Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kadrosunda 6 adet acil tıp uzmanı, 6 adet adli tıp uzmanı, 24 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 7 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 2 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 3 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 10 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 13 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 10 adet dermatoloji uzmanı, 7 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 14 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 15 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 4 adet fizyoloji uzmanı, 9 adet gastroenteroloji uzmanı, 14 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 12 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 16 adet göz hastalıkları uzmanı, 4 adet halk sağlığı uzmanı, 5 adet hematoloji uzmanı, 28 adet iç hastalıkları uzmanı, 14 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 12 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 26 adet kardiyoloji uzmanı, 11 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nefroloji uzmanı, 6 adet neonatoloji uzmanı, 15 adet nöroloji uzmanı, 3 adet nükleer tıp uzmanı, 8 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 8 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 6 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 2 adet romatoloji uzmanı, 4 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 6 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 9 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 1 adet tıbbi parazitoloji uzmanı, 8 adet tıbbi patoloji uzmanı, 15 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Kocaeli ilinde Eski İstanbul Yolu Umuttepe Kocaeli adresinde bulunmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2623037575 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Eski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit

T

Kocaeli Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Cüneyt Öztürkçügil’e

Babamın robotik prostat ameliyatını başarıyla gerçekleştiren, aynı zamanda ameliyat sırasında göbek fıtığının bağırsaklara yapışmış olduğunu fark edip Genel Cerrahi ile birlikte fıtık ameliyatını da tamamladı değerli hocamız ve bizi çok büyük bir sorundan daha kurtarmış oldu .

Sürecin başından sonuna kadar her aşamayı net, anlaşılır ve sakin bir şekilde anlatması; bizi bilgilendirip rahatlatması; fıtığı o şekilde bırakmak yerine aynı operasyon sırasında çözüm üretmesi bizim için büyük bir güven ve konfor sağladı.

Babamıza ve ailemize bu kadar rahatlatıcı bir tedavi süreci yaşattı.

• Prof. Dr. Cüneyt Özkürkçügil Robot Destekli Cerrahi  •

Hipofiz bezde bulunan tümörle ilgili yapılan tetkikler sonucu 6 aylık tedavi ve kontrol önerildi.Gösterdikleri ilgi,alaka,insan odaklı yaklaşımlarından dolayı başta ALEV hocama minnettarım.ALLAH hepinizden razı olsun.MUŞ’tan gelen hasta.

• Dr. Alev Selek Serbest Diğer  •

Sayın Hocam Dr.Melih Çakĺılı annemin Hipofiz Adenomu tanısı sonucu tanıştık.31 Ekim 2025'de çok başarılı bir operasyon ile kitle temizlendi.Annemin 80 yaşında olması ve başka yaşlılık hastalıklarının da olmasi ailecek bizi tedirgin etse de,ilk tanışmamızdan itibaren kendisi ve tüm Beyin Cerrahi ekibi öyle ince ve profesyonel davrandı ki,annemi gözüm kapalı emanet ettim.Elbette ameliyat harika geçti ve kitle temizlendi.Tam 7 günde her sey bitti,şimdi evimizdeyiz.Serviste kaldığımız süre boyunca,cumartesi ve pazar günleri dahil hocalarımız annemi ziyaret etti odamızda.İnsana kendini kötü hissettirecek kadar çalışkan ve adanmışlar:)
    Asistan hekimler her sorumuza her sorunumuza,bazen sorumlulukları olmasa da yardımımıza koştular.
    Hemşireler dakik ve nazikti.Personel hep yardımcı oldu.
    Sonuç olarak Kocaeli Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniği sayesinde yenilendik süperiz.
    Bu kliniğe bir isim ver deseler, "armoni" derdim.
    Öyle bir uyum:)

• Dr. Öğr. Üyesi Melih Çaklılı Diğer  •

71 yaşında meme kanseri anneme kötü bir uslüple davrandı, annem hastalık yüzünden hem psikolojik, hem sağlık olarak çok zor süreç yaşıyordu Oğuzhan hocanın konuşma uslubüde kadını çok etkiledi.bizde Dr değiştirdik.

