Prof. Dr. Bahar Sezer 1988 yılında Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 'nden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilimdalında uzmanlığını tamamlayan Bahar Sezer Ağız ve Diş Estetiği Merkezi'nde hastalarını kabul etmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Bahar Sezer Muayenehanesi

Kültür Mahallesi 1386 Meksika Sokağı Türsen Apartmanı No : 4 Kat 1 Daire :2 Alsancak, Konak 35220

• Sigortası olan hastalar

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

• N

Bugün ilk kez sağ tarafımda kalan alt ve üst 20’lik dişlerimi Bahar hocamda çektirdim ve iyi ki ona gitmişim, zorlu bir operasyon olduğu için dişlerimi çektirmekten çok korkuyordum ama Bahar hoca sayesinde kendimi çok güvende ve emin ellerde hissettim, dişlerimin yaptığı baskıdan dolayı çok ağzımı açamasam da Bahar hoca bu süreci çok iyi yönetti ve ağrısız acısız şekilde dişlerimi çektirdim. Bu operasyondan önce ise dişlerimin çenemde yaptığı ağrıyı hafifletmek için Bahar hocada Masseter botoksu yaptırmıştım, ağrılarıma çok iyi geldi ama kalıcı çözüm bu değildi, yine de 6 ay ağrılarım çok hafiflemişti Bahar hocam sayesinde. Sol tarafımdaki dişlerimi de bahar hoca sayesinde artık çektirmekten korkmuyorum, sağ tarafım iyileşir iyileşmez sol tarafımda kalan dişlerimi çektirmek için tekrar Bahar hocama gideceğim. Kendisi çok güler yüzlü, kibar, komik ve çok profesyonel çalışan bir kadın herkese Bahar hocamı tavsiye ederim.

• Bahar Sezer Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

26 temmuzda cenemde sisme oldu.Bir klinikte film cekildim, oldukce buyuk bir kist vardi, tanidigim dis hekimlerine danistigimda riskli bir cerrahi mudahele gerktigini anladim. Bahar SEZER hocamiza internetten arastirirken denk geldim. Hemen iletisime gectim.kendisi filmimi yorumladi,tomografi ile randevuya gittim. Cenem kilitlenmiş, kist cene kemigimi eritmis,agzimin ic tafina bakan yerde kemik kalmamış, gomulu 20lik dis tahribata yol açmış, odontomlarda var, 04.08.2025 tarihinde zorlu bir ameliyata girdim.ameliyatim basarili ve konforlu gecti. Yuruyerek ciktim. Ameliyat oncesi ve sonrasi hocamizin talimatlarina uyunca iyilesme de hizli oluyor. Yaklasik 10 gun sonra normale dondum.
    Hocamiz nokta atışı teşhis koyuyor, ve tedavi icin ne yaptigini iyi biliyor.
    Sagligimi guvenle kendisine emanet ettim.
    Iyiki var,
    Suan implant tedavim devam ediyor.
    Hersey yolunda.

• F

2 yıldır çekmiş olduğum diş kökünden kaynaklı sinüs akıntısı problemim vardı Bahar hocam sayesinde kurtuldum. Ameliyat öncesi yapılacaklar tedavi süreci olsun saat farketmeksizin ne zaman ararsanız yardımcı olması ve güven vermesi hastalar için çok önemli olsa gerek ve son olarak insanlara yaklaşımı müşteri odaklı değilde bi aile ortamı sunması çok önemliydi ben ekibi ve kendisinden çok memnun kaldım

• Bahar Sezer Muayenehanesi Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu  •

23 yaşında bir hastası olarak bir yıl içerisinde dört adet yirmilik dişimin çekimini Prof. Dr. Bahar Sezer’e yaptırdım. İlkinde tek diş, sonrasında iki diş birlikte ve son olarak da dördüncü dişim çekildi.

Diş çekimlerim son derece kısa sürdü ve çekim sırasında hiçbir şekilde ağrı ya da acı hissetmedim. Hem çekim süreci hem de iyileşme süreci oldukça rahat geçti. Dişlerim her seferinde saniyeler içinde çekildi, kendisi çok deneyimli ve işine hakim bir doktor.

Bahar Hanım'ın tecrübesi, profesyonelliği ve güven veren yaklaşımı sayesinde bu süreci beklediğimden çok daha kolay atlattım. Ayrıca, kendisinin hasta ile kurduğu iletişimi çok kıymetli buldum. Süreç hakkında her zaman bilgilendirici, ulaşılabilir ve ilgiliydi. Bir sorum olduğunda kendisine rahatlıkla danışabildim.

Samimi ve güven veren yaklaşımıyla, kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Sevgili hastam E...

Zaman ayırıp böylesine içten ve nazik bir yorum paylaştığın için gönülden teşekkür ederim. Tedavi sürecinizin konforlu ve sorunsuz geçmiş olması, mesleki açıdan benim için en büyük memnuniyet kaynağıdır.

Diş hekimliği gibi güven temelli bir alanda, hastalarımızın kendilerini rahat ve güvende hissetmeleri her şeyden önce gelir. Bu süreci sizin adınıza kolaylaştırabilmiş olmak, uzun yıllara dayanan tecrübemin ve ekibimle birlikte sürdürdüğümüz titiz çalışmanın bir yansımasıdır.

Güzel dilekleriniz ve güveniniz için tekrar teşekkür eder, sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

Prof. Dr. Bahar Sezer

Bahar Hocama Bundan 6 ay önce gömülü 20 lik dişlerim için gittim. Profesyonlliği, yaklaşımı ve gayet net tıbbi açıklamalarıyla beni rahatlattı. Kimsenin almaya cesaret edemediği dişlerimi sakinlikle aldı. Diş tedavilerine olan önyargımı da onunla aştım. Kesinlikle gözünüz kapalı gidip kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim. Herkesin onun eli ile şifa bulmasını tavsiye ediyorum.

Prof. Dr. Bahar Sezer

Ne kadar güzel, ne kadar içten bir yorum… Çok teşekkür ederim!

Sizi bu süreçte rahatlatabildiysem ve önyargılarınızı biraz olsun kırabildiysem, bu benim için en büyük mutluluk. Diş çekimi çoğu zaman kaygı verici bir durum olabiliyor, ama doğru iletişimle ve güven ortamıyla her şey çok daha kolay hale geliyor.

Nazik sözleriniz ve güveniniz için tekrar teşekkür ederim. Sağlıkla, afiyetle kalın.

• B

Bahar Hocanın doğru teşhisleri, tedavi sürecimi yönetimi, bizzat her randevu sonrası takibi, ilaç etkileşimlerini ve etkilerini takibi ve en önemlisi güleryüzlülüğü yaklaşık iki ay süren tedavimi benim için çok kolaylaştırdı. Cerrahi diş çekimi, sonrasında dört protez yapıldı. Çekim sonrası takibi, hijyen ve ilaçlar konusunda hassasiyeti sonucunda hiçbir problem yaşamadan süreci tamamladım. Birden fazla otoümmin hastalığım var, ayrıca panik atağım da var. Bahar Hoca hastalıklarım konusunda bilgili olması ve beni detaylı bir şekilde dinlemesi de benim için süreci kolaylaştırdı. Bahar Hocayı herkese tavsiye ederim, kendisi artık bizim ailemizin diş hekimi olacak, dişlerimizi kendisine emanet edebiliriz.

Prof. Dr. Bahar Sezer

Böylesine detaylı ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sağlık geçmişinizin zorluğuna rağmen sürecin sizin için sorunsuz geçmesi beni çok mutlu etti. Her aşamada size destek olabildiysem ne mutlu bana. Güveninizi boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya her zaman devam edeceğim. Aile hekiminiz olarak sizleri tanımak ve bu yolculukta size eşlik etmek benim için büyük bir mutluluk.

