- Ayak Ağrıları ,
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
71 Evler, Çevre Yolu, 26080 Odunpazarı/Eskişehir, Eskişehir
Eskişehir Şehir Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği
fu...r
Sayın Bekir Hocam, bir kaza sonucu iki kol kemiğim kırılmıştı, doğru kaynamadığı için ameliyat olmak zorunda kaldım .İyiki ameliyatımı
Siz yapmışsınız size minnettarlığımı anlatmaya kelimeler yetmez sizin dikkatiniz görüşünüz karşısında bu yazı sönük kalır. Şuan sizin sayenizde iyiyim hocam ameliyatımın başarılı geçmesini sağladınız. İyiki hocam iyiki siz yapmışsınız ameliyatımı.Sizin gibi merhametli ve güler yüzlü hastasıyla ilgilenen bir Doktor'un olması çok güzel.• Eskişehir Şehir Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
Ş
şa...
Sayın Op. Dr. Bekir Karagöz Hocam,
23 Temmuz 2025 tarihinde geçirdiğim MPFL bağı kopması ameliyatı süreci ve sonrasındaki ilginiz için size çok minnettarım.Yaşadığım süreçte,ameliyat öncesinden iyileşme dönemine kadar gösterdiğiniz profesyonellik ve destek beni çok rahatlatmasının yanında süreci daha rahat geçirmemi sağladı.Dizimin altından tendon alınarak diz kapağıma ve uyluk kemiğime başarıyla uyguladığınız rekonstrüksiyon ameliyatı,ne kadar yetkin bir cerrah olduğunuzun en büyük kanıtıdır.Ancak beni en çok etkileyen hastalarınıza verdiğiniz değer oldu.Ameliyat sonrası süreçte,özellikle hafta sonu izin gününüzde bile gelerek bizzat kontrol etmeniz,pansumanımı kendi elinizle yapmanız; sadece bir doktor değil,aynı zamanda harika bir insan olduğunuzu gösterdi.Bu ölçüde bir ilgi ve alaka görmek,bir hasta için paha biçilemezdir.Sizin gibi bir hekimin hastası olduğum için çok şanslıyım.Gösterdiğiniz özen,ilgi ve destek için size şükranlarımı sunarım.
Sizden razıyım,Allah da razı olsun.• Eskişehir Şehir Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
ay...ç
2022 yılında kalçadan bileğe kadar olan çok şiddetli bir ağrı başladı. Bir kaç ortopedi doktoruna gittim kas ağrısı diyerek gönderdiler.2023 yılında Bekir hocam ile tanıştık.Yapmış olduğu muayene ve tetkikler sonucunda dizimde 3-4 evre kıkırdak hasarı, sıvı kaybı olduğunu ve bunun sebebinin de bacağımda 8 derece eğrilik olduğu tanısını koydu. Diz protezi ameliyatı olmam gerektiğini fakat yaşımın genç olması nedeniyle bu ameliyatın yapılmasının uygun olmadığı, yapılabilecek en uygun tedavinin yüksek tibial osteotomi ameliyatı( eklem koruma ameliyatı) olduğunu söyledi.Ameliyat esnasında benimle konuşarak dizimdeki hasarı detaylı anlatarak çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.Sık sık kontrollere çağırarak durumumu yakından takip etti.1.5 yıl sonra plağı çıkarma kararı verdi.Çünkü plak ve vidalar haraketlerimi kısıtlıyor ve rahatsız ediyordu. Plak çıkarma ameliyatı sonrasında bütün ağrılarım şikayetlerim geçti. Bekir hocamın Sağlığıma kavuşmamda çok büyük emekleri oldu.
Annemin kalça kırığı ameliyatında kendisi doktorumuz oldu. Hem hastane süreci hem de kontrollerde nezaketi, ilgisi dakikliği kolaylaştırıcılığı ile bence çok kaliteli bir doktor ve kaliteli bir insan. Şanslı bir hasta olduğumuzu düşündüm iki ay boyunca.
• Eskişehir Şehir Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği • Diğer •
“Dizimdeki kireçlenme nedeniyle uzun süredir ağrı yaşıyor, günlük işlerimi bile zorlanarak yapıyordum. Yaşımın genç olması nedeniyle ameliyat fikri beni fazlasıyla endişelendiriyordu. Neyse ki Bekir Bey’le tanıştım. Uyguladığı tedaviler sayesinde ağrılarım büyük ölçüde geçti ve hayat kalitem ciddi şekilde arttı. Kendisine randevu almak gerçekten zor; ancak randevu alamayan pek çok hastaya da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Poliklinik günleri oldukça yoğun olduğu için muayene sırası beklemek zaman alabiliyor. Ama inanın, hem bilgisiyle hem ilgisiyle bunu fazlasıyla karşılıyor. Hastalarına gerçekten vakit ayırıyor, tüm sorulara sabırla yanıt veriyor, çoğu zaman öğle aralarına bile çıkmadan çalışıyor. Böyle bir hekimi bulmak büyük şans.
Uzun süredir ayak başparmağımdaki ciddi eğrilik ve buna bağlı ağrılar nedeniyle hem fiziksel hem de estetik açıdan rahatsızlık yaşıyordum. Bekir Bey’in gerçekleştirdiği başarılı ameliyat sayesinde ağrılarımdan tamamen kurtuldum ve ayağımın görünümünden son derece memnun kaldım. Ameliyat öncesinden itibaren sürece olan hâkimiyeti, bana verdiği güven ve mesleki tecrübesi sayesinde kendimi hep emin ellerde hissettim. İşini büyük bir titizlikle yapan, alanında son derece bilgili bir hekim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
e....
Bekir hocam, hastasını dikkatle dinleyen, sorunun kaynağını ve tedavi sürecini hastasına anlatan ve çok iyi tedavi eden çok ilgili ve tecrübeli bir doktor, sayesinde omuz boyun ve kol ağrılarım bitti, ortopedi alanında gözü kapalı tavsiye ederim.
• Eskişehir Şehir Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği • Diğer •
Bir trafik kazası sonrası tibia kemiğimde parçalı kırık oluştu. Bekir Bey bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Kendisi hastalarına karşı ilgili ve alanı konusunda çok bilgili biri. İyileşme sürecime çok büyük katkısı oldu. Bu alanda kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor.
a....a
Merdivenden düştüm ve ayağımda şişlik ağrı oldu doktorum çok iyi ilgilendi kesınlıkle tavsiye ederim
mu...z
Kolum kırıldığı zaman iyileşme sürecimi sürekli takip etti ortopedi bölümüne giden bana soran bütün hastalara ısrarla tavsiye ettiğim doktor Bekir hoca. İyileştikten sonra ki sürecimi yine takip etti.
Bekir Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Karagöz, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Bekir Karagöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Bekir Karagöz adresi nerede?Bekir Karagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 71 Evler, Çevre Yolu, 26080 Odunpazarı/Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Karagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bekir Karagöz hangi dilleri konuşuyor?Bekir Karagöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bekir Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Karagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Karagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Bekir Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bekir Karagöz hangi sigortaları kabul ediyor?Bekir Karagöz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Bekir Karagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları