Diğer kurumları göster

• Ankara Sigorta
  • Aviva Sigorta
  • Avivasa Emeklilik Ve Hayat
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Diğer (İade)
  • Dubai Starr Sigorta
  • Ergo Sigorta
  • Eureko Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Generali Sigorta
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Oğlumun kanatsız meleği Serra hocam...çok zorlu ve çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyordum.serra hocam bıkmadan her soruma sabırla,şefkatle cevap verirdi. Küçük bir rahatsızlığımda gece yarısı yemeğini ocağında bırakıp hastaneye koşan Serra hocam bunu asla unutmayız. Büyük bir şanstın bizim için. Şuan oğlum 1,5 yaşında her adımında her kelimesinde Serra hocamıza minnettarliğimiz var.. iyi ki tanıdık sizi iyi ki yollarımız kesişti sizi çok seviyoruz başarınız daim olsun insllh...

• Op. Dr. Fatma Serra Sezer Doğum  •

2. Gebelıgımın başında tanıştım Serra hocamla çok kötü başlayan kötü devam eden gebelıgımın en güzel yanı oldu canım doktorum ılgısı ve bılgısıyle yüksek tansiyon aşırı ödem ve böbrek büyümesi gibi olumsuz süren gebeliğinmi en iyi şekilde yöneterek bebegimi sağlıkla kucağıma almamı sağladı her şey için eline ve emeğine sağlık

• Op. Dr. Fatma Serra Sezer Doğum  •

Hamilelik sürecimde tesadüfen Dr. Fatma Serra Hanım’a muayene oldum. İyi ki de denk gelmişim. O kadar ilgili, sabırlı ve açıklayıcı ki… Aklımdaki her soruyu rahatlıkla sorabildim, hepsine detaylı şekilde yanıt verdi. Muayenesi de çok özenliydi. Kendimi güvende hissettim. Gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Fatma Serra Sezer Gebe Takibi  •

Op. Dr. Fatma Serra Sezer muayenehanesinde kendimi inanılmaz rahat ve güvende hissettim. Âdet düzensizliği ve zaman zaman çok ağrılı geçen regl sancıları şikâyetlerim doğrultusunda kapsamlı olarak genel bir kontrol yapıldı; hormon testleri ve diğer gerekli tüm tetkikler büyük bir özen ve titizlikle planlandı. Doktor Serra hanım hem çok ilgiliydi hem de sürecin her aşamasını oldukça net ve anlaşılır bir şekilde adım adım açıklayarak tüm endişelerimi giderdi. Almam gereken takviyeleri yine oldukça titizlikle ve yaşımı da göz önünde bulundurarak, ki bu benim için oldukça önemliydi, paylaştı. Daha birinci ayımda döngüm normale dönerken ağrılarım neredeyse sıfıra indi. Profesyonelliği, güler yüzü, ilgisi ve yaklaşımı sayesinde iyi ki tercih etmişim diyebiliyorum kesinlikle. Kendisine ilgi ve emeği adına minnettarım .Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki varsınız Serra Hocam

• Op. Dr. Fatma Serra Sezer Diğer  •

Bebeğimizin kasık fıtığı ameliyatı ve sünnetini aynı gün yapan hocamız sürecin başından sonuna kadar çok ilgili ve açıklayıcıydı. Hem ameliyat öncesi bizi rahatlattı hem de sonrası için tüm bilgileri titizlikle anlattı. Ameliyat sürecinde gösterdiğiniz özen, sakinliğiniz ve güven veren yaklaşımınız için minnettarız. Ameliyatı sorunsuz bir şekilde tamamlandı emeğinize sağlık hocam”

• Op. Dr. Bahtiyar Mehti Bebek Sünneti  •

Y

Annem 26.12.2025 göz tıkanıklık için ameliyat oldu o kadar memnun kaldık çok iyi doktor ellerine sağlık

• Op. Dr. İbrahim Ersöz Göz Hastalıkları Randevusu  •

Kronik mantar sorunuyla 2 yıldır farklı doktorlara gidiyordum; verilen tedaviler hep geçici oldu ve sadece günü kurtardı. Ancak Serra Hanım’ın desteği ve uyguladığı tedaviyle bu problemi kökünden çözdük. Vajinal siğil/HPV için kendisine başvurduğumda da tüm stresimi sabırla dinledi, aklımdaki her soruya tek tek cevap verdi ve hiçbir soru işareti bırakmadı.

Bugün ne mantar problemim devam ediyor ne de siğillerim… Hepsi tamamen geçti. Şu anda PCOS için tedavi sürecindeyiz; regl düzenim son 2 aydır belirgin şekilde iyileşti. Buna da kesin çözüm bulacağına inanıyorum.

• Op. Dr. Fatma Serra Sezer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

C

Zeynep Hocamla hamileliğimi ilk öğrendiğimde tanıştık, kendisi hem güler yüzlü hem açıklayıcı hemde çok cana yakın bir doktor,her kontrolde sormak istediğim herşeyi ben sormadan kendisi açıklıyor bana soru sorma fırsatı bile kalmıyor ,ne zaman ulaşmak istesem hızlıca mesajlarıma geri dönüş sağlıyor, iyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle..

• Op. Dr. Zeynep Çankaya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Ş

Her zama pozitif güler yüzlü canım doktorum . Gebelik sürecimde beraberiz ve her kontrole gittiğimde iyiki diyorum .

• Op. Dr. Zeynep Çankaya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Zeynep hocamın bilecikten hastasıyım burdan ayrıldığını duyunca o kadar üzüldüm ki ama neyse ki yakınımızda yine sadece onu görmek için bursaya gitmek istiyorum.. Zor bi hamilelik sürecinimin en güzel yanıydı Zeynep hoca hatta hiç geçmeyen mide bulantılatım onu görünce geçerdi hamilelik boyunca yüzümün güldüren nadide çiçek hastaneye gitmek için can atardım insan hastaneye gitmeyi sever mi kızımın göbek adı da kendisinden ötürü Zeynep bence bi doktora güvenmeniz çin daha fazla yazmama gerek yok kendisi harika bi insan harika bi doktor kalbimin en güzel köşesinde en güzel hatıralarımda baş tacı iyi ki tanıdım yolu da kendi gibi güzel olsun başarılar canım hocam

• Op. Dr. Zeynep Çankaya Diğer  •

• Özel Hayat Hastanesi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Hayat Hastanesi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Psikiyatrist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Psikolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Gastroenterolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
  • Özel Hayat Hastanesi, toplam 535 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu, Dermatoloji Randevusu, Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması.
  • Hayır, şu anda Özel Hayat Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Hayat Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Hayat Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 650 hasta/danışan, Özel Hayat Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Hayat Hastanesi adresi Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi şeklindedir.