2010 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi’nden mezun oldum. 2013 yılında diş hekimliğinde uzmanlık sınavında derece yaparak Akdeniz Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim dalında başladığım uzmanlık eğitimimi 2018 yılında tamamladım.
- Diş Çapraşıklığı
Çene Asimetrisi Tedavisi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Baldent Atatürk Şubesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
d....d
Tel tedavi sürecim boyunca doktorum bana detaylı açıklamalar yaparak yardımcı oldu. Tedavi sürecimde karşılaştığım problemlerde beni başka hekimlere de yönlendirdi. Sabrı, samimiyeti ve anlayışı için minnet duyuyorum.
• Baldent Atatürk Şubesi • Diş Teli Tedavisi •
e....)
İki kızım için başvurduk. Bir kızıma tel, diğer kızıma aparey takıldı. Çok ilgili bir uzman. Tel tedavimiz bitti. Sürecimiz güzel geçiyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Sorularımın cevabını alabiliyorum. Başak Hanım çok tatlı dilli, çocuklarla iyi anlaşan, işinde iyi bir uzman. Memnunuz kendisinden.
I
i̇...)
Kızımın tel tedavisi için başvurduk. Tel takıldı, tedavimiz güzel geçiyor, bayağı gelişmeler var. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Başak Hanım iyi bir uzman. Hastasına karşı ilgili ve başarılı. Memnunuz kendisinden.
n...
Kendisine direkt klinikten ulaştım.
Dişlerimde yamukluk vardı, bir de üst çene alt çene tam oturmuyordu. Diş teli tedavisi uygulanıyor. Tedavi süreci güzel gidiyor, biraz uzadı ama sabırla devam ediyoruz. Doktoruma sonuna kadar güveniyorum.
Çevreme kesinlikle tavsiye ederim, ediyorum da...• • •
Başak Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Erdem, Ortodonti. Size Başak Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Erken Ortodontik Tedavi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Sabit Ortodontik Tedavi, Çene Darlıkları Tedavisi, Çene Geriliği Tedavisi, Diastema Tedavisi.
Başak Erdem adresi nerede?Başak Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 17 Eylül Mah. Atatürk Cd. No:149B Daire:72 si Balıkesir
- Dere Mah. Ordu Cd. 12. Sk. No:55 Balıkesir
- Kurtuluş Mah. Kızılay Cd. No:72A Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Başak Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Başak Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Başak Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.