Diyetisyen Benan Usta Beslenme biliminin hem sanatı hem de bilimi olduğuna inanan, her bireyin bedenini ve yaşamını bütüncül olarak ele alan bir diyetisyenim. Mesleğimin merkezinde yalnızca “kilo yönetimi” değil; sağlıklı, sürdürülebilir, psikolojik olarak dengeli bir yaşam kültürü oluşturmak yer alır.  Eğitim ve Uzmanlık Alanlarım Beslenme ve Diyetetik lisans eğitimimle birlikte; yıllar içinde farklı alanlarda kendimi geliştirdim. Uzmanlıklarım arasında: • Kilo yönetimi ve vücut kompozisyon analizi • Sporcu beslenmesi • Klinik beslenme (diyabet, hipertansiyon, gastrointestinal hastalıklar, renal beslenme, vb.) • Gebelik ve emziklilik döneminde beslenme • Çocuk ve ergen beslenmesi • Yeme bozuklukları terapötik beslenmesi • Enteral ve parenteral beslenme • Fonksiyonel ve bütüncül beslenme yaklaşımları yer almaktadır.  Mesleki Deneyim Kendi ofisimde aktif olarak danışan kabul etmekteyim. Her danışanımı yalnızca bir “program” değil, bir yaşam dönüşüm süreci olarak görürüm. Ölçümlerden menülere, ruh halinden besin tercihlerine kadar her detayı kişiye özel olarak planlarım. Ayrıca mesleki alanda sürekli yenilenen bir bakış açısıyla çalışır; güncel bilimsel gelişmeleri yakından takip ederim. Çalışma Felsefem • “Mükemmellik değil, sürdürülebilirlik.” • “Yasak yok, denge var.” • “Beslenme sadece tabakta değil; zihinde, duyguda, yaşam tarzında başlar.” Kendimden Bahsedersem… Disiplinli ama içten bir yapıya sahibim. Danışanlarımla aramda güvene dayalı, motivasyonel bir bağ kurarım. Bilimi duyguyla, analitiği estetikle harmanlamayı severim. Ofisimdeki her görüşme, bir “iyileşme ve farkındalık yolculuğu” gibidir.  Misyonum Her bireyin kendine özgü bir “doğal denge” noktası vardır. Benim misyonum, kişiyi o noktaya taşıyan beslenme dengesini bilimsel ve içten bir yaklaşımla yeniden kurmaktır.

• Sigortası olan hastalar

Dyt. Benan Usta

Çiftlikönü Mahallesi Koca Seyit Caddesi 21, Koca Seyit Caddesi no:21 Kat:1 Daire:10, Süleymanpaşa, Tekirdağ 59000

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Röportaj

Yapılan test ve anlaşılır bir şekilde diyet sırasında nasıl bir yol izlenmesi gerektiği ve hakkında gayet güzel bir süreçti benim için...

• D

Benan Hanım'ı sosyal medya aracılığıyla buldum. Pozitif enerjisi ve güler yüzlü olması, kızımla birebir uzun uzun bir psikolog gibi görüşmesi, onu kilo verme sürecinde diyete ikna edebilmesini çok beğendim. Listesi de kolay uygulanabilir ve diyetten ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırıyor. Özellikle çocuklar için düşünenlere tavsiye ediyorum. Ayrıca sürekli iletişim halindeyiz.

•  •

Benan Hanım'a internet arama yaparak ulaştım. Son 5 yıldır fazla kilo problemim vardı, kilo vermek için başvurdum. Kendisiyle ilk seansımız gayet verimli geçti, sağlıklı beslenmeyle ilgili bana çok faydası dokunacak önerileri oldu. Kişisel olarak motivasyonumu arttırmak adına da önerilerde bulundu. Kendisiyle kilo kontrol sürecimiz devam ediyor, çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

• N

Benan Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kilo verme amacıyla kendisine başvurdum ve tiroid sorunu yaşıyordum. Kendisi bunları göz önüne alarak benimle çok güzel ilgilendi. Olumlu sonuçlar aldık. Herkese kendisini tavsiye ediyorum. İyi ki karşıma çıktı ve iyi ki bu yolda bana eşlik ediyor.

•  •

Benan hanıma tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Süreçten gayet memnun kaldım, tavsiye ederim.

• Ö

Kendisiyle yoğun iş temposu ve dengesiz beslenme şikayetim sonucu tanıştık. Hastaya yaklaşımı ve diyet programı çok yerinde ve açıklayıcı. Kendisinin hasta takibi ve iletişimi motive edici. Herkese tavsiye ederim

• Dyt. Benan Usta Randevu  •

Uzun zamandır kilo vermek için çabalıyordum bir sürü uzmana danıştım.Sağlıksız, hızlı kilo vermeden ziyade,bilimsel yöntemlerle ve dengeli şekilde 3 ayda 20 kilo vererek ideal kiloma Benan hanım sayesinde ulaştım ve bu süreçte hiç aç kalmadım. Bunun yanı sıra insani yönü ve güler yüzü en büyük motive edici etkenlerin başında gelmekte. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Dyt. Benan Usta Diyetisyen Randevusu  •

Diyete başladığım ilk günden beri o sıcaklık samimiyet sonsuz destek gerçekten beni ikna etti hala daha devam eden bir desteği var benan hanımın özellikle yazmak istedim hayatımda açtığım bu yeni sayfada bana çok büyük destek verdi veriyorda buraya ne yazsam az geliyor bana gerçekten sayenizde başarıyorum her konuda çünkü bu diyet yolunda insana en iyi gelen şey size eşlik eden güzel bir diyetisyene sahip olmaktır yolunuz daima açık olsun :)

• H

Sevgili diyetisyenim seninle yürümek çok güzel sayende vücut dengelerim yerine geldi. Kas oranım az iken artış gösterdi.

• N

Fazla kilolarımdan kurtulmak amacıyla başvurdum. Çok güzel bir şekilde ilgilendi. Amacımıza istenilen sürede ulaştık. Çevreme şüphesiz tavsiye edeceğim bir uzman.