- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Online Diyet
gü...n
1. Derece obezite tanısı ile gitmiştim. Berna hanımın bana olan ilgisine ve tedavi çözüm şeklinden çok memnun kaldım üstelik henüz iki hafta olmasına rağmen çok güzel sonuçlar aldık ve doyarak yağdan kilo vermemi sağladı buradan kendisine çok teşekkür ediyorum
• Dyt. Berna Kalfa • Kilo Problemi •
Berna Hanım'ın hem güleryüzünden hem de akademik tecrübesinden memnunum. Kendisiyle tavsiye üzerine görüşme sağladım. 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Zorluk yaşadığım noktalarda gerekli değişiklik ve düzenlemeleri sağladı. Berna Hanım akademik bilgisi yeterli, güleryüzlü ve danışanlarını iyi yönlendiren bir uzman.
se...n
Haziran ayinda başladım. Kilo alamama problemim vardi. Yemek yeme aliskanliklarim ile ilgili öncesinde fikir edindi. Çalışma saatlerime uygun bir şekilde beslenme programı olusturdu.1 ay sonrasindaki kontrolumde sağlıklı bir sekilde 2 kilo aldim. ideal kiloma ulasana kadar Berna hanim ile devam etmek istiyorum. Aldigim hizmetten çok memnunum.
• Dyt. Berna Kalfa • Diyetisyen Randevusu •
Berna Hanım ilgili, güleryüzlü ve her ayrıntıyı aktaran bir uzman. Psikolojik olarakta morelimi yüksek tutmaya çalışıyor. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Verdiği diyet listelerinde diğer sağlık problemlerimi göz önüne alarak, takviye edici şekilde program hazırladı. 6 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Berna Hanım'ın takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.
Berna Hanım güleryüzlü, danışanlarını destekleyip ve motive eden, iyi bir uzman. Kendisi ile tesadüf üzerine görüşme sağladık. Çölyak hastası olduğum için verdiği diyet listelerini ona göre hazırladı. 4 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Berna Hanım'dan çok memnunum.
Berna Hanım gayet ilgili. Aynı zamanda da araştırmacı kişiliğe sahip olan bir uzman. Sorduğum soruların bilgi birikiminden dolayı gayet tatmin edici cevaplandırdı. Zayıflama açısında çok yardımcı oldu. Daha öncesinde de danışmanlık hizmeti alıyordum. Şuan da devam ediyorum. Kendisinin çok fazla faydasını gördüm. Berna Hanım ile tavsiye üzerine görüşme sağladık. Verdiği diyet listelerinde öncelikle görüşme yaparak bizim beslenme düzenimize uygun bir şekilde hazırladığı için uymakta zorluk çekmedim. Diyet listelerinde uyguladıklarımı şuanki hayatımda da uygulamam benim için olumlu oluyor. Ben Berna Hanım'ın takibinden ve yönlendirmesinden gayet memnunum.
Berna Kalfa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Kalfa, Diyetisyen. Size Berna Kalfa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Diyet.
Berna Kalfa adresi nerede?Berna Kalfa adresini belirtmedi. Berna Kalfa yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Berna Kalfa adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Kalfa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Kalfa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Kalfa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Kalfa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Berna Kalfa hangi dilleri konuşuyor?Berna Kalfa ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Kalfa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Kalfa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Kalfa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Kalfa hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Berna Kalfa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.