Merhaba Ben Diş Hekimi Bensu Doymuş. 2014 yılında Kabataş Erkek Lisesinde eğitimimi tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum. İmplant üstü sabit protezlerde biyomekanik üzerine bitirme tezimi başarıyla sundum. 2019 yılından bu yana diş hekimliği alanında hizmet veriyorum. Kliniğimde, hastalarımın ağız ve diş sağlığını en üst düzeye çıkarmak için geniş bir tedavi yelpazesi sunuyorum. Estetik diş hekimliğinde zirkonyum kaplamalar, implant uygulamaları ve gülüş tasarımı konularında hastalarımın hem sağlıklı hem de estetik açıdan tatmin edici sonuçlar elde etmesini sağlıyorum.
Ayrıca kanal tedavisi, diş çekimi, estetik dolgu ,diş beyazlatma ve diş temizliği gibi temel tedavilerde de en son teknolojileri ve yöntemleri kullanıyorum. Çocuk diş hekimliği alanında da sıcak ve güvenilir bir yaklaşım benimsiyorum.
- Diş Ağrısı ,
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Bensu Doymuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Bensu Doymuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bensu Doymuş, Diş Hekimi. Size Bensu Doymuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Hekimi Randevusu.
Bensu Doymuş adresi nerede?Bensu Doymuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzeyyaka mah. Göksu Cad. Baş Yapı Apt. No:103A Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bensu Doymuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bensu Doymuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bensu Doymuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bensu Doymuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bensu Doymuş hangi dilleri konuşuyor?Bensu Doymuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bensu Doymuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bensu Doymuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bensu Doymuş ile iletişime geçmenizi öneririz.