Merhabalar, ben Barış Uğurlu. Dil ve Konuşma Terapisti olarak Kilis’te hizmet vermekteyim. Çocuk, ergen ve yetişkinlerde görülen dil ve konuşma bozukluklarının değerlendirilmesi ve terapi süreci üzerine çalışıyorum. Terapi sürecinde yalnızca seanslara değil; aile danışmanlığına, ev programlarına ve kazanılan becerilerin günlük yaşama aktarılmasına da önem veriyorum. Amacım, danışanlarımın iletişim becerilerini geliştirirken kendilerini güvende hissettikleri, verimli ve sürdürülebilir bir terapi süreci sunmaktır.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
ad...n
Yaklaşık 9 yaşındaki çocuğumda artikülasyon (harfleri yanlış üretim) bozuklu söz konusuydu ve konuşurken ne söylediği anlaşılmıyordu.mesai arkadaşımın tavsiyesi üzerine Barış hocadan yardım aldık.Çıkaramadığı harfleri tespit ederek kademe kademe ilerleyerek yaklaşık 5 ay gibi bir sürede anlayamadığımız çocuğumuzla anlaşılır bir şekilde iletişim kurmaya başladık.Ayrıca çocuğumla konuşurken ani tepkiler ve kontrolsüz konuşma sorunu vardı ve bu sorunumuzdada Barış hoca yardımcı oldu.Barış hocayı herkese tavsiye esebilirim.
T
to...
Barış hocam ile dil ve konuşma terapi süreceğine başladığımız günden beri yaklaşımı, ilgisi ve profesyonelliği sayesinde verimli bir yol katettik. Barış hocam hem alanında son derece uzman hem de danışanına güven veren, güler yüzlü ve sabırlı bir dil ve konuşma terapistidir. Terapikerimizde son derece keyifli ve verimli geçti. Yaşadığım ilerlemeyi görmek benim için gurur verici. İhtiyacı olan herkese Barış hocamı gönül rahatlığıyla ve gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
su...z
Oğlum için Barış hoca ile çalışmaya başlamıştık. Başlangıçta kelime dağarcığı sadece iki kelimeyken şu an oğlum bizi şaşırtacak seviyede her şeyi konuşabiliyor. Bu süreçte Barış hocanın azmi ve oğluma karşı özverisi ve her şeyden önce bana vermiş olduğu dönütler için kendisine minnettarım. Oğluma sadece bir hocadan öte yeri geldiğinde bir abi oldu. Barış hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum
• Mavi El Rehabilitasyon Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Barış Uğurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Uğurlu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Barış Uğurlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Yutma Terapisi, Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Ses Terapisi, Dil Terapisi.
Barış Uğurlu adresi nerede?Barış Uğurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekrem Çetin Mahallesi Esenyel Sokak No:2 Kilis/Merkez Kilis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Uğurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Barış Uğurlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Barış Uğurlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Uğurlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Barış Uğurlu hangi dilleri konuşuyor?Barış Uğurlu ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Uğurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Uğurlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Barış Uğurlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Barış Uğurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Barış Uğurlu hangi sigortaları kabul ediyor?Barış Uğurlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.