Özel Hayat Hastanesi
- Ankara Sigorta
- Aviva Sigorta
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Diğer (İade)
- Dubai Starr Sigorta
- Ergo Sigorta
- Eureko Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti Bankası (TSS)
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Generali Sigorta
- Groupama Sigorta
- Güneş Sigorta
- HDI Sigorta
- Halk Hayat Ve Emeklilik
- Halk Sigorta
- Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
- Inter Partner Assistance
- Mapfre Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü (ÖSS)
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
ka...
Muhteşem bi doktor rastgele gittim çok memnunum yanındaki çalışma arkadaşı da aynı şekilde doğum sürecindek her detayı sizinle paylaşıcam
Bebeğimiz gibi hassas bir konuda, hem mesleki bilgisi hem de sabırlı ve şefkatli yaklaşımı ile bize büyük bir güven duygusu verip kafamızdaki bütün soru işaretlerini giderdi. Sünnetimizin her aşamasında açıklayıcı, sakin ve özverili olması sayesinde süreci içimiz rahat bir şekilde tamamladık. İyi ki sizi tanıdık.
Op. Dr. Bahtiyar Mehti
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
su...n
Oğlumuzun sünneti için sizi tercih ettik ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gördük. Hem bizimle hem oğlumuzla çok ilgiliydiniz. Süreç beklediğimizden çok daha rahat geçti. Emeğinize sağlık, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Op. Dr. Bahtiyar Mehti
kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim
na...
Doktor bey çok güler yüzlü ve pozitif birisi tırnak yatağımdaki batma tedavisi için gitmiştim en kısa sürede işlemi planlayıp halletti doktor bey ve ekibi bir harika
em...r
Hayatımda gördüğüm en ilgili doktorlardan bitanenesiydi ben şeker ameliyatı oldum Hüseyin hocam sayesinde çok başarılı geçti ameliyatım ve hala daha itibat halindeyiz iyimiyim kötümüyüm diye sorar sıkı takip eder her şey için ne kadar minnet etsem azdır iyi ki Hüseyin hocamla tanışmışım
em...ı
Çok çook iyi bir doktor kendisi Zeynep hanım çok güler yüzlü sabırlı ve ilgili kendisini çok sevdik hamileliğimde tanıştık iyiki kendisini tercih etmişim çok iyi bir doktor
ni...
Doktor hanım çok güzel ilgilendi her şeyi detaylıca anlattı güler yüzlü ve ilgi alakalıydı.
de...r
Canım doktorum benım 4.gebeligimde tanıstım kendisiyle dıger üç gebeligimde hep sorunlu geçmişti tek sorunsuz geçen hamileliğimdi merve hanım süreci çok güzel ilerletti dıger yasadıgim sorunlar olmasın diye önceden önlemlerini aldı mükemmel bir doktor anne arkadaş anlayışli sevgi dolu bır doktor doktordan fazlası iyiki kesişti yollarımız hocamla 5 yıldız değil milyonlarca yıldız hak edıyor kendisi
gö...
Kızımız 5 buçuk yaşında geçtiğimiz aylarda kasık fıtığı teşhisi konuldu.Google da yaptığım araştırmalar sonucu doktorumuzu buldum.İlk önce telefon ile görüştüm bu esnadada çok doğru şekilde beni yönlendirdi randevu alıp gittiğimizde de kafamda hiç soru işareti kalmamıştı
Ameliyatımiz söylediği gibi çok kısa sürdü iyileşme süresi de bir o kadar kolay ve başarılıydı
Kapalı bir şekilde ameliyat oldu ve neredeyse yok denecek kadar az bir iz var .Kızım 3.gun hoplamaya ziplamaya başladı ağrı kesici bile kullanmadık çok memnun kaldik
m....ç
1 hafta önce 6 buçuk yaşında oğlumu bahtiyar bey sünnet etti. İlgisi alakası herşeyiyle çok memnun kaldık işlem sonrası WhatsApp üzerinden aklıma takılan herşeyi sorabileceğim konusunda bilgi vermişti . Korktuğum gibi aklıma takılan ve ters giden hisbirsey olmadı fakat yinede resim atıp durum hakkında bilgi almak istedim .çok hızlı dönüşleri ve detaylı bilgileriyle her zaman çok ilgilendi .
Özel Hayat Hastanesi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Hayat Hastanesi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Psikiyatrist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Psikolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Gastroenterolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
Özel Hayat Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Hayat Hastanesi, toplam 535 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu, Dermatoloji Randevusu, Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması.
Özel Hayat Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Hayat Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Hayat Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Hayat Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Hayat Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Hayat Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Hayat Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 690 hasta/danışan, Özel Hayat Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Hayat Hastanesi nerede?Özel Hayat Hastanesi adresi Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi şeklindedir.