Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi 16230
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Özel Hayat Hastanesi
L
l....s
10 senedir vücut mantarı hastalığım var. Bir çok doktor gezdim ancak çare bulamadım. Verilen ilaçları kullanınca geçen hastalığım bir süre sonra hep tekrar ediyordu. Bayram beye randevu alıp gittim. Durumu açıkladım ısrarla egzama tanısı koydu ben mantar olduğunu söylememe rağmen. 10 gün sonra kontrole gel dedi. Verdiği ilaçlar hiç bir fayda etmediği gibi yüzümde de sivilce çıkarttı. Kontrole gittiğimde durumu anlatınca ilaçlara devam et diyip başka ilaçlar yazdı, ancak verdiği ilaçlar egzama değil mantar ilacıydı. Ve şimdiye kadar kullandığım mantar kremlerinden daha az tesir eden kremlerdi. Kesinlikle memnun kalmadım. Tavsiye etmediğim bir doktor.
• Özel Hayat Hastanesi • Dermatoloji Randevusu •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
es...a
Kızımın geçmek bilmeyen egzamalarından gitmediğimiz doktor kalmadı hepsi farklı bir sürü ilaç tedavi uygulamasına rağmen asla hiç bir iyileşme olmadi.Arkadasimin tavsiyesiyle Bayram beye gittik.Doğru tedavi sayesinde egzamalarimiz kısa sürede çok çabuk iyileşti Allah bin kere razı olsun.Butun çevreme tavsiye ediyorum
es...s
DOKTOR BAYRAM BÖREKÇİYE BENLERİMİ ALDIRDIM 4-5 SENE ÖNCE VE ÇOK MEMNUN KALDIM GAYET İLGİLİYDİ DAHA ÖNCESİNDE DE SİVİLCE TEDAVİSİ İÇİN GİTTİM ÇOK MEMNUN KALDIM.ÇOK İYİ BİR DOKTOR.
Hasta
Kaşıntı sebebiyle gittiğimde stres olduğunu ön gördü reçeteye yazılan ilaçları kullanmama rağmen geçmedi kontrole gittiğimde ilaçlara devam edilmesi söyledin, başka bir hastaneye gittiğimde uyuz hastalığına yakalandığım anlaşıldı, memnun kalmadığımı belirtmek isterim.
V
v.....
BAŞKA DOKTORLARIN AMELIYAT DEDIGI AYAK YARALARIMA. UYGULAMIS OLDUGU KREM VE MERHEMLER SAYESINDE, AMELIYAT OLMADAN IYILESME SAGLANDI. ISINI IYI YAPAN DOKTORLARDAN.
• Özel Hayat Hastanesi • Dermatoloji Randevusu •
Yüzümde pek çok noktada beliren bir cilt problemim için pek çok doktordan sonra kendisine referans üzerine gittim. Kendisi hemen siğil olduklarını anlayarak tedavi yöntemini önerdi (ondan önce farklı bir krem kullanıyordum) 3 gün içerisinde siğillerim yok oldu. Hızlı tanısı ve tedavi yöntemi için müteşekkirim. Çok teşekkür ederim
b....a
Bugün uyuz tetavisi için gittim doktora 1 aylık bebegim oldugunu ve emzirdiğimi söylememe rağmen içeriğimde emzirme döneminde kullanılmamalıdır yazar ilaçlar bana verdi .bende malesef okumadan kullandım ve şuan bebeğime yan etkisi olur mu diye korkuyorum açıkcası .
• Özel Hayat Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
.....
Ömrümde tanıdığım en iyi Dermatoloji uzmanı hiç bir doktorun anlamadığı sulu egzamami o farkettim 1 ay gibi kısa sürede de tedavi etti Allah'in izniyle tabi hemde hastaligimin hayli ilerlemesine rağmen teşekkür ediyorum
ka...e
bana başka birinin reçetesini verdi eczanede fark edildi verdiği svilcelerim için olan ilaçlar da ise sonuç alamadım onun dışında güler yüzlü bir hekim
• • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...l
oğlum 2013 sonlarında tırnak batmsından dr beye gitti yarım tırnak alındı ama bir türlü iyileşemedi acısı çok masrafta çok oldu.sonuç yok.tedavinin hatane tarafından tekrar yapılmasını bekliyorum.umarım ilgilenirler.
Bayram Börekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bayram Börekçi, Dermatoloji. Size Bayram Börekçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu.
Bayram Börekçi adresi nerede?Bayram Börekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bayram Börekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bayram Börekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bayram Börekçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bayram Börekçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bayram Börekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bayram Börekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bayram Börekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bayram Börekçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Bayram Börekçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Dermatologlar