Merhaba,
Ben Psikolog Berna Öztürk. Aynı zamanda Aile Danışmanıyım. Ufuk Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun oldum. Bilişsel Davranışçı Terapi(BDT) ekolüyle çalışıyorum. Çocuk-Ergen, Çift ve Yetişkin danışmanlığı vermekteyim. Aile danışmanlığı eğitimimi Yıldız Teknik Üniversitesi’den aldım. Moxo dikkat testi uygulayıcısıyım. Her bireyin kendine özgü bir dünyası olduğuna inanıyor terapi sürecini danışanın ihtiyaç ve hedeflerine göre yapılandırıyorum. Unutma, değişim seninle başlar ve sen hazır olduğunda ben buradayım.
Kızılcaşar Mahallesi 2686. Caddesi No:11, Gölbaşı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Berna Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Berna Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Öztürk, Psikoloji.
Berna Öztürk adresi nerede?Berna Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılcaşar Mahallesi 2686. Caddesi No:11 Gölbaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.