Hakkımda
İlk-orta-lise eğitimini memleketi Kocaeli'nde, üniversite eğitimini Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Sindirim Hastalıklarında Ozon Tedavisi
Şelasyon
37 hasta yorumu
ma...
Ozon tedavisi ve farklı rahatsızlıklarım sebebiyle muayeneye gitmiştim.Ve halen de rutin olarak gidiyorum.Dr. Berat bey hasta randevularında yüzyuze görüşüp yine tedavi ve terapiyi
Bizzat kendisi yaparak bireylerin memnuniyetini Ust düzeye çıkartmaktadır.
Kendisine başarılar diliyor,teşekkür ediyorum
t....s
Doğal bir tedavi yöntemi olması sebebiyle tercih ettim. Çok memnun kaldım. Ağrısız acısız bir tedavi süreciydi. Gerek doktor bey gerekse diğer çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Hacamat zaten yıllardır etkinliği bilinen geleneksel bir tedavi olması sebebiyle tercihim oldu. Ozon tedavisi ise farklı bir enerji ve zindelik verdi. Doktor Berat bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
mu...y
Bel fıtığı ve menisküs ağrısı için doktor beye bir arkadaşım vesilesiyle başvurdum. Berat beyin tıbbi yaklaşımı yanısıra sıcak karşılaması ve davranışları da beni ziyadesiyle memnun etti. Ağrılarım ilk zamankine göre çok azaldı. Devam edeceğim seanslarıma.
es...
Temmuz 2021 de 15 yaşında oğlum Hsv Ensavalit teşhisi ile 1 ay hastanede tedavi gördü. Bu uzun tedavinin ardından geçirdiği hastalığın ve kullandığı ağır ilaçların etkisiyle hem psikolojik hemde bedensel rahatsızlıklar başladı. Sürekli yorgun halsiz mutsuzdu. Mide ve bağırsak problemleri yaşıyordu. Tam psikologa gitme kararı almisken arkadaş vesilesi ile Dr. Berat Fıçici ile tanıştık. Biorezedans ve fitotetapi tedavisine başladık. 4 hafta sonunda oğlumun yüzü gülmeye başladı ve bütün mide problemleri çözüldü. Ensavalit beyninde belli bir bölgede günlük hafıza kayıplarına unutkanliga sebep olmuştu. Hamdolsun bunuda yendik. Dersleri anlamıyorum diye ağlayarak okuldan geldiği gunlerden anne 2.donem hersey çok güzel olacak diyerek mutlu bir şekilde geldigi bu günü yaşıyorum. Kıymetli Berat hocama çok teşekkür ederim. Rabbime Hamdolsun ki bizlere Şifa kapısını gösterdi. İnandık ve başardık
s....ç
Uyku problemleri/uykusuzluk ve baş boyun ağrısı için kızım aracılığıyla Berat beye başvurdum. Henüz 4. Seansımı tamamladım. İlk seanstan itibaren belirgin şekilde uyku kalitem arttı. Baş ağrılarım çok azaldı. Berat bey ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim
b....
Saçkıran ve sedef hastalığına sahip birisi olarak birçok farklı yöntem ve metot denedim. Bir de ozon, bitkisel gıdalar, elektromanyetik, biyorezonans gibi metotları denemek istedim. İlk görüşmede başarı oranının 70% olduğu söylendi ve kabul ettim. Zaman içerisinde sedef hastalığım seanslar ve gıdalar sonrası yaklaşık 3 kat arttı ve şuan dindiremiyorum. İletişim konusunda ise ilgili doktorla sağlıklı bir iletişime sahip olamadık.
Çalışanlar ise genel olarak güler yüzlü ve ilgili. Randevu saatlerinde bir problem yaşamadım.
de...
Sırt ağrılarım için Berat beye hacamat yaptırdım çok faydasını gördüm. Sırt ağrısından kurtuldum. Klinik olarak çok nezih ve steril bir ortam. Herkese tavsiye ederim. Teşekkürler Berat Bey.
a....s
Fazla kilolarımdan kurtulmak için gittim çok çok memnun kaldım. İstediğim kiloma yaklaşıyorum. Kısa sürede fazla kilolarımdan kurtuluyorum. Çok düzeyli saygın bir ortam . 3.5 ay süresince 10 kilo verdim. Çok teşekkür ederim. İyiki Berat Fıçıcı ve ekibini tanıöışım. Saygılarımla
Alerjik reaksiyonlar konusunda şikayetlerimizi aktardık. Muayene ve test süreçleri sonrası tedavi programı çıkartıldı. Oldukça profesyonel şekilde hizmet aldık. Teşekkürler
k.....
Doktor Bey alerjilerimin belirlenmesi ve tedavisi için çok yardımcı oldu. Bununla beraber diyetisyen hanımın önderliğinde biorezonans ile yıllardır vermeye uğraştığım kilolardan da kurtuldum. Her şey için çok teşekkür ediyorum.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler