Dyt. Aysun Yatkın Sain

Diyetisyen · Daha fazla

Denizli 1 adres

Merhaba ben Dyt Aysun Yatkın; 2020 yılında Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü başarıyla tamamlayarak mesleğe ilk adımımı attım. Temmuz 2020 den bu yana beslenme ve diyet alanında hizmet vermekteyim.
Beslenmemiz bizim annemizin rahmine düştüğümüz ilk anda başlayan ve son nefesimize kadar süren aktif bir süreçtir. Bu süreci en iyi şekilde yönetmek; sağlıklı, yeterli ve dengeli, sürdürülebilir beslenerek hastalıklardan korunmak, bağışıklığımızı güçlendirmek, kaliteli yaşam sürmek, sağlıkla yaşlanmak için doğru bir beslenme uzmanıyla çalışmanız kendinize yapacağınız en büyük yatırım olacaktır. Sağlıklı ve kaliteli beslenmek aynı zamanda en temel ihtiyaçlarımızdan ve insani haklarımızdan birisidir.
Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için beslenmenize dikkat edin, yediğiniz her lokma şifa olsun sağlıklı günler.

SEMİNER VE KURSLAR

Eylül 2023 - FONKSİYONEL TIP PLANTFORMU- FONKSİYONEL TIP DİYETİSYENLİĞİ- BAŞARI SERTİKASI

25 Mayıs -5 Ekim 2022 ASAGEM GLUTEN İLE İLİŞKİLİ HASTALIKLAR VE GÜNCEL BESLENME YAKLAŞIMLARI - BAŞARI BELGESİ

19 Ekim 2021- 04 Ocak 2022 ASAGEM GASTROENTEROLOJİ DİYETİSYENLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI - BAŞARI SERTİFİKASI

23 Şubat - 12 Nisan 2021 ORZAX-ASAGEM 360 DERECE BESLENME AKADEMİSİ - Başarı sertifikası

31 Mart - 4 Nisan 2021 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongre

13-14 Mart 2021 KEPAN E-KONGRE 2021

27-29 Kasım 2020 Onkolojide Beslenmeye Güncel Bakış Kursu

8-11 Ekim 2020 9.Ulusal Sağlıklı Yaşam E-Kongresi

1-2 Kasım 2019 Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu-3

5 Ekim 2019 2.Gülhane Mikrobiyota ve Fekal Transplantasyon Sempozyumu

10 Mart 2018 Endokrinoloji/Metabolizma Hastalıkları, Kadın Sağlığı ve 5. Gebelik Sempozyumu

14 Aralık 2019 3.Yeşilay Sağlık Sempozyumu

02.11.2019-13.12.2019 T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Diksiyon Eğitimi (40 saat)

İŞ / STAJ TECRÜBELERİ

Mayıs 2022 --- Beyza Özçelik Güzellik Merkezi - Diyetisyen

Ağustos 2021 - 30 Nisan 2022 --- Merve Yamuç Güzellik Merkezi - Diyetisyen

Ocak - Nisan 2021 -- Özel Nesil Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi - Diyetisyen

2019-2020 Gazi Üniversitesi- Gazi Hastanesi’nde nütrisyon, diyet polikliniği, dahiliye, nefroloji ve hematoloji alanlarında yetişkin stajı
Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi ve Ankara Şehir Hastanesi’nde toplu beslenme hizmetleri, menü planlama, besin hijyeni üzerine toplu beslenme stajı
Haziran 2019-Temmuz 2019 Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nde nütrisyon ve çocuk hastalıkları alanında yetişkin ve çocuk stajı
2018-2019 Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’nde doğuştan metabolizma hastalıkları üzerine çocuk stajı
Ağustos 2019- Eylül 2019 Özel Sağlık Hastanesi’nde gönüllü yetişkin hastalıkları üzerine yetişkin stajı
Lisans tezi Tez konum “İlkokul 3 ve 4.sınıf öğrencilerinde paketli gıda tüketiminin vücut ağırlığı üzerine etkisi”

