Eski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit
ca...i
Sekiz yıl önce böbrek rahatsızlığı nedeniyle kendisine başvurmuştuk, bizden biyopsi istedi, o gün yanımda olmadığı için istediği ücreti ödeyemedim, bunun karşılığında biyopsiyi başkasına yaptırdı ve hiç ilgilenmedi, üstelik hatalı parça alındığı için biyopsiden de bir sonuç çıkartamadı. Onun yüzünden sekiz yıl kaybettik.
• • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
il...a
süper bi doktor hastalrınla çok mükemmel bir şekilde ilgileniyor herkese tavsiye ederim bizzat ben kendim şahit oldum bir ay boyunca hastanede yattım ve hastalarınla nasıl ilgilendiğine birebir şahit oldum
Betül Kalender isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Kalender, Nefroloji.
Betül Kalender adresi nerede?Betül Kalender şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Kalender isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Kalender online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Betül Kalender isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Kalender bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Kalender ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Kalender hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Betül Kalender hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.