• Prof. Dr. Oğuzhan Büyükgebiz Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Canım doktorum. O kadar değerli ki benim için. Babacan tavırları şevkatli yaklaşımı ile kendinizi güvende hissediyorsunuz. Biz onkoloji hastalarının pskilojisini anlayıp şevkatle kucak açıyor. Hiçbir doktorda görmediğim samimiyeti gördüm kendisinde. "Güzel kızım" diye sakinleştirmesini, sabırla cevap vermesini kısaca kendisini asla unutamam. Sizi çok seviyorum. (Meme Ca hastanız Nurcan Tanıl.)

• Prof. Dr. Zafer Utkan Diğer  •

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Melih Çaklılı'nın, sol koluma yayılan boyun fıtığı rahatsızlığımın yönetimindeki profesyonelliğini ve yetkinliğini vurgulamak isterim.

Kendisi, hastalığın teşhisini doğrulukla ve zamanında koyarak, tedavi sürecime hızla yön vermiştir. Yoğun çalışma temposuna rağmen, planlanan operasyonun gerekliliğini ve tüm aşamalarını anlaşılır ve şeffaf bir dille izah etmesi, bu süreçte kendimi güvende hissetmemi sağlamıştır. Bu detaylı bilgilendirme, hem fiziksel hem de psikolojik rahatlama sağlamıştır.
    Tedavi süreci ve sonrası takibindeki özen, sağlığıma kavuşmamda belirleyici olmuştur. Doç. Dr. Melih Çaklılı, sadece işinin ehli, tecrübeli ve ilkeli bir cerrah değil; aynı zamanda hastasına samimi bir ilgi ve değer gösteren, güven veren bir hekimdir.
    Sahip olduğu mesleki tecrübe ve insancıl iletişim yeteneği, kendisini hastaların tereddütsüz başvurabileceği bir uzman yapmaktadır. Alanındaki yetkinliği ve hastalarına yaklaşımındaki kalitesi takdire şayandır.

• Dr. Öğr. Üyesi Melih Çaklılı Diğer  •

Allah hocamızdan bin defa razı olsun
    Eşimin pili enfeksiyon nedeniyle çıkarılması gerekiyordu
    Bir çok yere gittik hepsi çok zor bir işlem masada kalabilir dedi
    Ama Ayşen hocamiz ekibiyle birlikte kolaylıkla çıkardı
    Şu an onun sayesinde hayattayiz

• Doç. Dr. Ayşen Ağır Ağaçdiken Kalıcı Kalp Pili  •

Oğuzhan hocam gerçekten mükemmel bir doktor.Eğlenceli,bilgili,ayrıntılara önem veren,işini en iyi sekilde yapan cok iyi bir doktor,mükemmel bir insan.Aynı anda size hem tanı koyuyor hem sakalasıyor.Benim safra kesesi ameliyatımı laparoskopik yöntemle gerçekleştirdi.Ameliyat olalı daha 3 gün oldum.Kendimi cok iyi hissediyorum.Laparoskopik yöntemle yapılan ameliyatlarda gaz sancısının cok yüksek oldugu söylendi.Fakat Oguzhan hocamın gerek ameliyat öncesi yaptığı hazırlıklar gerek ameliyattan çıktıktan sonra yaptığı beslenme seklim
    sayesinde ameliyat sonrasında hastanede yatarken 5 dk kadar bile gaz sancısı yasamadım.Hocamın söylediği herseye harfıyen uydum.İyki varsınız hocam.Genel cerrahiye gitmesi gereken herkes bence Oguzhan hocamla mutlaka tanıssın.Kendisi cok kıymetli.İyi ki varsınız hocam.

• Prof. Dr. Oğuzhan Büyükgebiz Diğer  •

Melih hoca ile babamın ameliyat sırasında karşılaştık beyninde 11 cm lik kist ve o kistin içinde 4 cm lik başka bir kist vardı. Kendisi ve ekibi ameliyatı titizlikle gerçekleştirdi güler yüzlülüğü ile her zaman içimizi ferahlattı.

• Dr. Öğr. Üyesi Melih Çaklılı Diğer  •

Uzun arayışlardan sonra denk geldim Fatih beye. Mesleğini hakkıyla yapıyor. İşitme sıkıntımla ilgili gittim o kadar özverili ve detaylı bir şekilde bilgilendirdiki işitme cihazına karşı olan bütün ön yargılarımı kırdı.

• Op. Dr. Fatih Mutlu Diğer  •