Dkt.
Dil ve Konuşma Terapisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Diyarbakır 1 adres
2024 yılında İstinye Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden Onur derecesiyle mezun oldum. Yaz stajlarım ve dönem içi stajlarım olmak üzere özel hastaneler ve rehabilitasyon merkezlerinde gözlemler ve uygulamalar yaptım. Dil, konuşma, iletişim, ses ve yutma bozukluğu olan birçok danışan görme fırsatım oldu. Floortime 201 ve PROMPT terapisi de uygulamaktayım.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
Fırat Bulvarı, Diyarbakır
Kekemeliğim için Baran Hoca'ya başvurdum. 6 aylık terapi sürecinde kekemelik hakkında birçok bilgiye sahip oldum. Kendimle ve kekemeliğimle barışık oldum. Artık kendimi daha rahat ifade edebiliyorum
• • Kekemelik Terapisi •
d....
Çocuğum r ve ş harfelerini söyleyemiyordu. Baran hoca ile birlikte 2 aylık bir terapi sürecinde çocuğum artık r ve ş harflerini çıkarmaya başladı. Terapi boyunca verdiği bilgiler, süreçteki ilgisi ve sabrı çok iyiydi.
• • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi •
Baran Başboğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Baran Başboğ, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Baran Başboğ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Ses Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi.
Baran Başboğ adresi nerede?Baran Başboğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Bulvarı Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Baran Başboğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Baran Başboğ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Baran Başboğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Baran Başboğ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Baran Başboğ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Baran Başboğ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Baran Başboğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.