Sendromu(PKOS) teşhisi alan kadınlar konusunda uzmanlaşmış bir Diyetisyenim. Programım, diyet yapmadan hormonlarını dengelemelerine yardımcı olmaya, sindirimi ve bağırsak sağlığını iyileştirmeye, birçok semptomun temel nedenlerini bulmaya, PKOS semptomlarınızı gerçekçi ve sürdürülebilir bir yaklaşımla nasıl yöneteceğinizi öğretmek üzerine tasarladım. Kariyerimi bu yolculukta sizleri desteklemeye en iyi şekilde hissetmenize ve
hayalinizdeki hedeflere ulaşmanıza yardımcı olmaya adadım! Bu konu üzerine çeşitli kurs ve eğitimlere
katıldım ve katılmaya devam ediyorum. Öğrenmeye ve yeniliğe açık birisiyim. Hızlı öğrenir işimi iyi yapmaya
gayret ederim. İnsanlarla iletişim konusunda iddialıyım. Sorumluluk bilincim yüksektir. Planlama ve koordinasyonda
başarılıyımdır, hızlı ve pratik çözümlerle sonuca ulaşırım. Sorunun değil çözümün parçası olmak hedefimdir
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Sümer Mah., Odunpazarı, Eskişehir 26140
- Sigortası olan hastalar
İslice Mah. 1.Gümüş Sk. Türk Hava Kurumu İş Merkezi No:1 İç Kapı No:202 Uşak Merkez, Uşak 64200
- Sigortası olan hastalar
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Z
ze...i
Ben bugüne kadar birçok diyetisyenle çalıştım ama Betül Hanım ile tanıştıktan sonra ilk kez bu kadar iyi sonuçlar aldım. Kendisi özellikle Polikistik Over hastalarıyla çalışan çok deneyimli bir diyetisyen. 12 seanslık süreçte hem fiziksel hem de mental olarak çok güzel bir ilerleme kaydettik.
Yurt dışında yaşadığım için birçok besin bulunmuyor, ama Betül Hanım benim bulunduğum ülkeye göre alternatif tarifler hazırladı. Listeleri o kadar çeşitli ve lezzetli ki, yemek hazırlamak bile kendim için bir şey yapıyor olduğumu hissettirdi. Tokluk hissi, lezzet ve motivasyon hepsi bir arada! Artık sağlıklı beslenerek de doyabileceğimi ve kilo verebileceğimi öğrendim.
Gerçekten alanında çok başarılı, ilgili ve motive edici bir diyetisyen. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Online Danışmanlık • Diyetisyen Randevusu •
Dyt. Betül Çakır
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için Z.. hanımcım, çok naif birisiniz, ben de sizi tanıdığıma ve yollarımızın kesiştiğine çok mutluyum, iyi kiii
be...z
Öncelikle KESİNLİKLE belirtmeliyim ki gerçekten sizi düşünüyor. Sizi bir para kaynağı olarak değil sizi gerçekten anlıyor, düşünüyor, empati yapıyor ve hesaplıyor. Size kötü hissetmiyor darlamıyor, bunaltmıyor. Sözde diyettesiniz ama daha çok eğlenceli farklı bir şeyler deniyormuşsunuz ve o sırada kilo veriyorsunuz gibi oluyor :) PCOS 'dan ötürü duygusal ve hormonel değişikliklere ve psikolojinize göre değişiklikler ve uygulamalar yapıyor. Yeme düzeninizi ayarlıyor ve çok nazik. Hayatımda bir daha diyet yapmayı düşünürsem geleceğim konuşacağım destek alacağım yer kesin ve net belli. %100 yatırım tavsiyesidir
• Online Danışmanlık • Polikistik Over Sendromunda Beslenme •
Dyt. Betül Çakır
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim B... hanımcım, iyi ki yollarımız kesişmiişş
Betül Hanımcım
12 Haftalık yolculuğumuzun en güzel taraflarından biri samimi, içten ve destekleyici tavrınız ve tüm sürecimin içerisinde sadece sayılara odaklanmadan kendimi ve bedenimi en iyi haline taşımama yardımcı oluşunuzdu. Açlık psikoloji hissettirmeden, kişisel tüm ihtiyaçlarıma ve sağlık problemlerime (kilo verme, sıkılaşma, adet düzeni, sivilcelenme, kas ağrılarım konularında) tek tek eğilmeniz, araştırmalar yapmanız ve beni süreci yaşayarak izlemeniz çok kıymetli bir deneyimdi. Günün sonunda yaklaşık 8 kg gibi benim hiç kendimle sağlayamadığım bir kilo ve yağ kaybı, sivilcelenmenin durması, pkos a bağlı adet düzensizliğimin düzene girmesi ve yeterli ve dengeli beslenme ve uykunun önemini anlamamla kas ağrılarımın gündelik hayatımda azalması sayenizde oldu…
Sizinle yolculuğumuz bana özgüvenli ve sağlıklı bir beden ve sürdürülebilir bir hayat tarzı kazandırdı. Tüm emekleriniz ve desteğiniz için minnettarım. Güzel haberlerle yeniden haberleşmek dileğiyle…
Sevgilerimle• Online Danışmanlık • Polikistik Over Sendromunda Beslenme •
Dyt. Betül Çakır
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim E.. hanımcım, benim için de inanılmaz keyifli bir yolculuktu süreci daima iş birliği içerisinde yönettiniz çünkü, çok teşekkür ediyorum size, güzel haberlerle beraber iletişimimizin süreceğinden hiç şüphem yok
P
ps...g
1 ayda 6 kilo verdim, gerçekten çok güzel diyeti tarifleri yazıyor, asla aç kalmıyorum. Yasaklardan oluşan kurallar silsilesi yok. Bence en güzel yanı bu. Elinize emeğinize sağlık.
• Dyt. Betül Çakır • Diyetisyen Randevusu •
g.....
Bu zamana kadar bir çok diyetisyenle çalışmama rağmen gerekli verimi alamadığımı hissediyordum. Ancak Betül hanım sayesinde hem diyet yapmayı sevdim hemde sürecinden mükemmel bir verim aldım. Düşük sayılarda olmama rağmen 2 ayda 7 kilo verdim. Hala sürecine devam ediyorum.
• Online Danışmanlık • Polikistik Over Sendromunda Beslenme •
PCOS vardı ve insülin direncim düşüktü. Kendisiyle görüşmeye başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu. Uzun zamandır 8 aydır adet olamıyordum oldu. 5 kiloya kadar verdim. Kendisinden memnunum. Betül Hanım çok ilgili, tatlı, anlayışlı bir kadın. Canım kaçamak yapmak istemiyor çünkü öğünlerimi çok güzel ayarlıyor. Listelerimi bana özel olarak hazırlıyor uygularken zorluk yaşamıyorum. Gün içerisinde sürekli takip şeklinde ilerliyoruz.
Z
z...
Betül Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. PCOS tanılı danışanıyım ve kendisinden danışmanlık almak istedim. Şunu söylemeliyim ki düzensiz regl döngüsüne sahibim. İş nedeniyle uyku ve beslenme düzenim hiç yoktu. Kendisiyle bir gün planlayıp, bütçeme ve zevklerime uygun olarak her hafta özel liste oluşturduk. Birebir özel olarak hazırlayıp haftalık kilo kontrolleri yaptık. Benim kilom ideal aralıktaydı. Temel amacım regl düzenimi ve hormonal dengemi sağlamaktı. Günlük egzersizlere kadar hepsiyle birebir ilgilendi. Kendisi çok nazik ve ilgili bir diyetisyen. Âdet düzenim yeni yeni oturmaya başladı. 2 aylık bir danışmanlık sürecimde kendim de çoğu düzeni sağladım ve hala devam ettiriyorum. Önemli olan devamlılığı sağlamak ve pes etmemek. Danışmanlık almak isteyenler gözü kapalı Betül Hanım'ı düşünebilir.