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Röportaj

• Sigortası olan hastalar

Sümer Mah. No:18, Denizli 20100

• D

Aysun Hanım ile yaklaşık 1 yıldır diyet sürecimi yürüttüm ve bu süreç benim için gerçekten çok verimli geçti. Diyete ilk başladığım zamanla bugünü karşılaştırınca ne kadar yol katettiğimi görmek beni çok mutlu ediyor.
    En başından beri samimi, güler yüzlü ve motive eden yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman rahat hissettim. Hiçbir zaman yargılamadan, anlayışla ve destekle ilerlememi sağladı. Bu da diyet sürecini zor ve stresli bir süreç olmaktan çıkarıp sürdürülebilir ve keyifli bir yolculuğa dönüştürdü.
    Danışanlarına karşı gösterdiği özen, sabrı ve destekleyici yaklaşımı gerçekten değerli. Bu süreçte motivasyonumu korumama ve istikrarlı bir şekilde ilerlememe çok yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Odak Hastanesi Zayıflama Programı  •

Merhabalar

Aysun hanımla bir arkadaşım vesilesi ile tanıştım. Amacım hem fazla kilolarımdan kurtulmak hem de sağlıklı beslenme rutini oluşturmaktı.

Benim için oldukça rahatlatıcı ve motive edici bir süreç oldu. Yasaklayıcı ya da zorlayıcı bir yaklaşım yerine, beni anlayan ve yaşam tarzıma uyum sağlayan bir planla ilerledik. Bu da süreci sürdürülebilir kıldı. Aysun Hanım’ın beni nezaketle ve bütün samimiyeti ile dinlemesi, zorlandığım noktaları gerçekten dikkate alması çok kıymetliydi.

Ayrıca bilgisini son derece tevazu ile sade ve uygulanabilir bir şekilde aktaran nadir uzmanlardan olduğunu söyleyebilirim.

Sağlıklı beslenmeyi geçici bir diyet değil, yaşam biçimi hâline getirmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• F

Aysun hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Diyete başlamaktakı amacım, PKOS olduğum için aşırı kilo alıyordum ve buna bağlı olarak düzensiz adet döngüsü vardı bunun yanında birde seker ilacına başlamıştım.
    Diyete başladıktan sonra şeker ilacını bıraktım. Düzenli beslenme ile zorlanmadan kilo verdikçe ilaçsız regl olmaya başladım. Benim için en güzel kısmı da bu oldu. Kullandığım ilaçların olumsuz anlamda etkisi cok oluyordu çünkü.
    Aysun hanım da en begendiğim özellik işinde çok iyi olmasının yanında iletişimde cok iyi. Konuşurken, o an yasadığım duygu durumlarını anlatırken beni dinleyip,anlayıp yaşadığım duruma göre yönlendirmesi oldu.
    Hazırladığı listelerle aç kalmadan, zorlanmadan ideal kiloma ulaşabildim ve sağlıklı beslenmeye başladım.
    Her görüşmede motive edici, samimi bir konuşma yapması da bıkmadan, yarıda bırakmadan ideal kiloma ulaşmaya vesile oldu.
    Aysun hanımı, cevremdeki pek çok arkadaşıma da tavsiye ettim. Tavsiye etmeye de devam edeceğim.

• B

Yıllardır kilo problemi çekiyorum ve evde her türlü diyeti denememe rağmen 70li kiloların altına inememiştim. Çok sağlıksız bir beslenme alışkanlığım vardı. Aysun hanım sayesinde 3 ayda istediğim kiloya sağlıklı bir şekilde ulaştım ve beden ölçülerim hiçbir sarkma olmadan azaldı. Ayrıca diyet öncesinde kötü olan kan değerlerim düzeldi. Kendisi görüşmelerimizde çok sıcak ve samimiydi. Kafamdaki soruları ayrıntısına kadar açıkladı. Bu süreçte bana çok iyi rehberlik etti.

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Sevgili Aysun Hanım ile bir platform aracılığıyla tanıştım, daha önce kendi başıma defalarca kez kilo alıp verdim fakat ilk kez uzman bir diyetisyen ile bu yola başladım. Mayıstan bu yana beraberiz ve hedefimize ulaşmamıza azıcık kaldı. Aysun Hanım alanında uzman, kolay listeleri ile gayet sağlıklı beslenmeyi hedefleyen, her seansımızda güler yüzü ve motive edici konuşmaları ile bana yeniden özgüvenli bir birey olduğumu hatırlattı. Canım diyetisyenim iyiki bu yola sizinle beraber başladım. Bilginiz bize ışık olmaya devam etsin.

