- Artikülasyon Bozukluğu
Ertaş Bulvarı 248/1, Eskişehir
Ertaş Bulvarı 248/1, Eskişehir 26080
R
r.....
Bugün kızım mezun oldu çok kısa bir süre içinde sadece 2 kelime kullanan kizim şu an hiç susmuyor Berfin Hanım dan çok memnun kaldık emeklerini ödeyemeyiz seanslarimiz o kadar güzel gecti ki bugün bittiğine üzüldük. İyi ki tanışmışız
• başka bir yer • Diğer •
s...
Oğlumda kekemelik vardı. Berfin Hanım'la yolumuz kesişti ve süreçten çok memnun kaldık. Hayatımıza çok güzel bir iz bıraktı.
a...
Oğlumun konuşma gecikmesi vardı, gittiğimiz kuruma Berfin Hanım'ın gelmesiyle terapilere başladık. Terapiler hala devam etmekte, çok faydasını gördük. Her seans sonrası Berfin Hanım, seansların nasıl geçtiği ile ilgili bilgilendirme yapmakta ve evde de nasıl ilerleyebileceğimizle ilgili görüşlerde bulunmaktadır. Kendisinden memnunuz. Çevremizde dil terapisti olarak önereceğimiz bir terapisttir.
Berfin Hanım'a oğlumun konuşması konusunda destek almak için gittik, halen de gidiyoruz ve süreç gayet güzel ilerliyor. Hocamız hem akademik yönüyle hem de Oğlumuza karşı samimi, içten davranışlarıyla sürecimizi olumlu olarak yönlendiriyor.
• • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
hü...i
Öncelikle Berfin hocama annem vasıtasıyla ulaştım. İlk seanstan sonra gitmem diye düşündüm, annemin gönlü olsun sadece. Ama ilk seanstan itibaren bana tutunacak bir dal oldu hocam. Berfin hocam bana kekelemenin utanılacak bir şey olmadığını öğretti, eğer korkmadan kekeliyorsam onun sayesindedir. Kekelemenin utanç verici bir şey olmadığını zannederdim, ama benim zannettiklerim bu kadar değildi benim zannettiklerim daha azıydı hocam sağ olsun bana korkmadan kekelemeyi öğretti, aslında kekelemenin utanç verici bir şey olmadığını öğretti. Sadece bu kadar değildi benim isteğim üzerine başka bir tekniğe geçtik. Bu hayatta daha az kekelemek, ilk seansta da söylediği üzerine kekemelik asla tamamen geçen bir şey değildir, bunu biliyorum. Ama daha az kekeme olmak , daha özgür konuşmak. Bir kekemenin bunun ne kadar değerli olduğunu anlatama size. Hocam sağ olsun Bana bu hayatta konuşmayı öğretti. Daha az kekeleyerek bunu bana öğretti.
• • Randevu •
Uzmanımıza bir tanıdığın önerisiyle kızımız konuşmuyor diye gittik. 6-7 seans sonra konuşmaya başladı. Doktorumuz çok ilgiliydi, kızımla birebir eğitimleri 1 saat sürüyordu ve kızım çok mutlu ayrılıyordu. Konuşma sorunu yaşayanlar için öneriyorum. Randevularımız sırasında kızım 1.5 yaşındaydı.
g...
Berfin Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. 6 yaşındaki oğlumun konuşma problemin dolayı başvurduk. Berfin Hanım gayet iyi ilgili bir uzman. Oğlum çok şey öğrendi kendisinden.
a....g
Benim ses tellerinde nodül vardı, bu süreçte baya bir sesim gitmişti, bana dil ve konuşma terapistinden destek almamı önerdiler fakat o dönem çalıştığım için gidememiştim, kendisinden online üzerine destek aldım, her akşam bir 2 saat seans süreci uyguluyordu, bir ay falan kendisiyle görüştüm. Şu anda da çok iyiyim, son bir yıldır hiçbir sorunum yok, şu an sesim çıkıyorsa bunu kendisine borçluyum. Kendisi gerçekten hem naif, hem kibar, hem de sakin sakin o kadar güzel bir dil terapisi dersi verdi ki sağlığıma kavuşmam konusunda bana yardımcı oldu, şu anda da kendisinin önerileri üzerine ilerliyorum, herhangi bir problemim yok.
e....k
Yaklaşık bir yıldır kızım dil ve konuşma üzerine kendisinden eğitim alıyor ve her konuda çok memnunuz, hala devam ediyoruz. Dil ve konuşma üzerine de şuana kadarki süreçte çok faydasını gördüğümüzü söyleyebilirim.
f...
Berfin Hanım oğlumuzun dil eğitimi alması gerektiği için "r" harfini çıkaramadığından ve defterine r harfli olan kelimeleri yanlış yazdığından dolayı ,yeni gittiğimiz kurumda dil öğretmeni olarak karşımıza çıktı, çok mutlu olduk. Mutluluğumuzun sebebi de oğlumuza güler yüzlü sevgi dolu ile yaklaşıp ona çok istekli eğitim vermesiydi. Bir çok dil eğitimcisiyle çalıştık ama gerçekten yürekten söylemek gerekirse hiç bu kadar güzel dil eğitimi veren biri bizim gözümüzde olmadı. Eğitim sürecimiz de onu gerçekten çok seviyoruz ve onunla çalışmaktan gurur duyuyoruz. Oğlumuza ve bizlere gerçekten çok güler yüzlü, sevecen, merhamet dolu biri iyi ki karşılaşmışız.. Biz çok memnunuz ve herkese tavsiye ediyorum ve çalıştığı kuruma bir çok öğrenci yönlendirdim, sevgilerimi iletiyorum.
Berfin Türkmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfin Türkmen, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Berfin Türkmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Berfin Türkmen adresi nerede?Berfin Türkmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertaş Bulvarı 248/1 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfin Türkmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berfin Türkmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berfin Türkmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfin Türkmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Berfin Türkmen hangi dilleri konuşuyor?Berfin Türkmen ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Berfin Türkmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfin Türkmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berfin Türkmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berfin Türkmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Berfin Türkmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.