Fizyoterapist Berkecan Ercik olarak; fibromiyalji, kronik kas ağrıları, bel ve boyun problemleri yaşayan danışanlara bütüncül fizyoterapi yaklaşımıyla destek oluyorum.

Uygulamalarımda manuel terapi, kişiye özel egzersiz planları ve ağrı yönetimi stratejilerini bir arada kullanarak danışanlarımın günlük yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorum.

Amacım; ağrıyı azaltmak, hareket özgürlüğünü artırmak ve sürdürülebilir bir iyilik hali oluşturmaktır.

Yetişkin

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi

Dumlupınar Mah. Alanlar Sok. Net Acar Rezidans No:13 İç Kapı No:102 Ofis No :10, Balıkesir 10010

• Sigortası olan hastalar

İlk başlangıçtan seans bitimine kadar harika bir süreçti etkisini hemen fark ettirmeye başladı ilgi ve alakalarından çok memnunum tedavinin olumlu sonuçlanacagından yana hiç şüphem yok

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •

Fzt. Berkecan Ercik

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Ö

ağrılarımdan dolayı hayat kalitemin aşırı düşmesi, hareketlerimin kısıtlanmaya başlanması, her sabah canımın acıması gibi genç yaşımda büyük sorunlarım vardı. terapiye başladığımda her adımı açıklayarak süreci baştan anlatmasıyla içim zaten rahat başladım. ilk masaya yatışımla skolyoz teşhisi ile de ayrıca hayran kaldım :) çok rahat çok eğlenceli ve ağrılarımın neredeyse sıfıra indi. manuel terapiler ve egzersizler ile çok ciddi değişim yaşadım hayat kalitem arttı. kornik ağrılarım ve tetik noktalarım sıfıra indi. seans arasındaki sohbetler ve ağrılarım sebeblerinin açıklanmadı ayrıca eğlenceli gönül rahatlığı ile başlayabiliirsiniz

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Skolyoz Tedavisi  •

Fzt. Berkecan Ercik

Tedavi hikayeni yazan sensin bizler sadece okuyucularız.Güzel yorumların için müteşekkirim.

• H

Boynumda servikal protez ve bir kaç fıtığa ilave ankilozan spondilit rahatsızlığıma, profesyonel bir şekilde manuel terapi yöntemlerini uygulayarak daha 3.seansta ciddi rahatlama sağlandı, müdahale edilen tetik bölgelerde ağrılarım azaldı, kendimi çok daha sağlıklı hissetmeye başladım Berkecan Hocam.

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Manuel Terapi  •

Ben çok teşekkür ediyorum

• Ş

Bel fıtığı şikayetiyle kendisine gittim ve Mr sonuçlarına göre bir yol izledik. Uyguladığı manuel terapi ve masaj çok rahatlattı. Bu süreçte yönlendirmeleriyle çok fazla bilgilendirdi. Gittiğim her doktorun farklı bir tedavi yöntemi soyledegi yerde Berkecan Beyinde dediği gibi tıpta doğru bir tanedir ve doğru tedavi aldığımı düşünüyorum.

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Fzt. Berkecan Ercik

Güzel yorumunuz için müteşekkirim.

Ayak bileğimdeki kemik iliği ödemi nedeniyle Berke hocamla fizik tedaviye başladık ve tedavim hala devam ediyor. Süreç boyunca hem bilgisi hem ilgisiyle güven veren, uygulamaların her aşamasını sabırla anlatan bir fizyoterapist. Ağrılarım belirgin şekilde azaldı ve seanslar cana yakın yaklaşımı sayesinde oldukça rahat geçiyor.

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Fzt. Berkecan Ercik

Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

Bilgilendirme ve yaklaşımlar çok iyiydi inşallah sonucu da iyi olur

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Randevu  •

İnşallah umutla devam ediyoruz

• B

Güleryüz hizmet on numara. Doğumdan sonra oluşan bel çukurum için hizmet aldım ve kesinlikle memnun kaldım. Bu hizmet dahilinde tedavi imkanı olan herkes bir şans vermeli kesinlikle.

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

Fzt. Berkecan Ercik

Tüm aile sizi ağırlayabildiğim için çok şanslıyım.Kocaman teşekkür ediyorum.

• I

Berkecan Bey'e şiddetli ağrılarım sebebiyle muayene için gittim, kendisini alanında uzman, ilgili, bilgili ve donanımlı birisi olarak buldum. Ayrıca güleryüzlü ve samimi olması, hastanın halinden anlaması, detaylı açıklamaları ve de empatik olması hoşuma gitti. Kendisine çalışmalarından başarılar diliyorum.

• Berkecan Ercik Sağlık Hizmet Meslek Birimi Randevu  •

Boyun fıtığım vardı Hem eğlendim hem de tedavi oldum mutluyum

• Ö

Kalça cerrahisi sonrası gördüğüm rehabilitasyon sürecinden çok memnun kaldım. Cana yakın ve bilgili tavsiye ediyorum