Merhaba ben Berfu Doğan; Medikal Estetik alanında hizmet vermekteyim.
- Kırışıklık tedavisi ,
Selülit Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Mezoterapisi
Berfu Doğan Muayenehanesi
Doktor hanım çok güler yüzlü, insanı rahatlatan pozitif bir enerjisi var. Detaylı bilgi vererek, sizin için en uygun ve gerekli işlemleri yapıyor. Eli çok hafif. Düzenli olarak gidiyorum. Mezoterapi ve sıvı yüz germe ile cildim düzeldi, lift oldu, akne skarlarım geçti. Ellerine sağlık.
• Berfu Doğan Muayenehanesi • Akne tedavisi •
ş.....
Mezoterapi için gitmiştim doktor hanıma çok memnun kaldım ilgili güler yüzlü açıklayıcı ve gayet samimi buldum ailece müdavimi olduk diyebilirim . Yetişkin oğlum için saç mezoterapisi PRP yaptı üniversite öğrencisi kızım için migren ve insülin direncini kontrol altına aldı bir kere gittikten sonra bir daha bırakamayacaksınız
• Berfu Doğan Muayenehanesi • Mezoterapi •
f...
Dr. Berfu Doğan'ı bir tanıdık sayesinde buldum. Gerçekten dediği kadar varmış, hem inanılmaz kibar hem de inanılmaz yardımsever. Botoks, lifting, saç eksozomu, leke mezoterapisi, gözaltı mezoterapisi, nad takviyesi uyguladı ve 10 yaş gençleştim. Kendisi yüzümü yeniden icat etti. Saçıma uyguladığı işlemler de ayrı iyi geldi, şu an sayesinde saçım gürleşti. Herkese tavsiye ediyorum müthiş biri...
m...
Doktorumu sosyal medyadan gördüm. Botoks ve saç mezoterapisi tedavisi alıyorum. Çok kibar ve hanımefendi bir doktor. Kendisinden çok memnunum. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim.
T
t...
Kendisine tavsiye üzerine cilt problemlerim için başvurdum ve çok memnun kaldım. Öncelikle çok ilgili, güler yüzlü, her adımda bilgi veren, sonraki süreci takip eden çok tatlı bir hekim. Altın iğne, dermapen ve eksozom işlemleri uyguladı. Etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum. Kesinlikle enerjisi çok yüksek.
m...
Berfu Hanım'dan mezoterapi, ozon tedavisi, PRP, kök hücre tedavisi vb. birçok konuda tedavi aldım.
Öncelikle kendisini çok güvenilir buluyorum. Mesleki etik kurallarına uyan, liyakati yüksek bir doktor. Elinin hafifliği ve iletişim becerilerini de yüksek olması artı değer katıyor. Kendisinden tedavi almaya devam edeceğim.• • •
Y
y...
Doktor hanıma bir arkadaşımın önerisi ile gittim. Klinikleri nezihdi. Doktor hanım ve çalışanları ilgili ve güleryüzlüydü. İhtiyacım olan işlemlere birlikte karar verdik. Yüz ve boyun germe işlemleri yaptırdım. Doktorum son derece güven vericiydi, işlemleri konforlu bir şekilde yaptı.
T
t...
6 aydır saç tedavisine gidiyorum. Eksozom ve saç mezoterapisi yaptı Berfu Hoca. Saç dökülmem durdu ve saçlarım çoğaldı. Ben çok memnunum. Eli de çok hafif. Doktor hanımın her işlemin detayıyla bilgisini verdi. Üstelik sadece saç değil, genel sağlık durumumu da takip eder.
L
l...
Berfu Hanım çok güler yüzlü, sıcakkanlı bir doktor. Hifu yaptırdım, çok profesyoneldi. Alanında uzman bir doktor, sonuna kadar güveniyoruz kendisine. Tavsiye ederim.
Y
y...
Tavsiye üzerine gittim. Altın iğne mezoterapi yaptırdım yüzüme. Ip askı uygulaması yapıldı. Özellikle ip askıdan çok memnunum. Doktor hanım da çok güler yüzlü ve her şeyi anlatarak işlem yapıyor. Kısacası memnunum.
Berfu Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfu Doğan, Aile Hekimliği. Size Berfu Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mezoterapi, Medikal Estetik, Botoks, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Boyun - Dekolte Mezoterapisi, El Mezoterapisi, Göz Altı Mezoterapisi, Yüz Mezoterapisi, PRP Yüz Gençleştirme.
Berfu Doğan adresi nerede?Berfu Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye, Ata Sk. no : 12, Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfu Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berfu Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berfu Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfu Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berfu Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfu Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berfu Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Berfu Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berfu Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Berfu Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.