Lisans eğitimini Acıbadem Üniversitesi'nde tamamlamıştır.Yetişkin Bilişsel Davranışçı Terapi , Çocuk-Genç Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kernberg Psikoterapi eğitimlerine katılmıştır.
Kazmiye Mah. Yakut Sok. No 40 Daire 13, Çorlu, Tekirdağ 59860
al...i
Panik atak şikayeti ile kendisine başvurmuştum. Sorunum ortadan kalktı teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum
• Psk. Başak Bağrıvatan • Normal Randevu •
Başak Bağrıvatan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Bağrıvatan, Psikoloji. Size Başak Bağrıvatan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu.
Başak Bağrıvatan adresi nerede?Başak Bağrıvatan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazmiye Mah. Yakut Sok. No 40 Daire 13 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Bağrıvatan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Bağrıvatan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Bağrıvatan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Bağrıvatan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Başak Bağrıvatan hangi dilleri konuşuyor?Başak Bağrıvatan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Bağrıvatan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Bağrıvatan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Bağrıvatan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başak Bağrıvatan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Başak Bağrıvatan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.