- Bel fıtığı
Kisto-Peritoneal Şant Takılması
Kraniotomi
Kök Hücre Tedavisi
Özel Sakarya Bilge Hastanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Travma Cerrahisi
T
t.....
74 yaşındaki anneme Sakarya’da başka bir hastanede omurgadaki daralma sebebi ile açık ameliyat önerildi. Araştırmalarım sonucu Batuhan Hoca’ya ulaştım. Annemin şikâyetlerini sabırla dinledi ve ayrıntılı muayene sonucu annemin bacağı boyunca devam eden ve günlük yaşantısını kâbusa çeviren ağrının bel fıtığına bağlı olduğunu belirledi. Yapacağı operasyonu tane tane anlattı ve her aşamada anneme moral verdi. Tam kapalı yöntemle dokuları kesmeden yaptığı ameliyatın hemen sonrasında ağrı yok oldu ameliyat çıkışı ilk gece bile ağrı kesici kullanmadık. Devamına pansumana bile gerek olmayan, iyileşme döneminde ağrı sızı yapmayan harika bir teknoloji kullanıyor ve hastaları ile çok ilgileniyor. Eğer Batuhan Hoca’ya gelmeseydik annemin omurgasında gereksiz bir vida olacaktı ve yanlış teşhis yüzünden ağrısı da geçmeyecekti. Bu yüzden bel ve omurga sorunlarından mustarip herkese öncelikle Batuhan Hoca ve ekibine muayene olmalarını tavsiye ederiz.
• Özel Sakarya Bilge Hastanesi • Randevu •
K
ka...l
Bel fıtığını yıllardır çekiyordum kuzenimin sayesinde Batuhan hocayla karşılaştım Allah bin kere razı olsun ameliyat oldum şuan çok iyiyim.ayrıca hastalarınla çok ilgili hastalığınızla alakalı her şeyi tane tane anlatıyor.iyiki sizi tanımışız hocam.
ay...r
Benim sırtımda şiddetli bir ağrı ve kolumda kaslarımda gerilme kolumu hiç kullanamıyordum.Bir ablamın tavsiyesi ile Batuhan beye gittik.Ameliyat olmam gerektiğini ve detaylarını anlattı.o kadar ilgili ve öz verili ki içinizde ki bütün düşünce ve korkunuz gidiyo.ameliyatım 2saat ve çok güzel geçti.Bütün süreçte herşeyle kendi ilgilendi.ilk defa bukadar samimi ve sizi gerçekten dinleyen bir doktor.Gidebileceğiniz çok iyi bir Beyin cerrahı. Batuhan Kartal
• Özel Sakarya Bilge Hastanesi • Diğer •
6 Eylül 2023 tarihinde Tokat Devlet hastanesinde Batuhan bey tarafından beyincik sarkmasi ameliyatı oldum doktor bey ameliyat surecinde ve sonrasinda çok güzel ilgilendi pansumanlarımı dahi kendisi yaptı tayini çıkıpgittikten sonra dahi irtibatıni koparmadı Allah başarilarıni daim etsin yolu hep açık olsun
• başka bir yer • Diğer •
bü....
Daha önce bel fıtığından 4 kere ameliyat oldum, Batuhan hocam 5. bel fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Önceki ameliyatlarımı özel hastanede olmuştum ama bu kadar ilgi ve alakayı hiçbirinde görmedim, pansumanımı dahi kendisi yaptı. Hocam her aşamada yanımda oldu, sayesinde korkularımı yendim. Görev yeri değişmiş olmasına rağmen hocamla irtibatımız hiç kopmadı sağ olsun. Nasıl olduğumu-durumumu soruyor, destek ve yardımcı olmaya hala devam ediyor. Birinci ameliyatımda kendisi ile karşılaşmış olsaydım ilk ve son ameliyatım olacaktı diye tahmin ediyorum, nasip böyleymiş. Batuhan hocam bu hattaki en önemli şanslarımdan birisi. Kendisiyle yollarımız kesiştiği için şükrediyorum, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
• başka bir yer • Diğer •
fa...n
Batuhan Hoca'ya izmir kemalpaşa'dan geldim izmir'de gittiğim yerlerden bir sonuç alamadım kendisine bir tavsiye üzerine ulaştım bel fıtığı nokta atışı tedavisi için bizlerle çok iyi ilgilendi ve tedavi sonrası bel ağrılarım dan kurtuldum
i.....
İki kere fıtık ameliyatı oldum, bacak ağrılarım geçti ama bel ağrım yüzünden hayatım zindan oldu. Yaptırdığı tetkikler sonrasında kayma olduğunu söyledi. Tekrar platin ameliyatı yaptı. Ağrılarımdan kurtuldum.
K
ka...r
Beynim tümör vardı ameliyat olmam gerekiyordu karşıma Batuhan bey denk geldi ve hastalığıma üzülürken Rabbim bana bi kapi açtığını nerden bilirdim Allah razı olsun okadar ilgili o kadar merhametliki bi evlat gibi davrandı ayağına taş değmesin yolları hep açık olsun
bu...n
Boyun ağrısı kollarda uyuşmam vardı. Birçok doktora gittim. Beyincik sarkması tanısı koyuldu. Batuhan kartal bana en çok güven veren doktor oldu. Hocam 3 saatlik ameliyattan sonra her anımda yanımda oldu. Şikayetlerim geçti.
L
le...a
Batuha bey, muayene sırasında şikayetlerimi sorduğunda daha önce defalarca kez başka doktorlara dile getirdiğim kafatasında ki fazla çıkıntıyı kendisine gösterdim ve ilk muayane bulgusu olarak bunun bir kemik tümoru olabileceğini belirtti bununla alakalı gerekli tetkikleri yaparak şüphesinde haklı çıktı ve daha sonraki süreçte korkularım olduğu için bekledik kendimi hazır hissetiğimde aynı özen ve ilgi ile karşılaştım sonucunda başarılı bir ameliyat geçirdik takibinde kalması ve başarısına minnettarım m
• Tokat Devlet Hastanesi • Beyin Tümörü Ameliyatları •
Batuhan Kartal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Kartal, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Batuhan Kartal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Diskografi, Diskogram, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Minimal Invaziv Cerrahi, Beyin Anevrizması Onarımı.
Batuhan Kartal adresi nerede?Batuhan Kartal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş, Bankalar Cd. No:63, 54100 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Kartal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Batuhan Kartal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Batuhan Kartal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Kartal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Batuhan Kartal hangi dilleri konuşuyor?Batuhan Kartal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Batuhan Kartal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Kartal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Batuhan Kartal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Batuhan Kartal hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Batuhan Kartal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Batuhan Kartal hangi sigortaları kabul ediyor?Batuhan Kartal, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Batuhan Kartal ile iletişime geçmenizi öneririz.