• G

Profesör doktor Bahar Sezer hanım gibi değerli bir uzmana danışma fırsatını bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çene kemiğim ile ilgili rahatsızlığım konusunda yaşadığım zorluklar engin bilgisi, profesyonelliği ve güler yüzü sayesinde başarıyla aşıldı. Diğer doktorların çözüm bulamadığı bir durumda sabrı, ilgisi ve nazik yaklaşımıyla tedavimi başarılı bir şekilde sonuçlandırdı. Sadece mesleki bilgisiyle değil hastasına karşı gösterdiği içten ilgi, sürekli iletişim içinde olması ve moral verici yaklaşımıyla da örnek bir hekim olduğunu gönülden hissediyorum. Böyle bir doktorun ellerinde olmak, hem bir hasta hem de bir insan olarak bana büyük bir güven ve huzur verdi. Her şey için hocamıza minnettarım. İyi ki varsınız sevgili doktorum..

Prof. Dr. Bahar Sezer

Ne kadar güzel ve anlamlı bir yorum… Kalpten gelen bu sözleriniz beni gerçekten çok duygulandırdı. Zor bir süreci birlikte başarıyla atlatmış olmamız ve size güven verebilmiş olmam benim için çok kıymetli. Gerek tıbbi gerekse insani olarak size katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Bu güveni hissettirmeniz ve paylaşmanız için gönülden teşekkür ederim.

• F

Zor ve karmaşık bir yirmilik diş ameliyatı süreci geçirdim ama Bahar Sezer hocam sayesinde her şey düşündüğümden çok daha rahat ve başarılı geçti. Kendisi sadece mükemmel bir diş hekimi değil, aynı zamanda hastasına güven veren, sabırlı, ilgili ve çok titiz bir doktor. Ameliyat öncesi detaylı bilgilendirmesi, sürece olan hakimiyeti ve ameliyat sırasında gösterdiği özen sayesinde kendimi tamamen emin ellerde hissettim. Gerçekten büyük bir emek harcadı ve bu emeği her aşamada hissettirdi. Böylesine tecrübeli ve işini seven bir hekimle karşılaşmak büyük bir şanstı.

Prof. Dr. Bahar Sezer

Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim. Yirmilik diş ameliyatları bazen karmaşık olabiliyor ama süreci sizin için konforlu hale getirebildiysem bu benim için en büyük ödül. Her aşamada kendinizi güvende hissetmiş olmanız beni çok mutlu etti. Sağlığınıza katkı sunabilmek ve güveninizi kazanmak benim için her zaman bir onurdur.

• R

Yirmilik diş ameliyatım ve implant sürecimde Bahar Sezer hocamla tanıştığım için çok şanslı hissediyorum. Hem bilgisiyle hem de güven veren yaklaşımıyla süreci çok rahat atlattım. Özellikle asistanının güler yüzü ve ilgisi beni fazlasıyla rahatlattı. Operasyonum konforlu ve sorunsuz geçti. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum, çok memnun kaldım.

Prof. Dr. Bahar Sezer

Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sizi rahat ve memnun hissettirebilmiş olmak hem benim hem de ekibim için çok değerli. Asistanım adına da ayrıca teşekkür ediyorum, bu nazik yorumunuz bizleri çok motive etti. Sağlıklı ve güzel bir gülümsemeye giden yolda size eşlik etmek büyük bir keyifti. Her zaman yanınızdayız.

• R

Bahar hocama diş tedavisi için gittim 20 lik diş çekimi yapıldı elinin hafifliği ve tecrübeyle olușan hekimlik kabiliyeti çok iyiydi operasyonu ağrısız, acısız, öyle başarılı bir şekilde halleti ki, ne operasyondayken ne de çıktıktan sonra hiçbir sorun yaşamadım kendisi kıymetli ve profesyonel bir cerrah bunların yanında kendisi o kadar naif ve kibar birisi iyi ki tanışmışım çok memnun kaldım.Bahar Hocamı kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.