• H

Bir sağlıkçı olarak ızunca bir süre kilo problemimi kendi kendime çözmeye çalıştım fakat başarılı olamayınca hayatımda ilk kez uzman diyetisyen desteği almaya karar verdim. Aysun hanım gerçekten alanında ızman, güleryüzlü ve sürece benden daha çok inandı. Sayesinde hedefime çok yaklaştım. Onunla birlikte çok zor dediğim her eşiği kolayca, diyet yapma stresine girmeden keyifli bir şekilde aştık, Hiç bitmeyen yiyecek alternatifleri olmasıda artısı. Kilo problemleri olanlara şiddetle tavsiye ediyorum

• Odak Hastanesi Kilo Verme Diyetleri  •

• F

Ben diyetisyen e hiç gitmemiştim daha önce online olarak başladım ama yapamamıştım aysun hanımla karşılaşınca denemek istedi ve kısa sürede uzun bir yol kat ettik onun sayesin de bol eksiler gördüm hem güler yüzü hem anlayışlı hemde detaylı anlattığı için ona çok

• Odak Hastanesi Diyetisyen Randevusu  •

yaklaşık 2 yıldır kiloyla ilgili problemlerim vardı. ne kadar kendi başıma diyet yapmaya çalışsam da istediğim sonucu tam anlamıyla alamıyordum. bundan yaklaşık 3.5 ay önce Aysun hanımla tanıştım. kendisinin diyet ve doğru beslenme konusunda ne kadar bilgi sahibi ve motive edici olduğunu gittiğim her seansta daha iyi anladım. 3.5 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 24 kilo verdim. işin en güzel yanlarından biri de bu kadar kiloyu açlık hissetmeden vermiş olmam. Aysun hanımın verdiği beslenme programı bu standarta kesinlikle uyuyor. ayrıca yiyemediğim bazı besinleri alternatifleriyle değiştirip programa dahil etmesi memnun olduğum noktalardan birisiydi. kendisi güler yüzlü ve alanında çok başarılı biri. herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Odak Hastanesi Diyetisyen Randevusu  •

Aysun Hanım ile yaklaşık 6 aydır çalışıyorum. Güler yüzü ve pozitif enerjisiyle daha kapıdan girer girmez insanı motive ediyor. Bu süreçte hem sağlıklı bir şekilde kilo verdim hem de kalıcı, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandım.Diyet listelerini evde kolaylıkla bulunabilecek malzemelerle hazırlıyor; öyle ulaşılması zor ya da uçuk tariflerle uğraşmıyorsunuz. Aynı zamanda iletişimi çok güçlü; her detayı tek tek ve sabırla anlatıyor.Kilo vermek ya da sağlıklı beslenmeyi hayatınıza dahil etmek istiyorsanız, Aysun Hanım’ı ve Odak Hastanesi'ni gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• R

Aysun Hanımla diyet sürecim çok çok güzel ve verimli geçti. Daha önce hiç diyetisyene gitmedim ve aslında kendim yemeyerek verebileceğime inanıyordum. Aslında ne kadar yanlış yaptığımı Aysun Hanım sayesinde öğrendim. Üstelik tok kalarak ve sağlıklı beslenerek çok güzel kilo verdim. Diyet sürecim boyunca hiç sıkılmadım, hiç yorulmadım. Her diyette bahsedilen klasik şeylerden çok uzak, mutlaka alternatif sunan ve asla aç bırakmayan bir yol izliyor, ben diyete başladığımda bu kadar yiyerek nasıl kilo vereceğim diye düşünmüştüm ama sayesinde 11 kilo verdim. Koruma programına geçtiğimizde ben aslında bu beslenme biçimini hayatıma entegre edebildiğimi farkettim ve bunların hepsi Aysun Hanım sayesinde oldu. Güler yüzlü oluşu, sabırla her detayı tek tek anlatışı ve motive etmesi çok güzel. Hiç tereddüt etmeden başvurun, çok güzel sonuçlar alacağınızdan eminim.