Afyonkarahisar, Afyonkarahisar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
C
ce...e
Merhaba, ben 20'lik diş için gidiyordum. Hiçbir şişlik yaşamadım, hiçbir acı çekmedim. Doktorumuz zaten başlı başına çok tatlı ve nazik birisi olduğu için gergin olsam da azalıyordu. Benim için bir daha yaşanmasını istemeyeceğim ama zorlu geçmeyen bir dönemdi. 20'lik dişler çok zor olsa da süreci gerçekten çok kolaylaştırdılar.
• Bahar Gür Muayenehanesi • Diğer •
Ü
üm...
Hem kızım hem yeğenim için elinden gelenin fazlasını yapan işine saygısı sonsuz bi dişçi ..kızımın ilk dişini 3,5 yaşında yapmıştı şimdi 5 yaşındayız dolgularımız beslenmesini doğrudan etkiledi artık daha çok lifli besinler tüketebiliyoruz .Bahar hocam çocuklarla enerjisi tam uyumlu gönülleri fetheden bi yönü var emeğine sağlık Başarılarının devamını dilerim
• Bahar Gür Muayenehanesi • Diğer •
Bahar Gür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Gür, Diş Hekimi.
Bahar Gür adresi nerede?Bahar Gür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Afyonkarahisar Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Gür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Gür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahar Gür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Gür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Gür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar Gür hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bahar Gür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.