Merhabalar ben Fzt. Berkecan Ercik
İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Balıkesir’de tamamladım. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden alarak akreditasyon eğitimini de burada tamamladım. Daha üniversite yıllarından itibaren ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon sporcu sağlığı gibi alanlarda fizyoterapi hizmeti vermeye başlayarak, üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre özel eğitim ve rehabilitasyon kurumlarında çalıştım. Nörolojik rehabilitasyon, ortopedik rehabilitasyon, pilates, sporcu sağlığı, omurga sağlığı gibi birçok önemli alanda eğitimler ve kurslar alarak kendini geliştirdim. Askerliğimi subay olarak Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaptım ve orada da askeri personel danışanlarıma en iyi şekilde hizmet vermeye devam ettim, vatani görevimi tamamladıktan sonra memleketim Balıkesir’e gelerek Fizyopose Fizyoterapi Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni siz değerli danışanlarımızın hizmetine sundum. Omurga sağlığı ,bel boyun fıtığı özellikle ilgilendiğim primer konularımdır. Bunların yanında nörolojik rehabilitasyon ve ortopedik rehabilitasyon ikincil olarak ilgilendiğim alandır. Merkezimiz 3 temel konu üzerinde hizmet vermektedir. Bunları kısaca fizyoterapi-manuel terapi, kişiye özel egzersiz ve postür eğitimi son olarakta medikal masaj olarak adlandırabiliriz.
Hacettepe farkıyla, alanında fark yaratarak siz danışanlarımızla tanışmak için sabırsızlanıyorum.

FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ

Dumlupınar Mah. Alanlar Sok. Net Acar Rezidans No:13 İç Kapı No:102 Ofis No :10, Balıkesir 10010

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

• O

Berkecan bey alanında uzman hastaya yaklaşımı ve tedavi sureci hakkında detaylı bilgileri iletiyor tedavi ve iyileşme süreci icin gerekli tüm bilgileri veriyor fizik tedavi konusunda destek arayan tüm danisanlara tavsiye ederim.

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Omuz Yırtıkları Tedavisi  •

• G

Tavsiye üzerine gitmiş olduğum Berkecan bey,tedavi yöntemi ve açıklayıcı bilgi aktarımı çok iyi bir Fizyoterapis

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Bel fıtığı sıkıntısı ile kendisine başvurdum tedavi yöntemi sayesinde ağrılarım geçti. Tedavi boyunca bilgi veriyor. İlgili ve güler yüzlü bir insan.

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

• O

Hastalıginin ayrintıli açıklmasi yapıldi nasıl tedavi edileceğini söyledi ne kadar süre gerektiğini açikladi

• başka bir yer Diğer  •

İlk seanstan itibaren ağrılarımda ciddi azalma gördüm ve 3 ay gibi bir sürede skolyoz derecemi 14’ten 7’ye düşürdük. Tedavi süresi boyunca bütün aklımdaki soru işaretlerini giderdi. 3 yıldır her gün hissettiğim ağrılarım geçti. İyi ki Berke Bey ile tanışıp tedaviye başlamışım

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi  •

İnanılmaz şiddetli bir ağrıyla gittim çıktığımda ağrı neredeyse durmuştu inanılmaz tavsiye ederim hem bilgisi ile hem deneyimiyle gerçekten çok iyi bir fizyoterapist. bütün m r görüntümü inceleyerek tek tek bana açıkladı inanılmaz memnun kaldım ve uzun bir süre beraber yürüyeceğimizi düşünüyorum..

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Manuel Terapi  •

• I

7 yıldır fibromiyalji hastasıyım.berkecan beyle 4 ay önce tedaviye başladığımda kollarımı dahi hareket ettiremiyordum hep yorgun bitkin ağrılı bir süreçteydim.tedavi sırasında ataklar yaşadım ve uzun ataklardı fakat sabırla biraz acıyla beraber atlattık.medical masajla 4 ayda atlattım.ilgisi,sabrıı ve harika bilgisiyle işini çok güzel ve bilinçli yapan nadir bir fizyoterapist.1,2 seferde pes etmeyip seanslar atlatılmadan devam edilirse üstüne berkecan beyin pozitif enerjisi ve üstün bilgisiyle güzel sonuç alınıyor.

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi  •

Birebir olması çok iyi Bel ağrım geçti kendimi daha dinç hissediyorum 2 yıla yakındır devam ediyorum

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Pilates  •

• B

Bel ve boyun fıtığım için başvurdum ve çok memnun kaldım. İlk seanstan itibaren ilgisi, bilgisi ve profesyonelliği sayesinde seanslar hem çok verimli hem de eğlenceli geçti. Ağrılarımda belirgin bir azalma oldu.

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Bel - Boyun Fıtığı  •

Şiddetli boyun ağrısı kolumda hissizlik ve fıtıkla kendisine başvurdum.Hemofiliyim.Düzenli medikal masaj seanslarıyla tüm şikayetlerimin neredeyse yuzde 90 ı bitti.İlgisi alakası ve becerisi için kendisine minnettarım.

• FİZYOPOSE FTR DANIŞMANLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •