Prof. Dr.
- Akciğer Kanseri
- Böbrek Kanseri
- Gastrit
- Hepatit B
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
Kanser Tedavisinde Akıllı İlaç Tedavisi
Kanser Tedavisinde Antikor Tedavisi
Kanserde Beslenme
Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet
Saç Dökmeyen Kanser Kemoterapisi
Hurmalı Mahallesi Kurtuluş Caddesi K:7 , Central Plaza, Seyhan, Adana 01150
ce...1
Süper bir doktor ve süper bir insan
2005 yılından beri tanıyorum.2010 da kara Ciyer ca tedavimi yaptı Allah razı olsun• Prof. Dr.Berksoy Şahin Muayenehanesi • Pankreas ca •
ga...c
Ben çok memnunum vede sonuna kadar güveniyorum hocama 2yıldır takipli hastasıyım beni tedavide sonuca ulaştırdı bi kere hastasıyla ilgileniyo tüm onkoloji hastalarına gönül rahatlığıyla öneririm.
mi...r
harika bir insan konusunda mükemmel bir doktor benim hastam tam 14 yıldır lösemiyle mücadele ediyor allah doktorumuzdan razı olsun adıyamandan yazıyorum
Berksoy Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berksoy Şahin, Tıbbi Onkoloji, İç Hastalıkları. Size Berksoy Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Saç Dökmeyen Kanser Kemoterapisi, Kanser Tedavisinde Antikor Tedavisi, Kanser Tedavisinde Akıllı İlaç Tedavisi, Kanserde Beslenme.
Berksoy Şahin adresi nerede?Berksoy Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hurmalı Mahallesi Kurtuluş Caddesi K:7 , Central Plaza, Seyhan Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berksoy Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berksoy Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berksoy Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berksoy Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berksoy Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berksoy Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berksoy Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.