Betül hanım ile 1.5 ay kadarlık bir süre boyunca beraber çalıştık, hala da tedavi sürecim devam etmekte. 9 kilo vermek gibi bir hedefim vardı. Öncelikle değerlerime bakıp, benim dikkat etmem gereken ve vücudumda olan rahatsızlıkları konuştuk. Daha sonrasında buna uygun bir liste hazırladı bana. Bu listeyi yaparken, bütçeme, yemediklerime, hareket rutinime ve dikkat edilmesi gerekilen her şeye dikkat etti. Diyet listemi haftalık olarak yeniledi ve bunun yanında yapmam gereken egzersiz tavsiyelerinde de bulundu. Elbette diyetisyen çok önemlidir ancak kişinin disiplini bu süreçte en gerekli şeydir. Betül hanımı diğer diyetisyenlerden ayıran şey ise süreci motivasyon sağlayarak ilerletebilmesidir. Ben 1.5 ay içerisinde 3 kilo verdim. Bu rakamın haricinde yaptığın egzersizler ile kas kütlemi oldukça arttırdım. Gözle görülür biçimde karın bölgemde incelme oldu. Bu sürecin en kıymetli yanı ise vermiş olduğu tarifler ile aç kalmadan, enerjik hissettiren doğru öğünleri bana sunmasıdır.
• Online Danışmanlık • Normal Randevu •
m...
Betül Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. PCOS üzerine çalıştığını ve paylaşımları olduğunu görünce birlikte çalışmak istedim. 2 aydan fazla birlikte çalıştık. Yaklaşımı, iletişimi ve yakından takibi ile süreci hem benim için çok kolaylaştırdı hem de severek uygulamamı sağladı. Listeleri her hafta benim de isteklerimi göz önünde bulundurarak revize etti ve yeni tarifleri denerken çok keyif aldım. Süreçte sadece kilo vermeyi hedefliyordum ama bunun yanında bir gebelik haberi de aldım. Beslenme düzenimizin etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. İlk defa keyif alarak ilerledim ve sürdürülebilir oldu benim için. Sağlıklı beslenmek isteyen ve daha önce olumsuz tecrübeler yaşamış herkese de tavsiye ederim.
e...
Uzmanıma PCOS sonucu aşırı kilo alımı, insülin direnci ve menstrüel döngü bozukluğu nedeniyle kendisini sosyal medyadan tanıyarak başvurdum. Betül hanıma şikayetlerimi anlattığımda PCOS'a sahip bir bireyin nasıl beslenmesi gerektiğini, takviye alımı hakkında bilgiler paylaştı. Benim yaşam tarzıma göre öğün sayıları ve içeriğini kişiselleştirerek bana program hazırladı. Tarifleri ve porsiyon büyüklüğü benim için çok tatmin edici oldu. Doyarak kilo vermek ve sağlık sorunlarımın azaldığını gözlemlemek benim için çok mutluluk verici. Başladığımda 76 kilodaydım, şu an 66 kiloya inmiş bulunmaktayım. Bunu kısıtlayıcı diyetlerle değil de her şeyi yiyerek yapabileceğime inanmıyordum. Betül hanım mümkün olduğunu gösterdi, o nedenle çok mutluyum. Hala da sağlıklı beslenme ve kilo verme sürecine de kendisiyle devam ediyoruz. Diyetisyenimi bulabildiğim için çok mutluyum, eğer bu konu ile ilgili danışmak isteyen bir kişi varsa gözüm kapalı önerebileceğim tek insan Betül Hanım...
Betül Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Çakır, Diyetisyen. Size Betül Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Diyet, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Programı, Gebelik ve Beslenme, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom.
Betül Çakır adresi nerede?Betül Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslice Mah. 1.Gümüş Sk. Türk Hava Kurumu İş Merkezi No:1 İç Kapı No:202 Uşak Merkez Uşak
- Sümer Mah. Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Çakır uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Çakır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Betül Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Çakır hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Çakır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.