Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Eski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit
tu...a
Kocaeli Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Cüneyt Öztürkçügil’e
Babamın robotik prostat ameliyatını başarıyla gerçekleştiren, aynı zamanda ameliyat sırasında göbek fıtığının bağırsaklara yapışmış olduğunu fark edip Genel Cerrahi ile birlikte fıtık ameliyatını da tamamladı değerli hocamız ve bizi çok büyük bir sorundan daha kurtarmış oldu .
Sürecin başından sonuna kadar her aşamayı net, anlaşılır ve sakin bir şekilde anlatması; bizi bilgilendirip rahatlatması; fıtığı o şekilde bırakmak yerine aynı operasyon sırasında çözüm üretmesi bizim için büyük bir güven ve konfor sağladı.
Babamıza ve ailemize bu kadar rahatlatıcı bir tedavi süreci yaşattı.
hü...
Hipofiz bezde bulunan tümörle ilgili yapılan tetkikler sonucu 6 aylık tedavi ve kontrol önerildi.Gösterdikleri ilgi,alaka,insan odaklı yaklaşımlarından dolayı başta ALEV hocama minnettarım.ALLAH hepinizden razı olsun.MUŞ’tan gelen hasta.
be...
Sayın Hocam Dr.Melih Çakĺılı annemin Hipofiz Adenomu tanısı sonucu tanıştık.31 Ekim 2025'de çok başarılı bir operasyon ile kitle temizlendi.Annemin 80 yaşında olması ve başka yaşlılık hastalıklarının da olmasi ailecek bizi tedirgin etse de,ilk tanışmamızdan itibaren kendisi ve tüm Beyin Cerrahi ekibi öyle ince ve profesyonel davrandı ki,annemi gözüm kapalı emanet ettim.Elbette ameliyat harika geçti ve kitle temizlendi.Tam 7 günde her sey bitti,şimdi evimizdeyiz.Serviste kaldığımız süre boyunca,cumartesi ve pazar günleri dahil hocalarımız annemi ziyaret etti odamızda.İnsana kendini kötü hissettirecek kadar çalışkan ve adanmışlar:)
Asistan hekimler her sorumuza her sorunumuza,bazen sorumlulukları olmasa da yardımımıza koştular.
Hemşireler dakik ve nazikti.Personel hep yardımcı oldu.
Sonuç olarak Kocaeli Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniği sayesinde yenilendik süperiz.
Bu kliniğe bir isim ver deseler, "armoni" derdim.
Öyle bir uyum:)
n ...a
71 yaşında meme kanseri anneme kötü bir uslüple davrandı, annem hastalık yüzünden hem psikolojik, hem sağlık olarak çok zor süreç yaşıyordu Oğuzhan hocanın konuşma uslubüde kadını çok etkiledi.bizde Dr değiştirdik.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
nu...
Canım doktorum. O kadar değerli ki benim için. Babacan tavırları şevkatli yaklaşımı ile kendinizi güvende hissediyorsunuz. Biz onkoloji hastalarının pskilojisini anlayıp şevkatle kucak açıyor. Hiçbir doktorda görmediğim samimiyeti gördüm kendisinde. "Güzel kızım" diye sakinleştirmesini, sabırla cevap vermesini kısaca kendisini asla unutamam. Sizi çok seviyorum. (Meme Ca hastanız Nurcan Tanıl.)
em...ç
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Melih Çaklılı'nın, sol koluma yayılan boyun fıtığı rahatsızlığımın yönetimindeki profesyonelliğini ve yetkinliğini vurgulamak isterim.
Kendisi, hastalığın teşhisini doğrulukla ve zamanında koyarak, tedavi sürecime hızla yön vermiştir. Yoğun çalışma temposuna rağmen, planlanan operasyonun gerekliliğini ve tüm aşamalarını anlaşılır ve şeffaf bir dille izah etmesi, bu süreçte kendimi güvende hissetmemi sağlamıştır. Bu detaylı bilgilendirme, hem fiziksel hem de psikolojik rahatlama sağlamıştır.
Tedavi süreci ve sonrası takibindeki özen, sağlığıma kavuşmamda belirleyici olmuştur. Doç. Dr. Melih Çaklılı, sadece işinin ehli, tecrübeli ve ilkeli bir cerrah değil; aynı zamanda hastasına samimi bir ilgi ve değer gösteren, güven veren bir hekimdir.
Sahip olduğu mesleki tecrübe ve insancıl iletişim yeteneği, kendisini hastaların tereddütsüz başvurabileceği bir uzman yapmaktadır. Alanındaki yetkinliği ve hastalarına yaklaşımındaki kalitesi takdire şayandır.
al...
Allah hocamızdan bin defa razı olsun
Eşimin pili enfeksiyon nedeniyle çıkarılması gerekiyordu
Bir çok yere gittik hepsi çok zor bir işlem masada kalabilir dedi
Ama Ayşen hocamiz ekibiyle birlikte kolaylıkla çıkardı
Şu an onun sayesinde hayattayiz
du...u
Oğuzhan hocam gerçekten mükemmel bir doktor.Eğlenceli,bilgili,ayrıntılara önem veren,işini en iyi sekilde yapan cok iyi bir doktor,mükemmel bir insan.Aynı anda size hem tanı koyuyor hem sakalasıyor.Benim safra kesesi ameliyatımı laparoskopik yöntemle gerçekleştirdi.Ameliyat olalı daha 3 gün oldum.Kendimi cok iyi hissediyorum.Laparoskopik yöntemle yapılan ameliyatlarda gaz sancısının cok yüksek oldugu söylendi.Fakat Oguzhan hocamın gerek ameliyat öncesi yaptığı hazırlıklar gerek ameliyattan çıktıktan sonra yaptığı beslenme seklim
sayesinde ameliyat sonrasında hastanede yatarken 5 dk kadar bile gaz sancısı yasamadım.Hocamın söylediği herseye harfıyen uydum.İyki varsınız hocam.Genel cerrahiye gitmesi gereken herkes bence Oguzhan hocamla mutlaka tanıssın.Kendisi cok kıymetli.İyi ki varsınız hocam.
ni...
Melih hoca ile babamın ameliyat sırasında karşılaştık beyninde 11 cm lik kist ve o kistin içinde 4 cm lik başka bir kist vardı. Kendisi ve ekibi ameliyatı titizlikle gerçekleştirdi güler yüzlülüğü ile her zaman içimizi ferahlattı.
b....b
Uzun arayışlardan sonra denk geldim Fatih beye. Mesleğini hakkıyla yapıyor. İşitme sıkıntımla ilgili gittim o kadar özverili ve detaylı bir şekilde bilgilendirdiki işitme cihazına karşı olan bütün ön yargılarımı kırdı.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, İzmit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, İzmit şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Patolog, Radyolog, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Farmakolog, Adli Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Neonatolog, Nefrolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Fizyolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Halk Sağlığı Hekimi, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Hematolog, Nükleer Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Romatolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Onkolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Aile Hekimi, Çocuk Nöroloji Uzmanı, El Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Cerrahı, Pratisyen Hekim.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, toplam 634 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Paratiroidektomi, Lokal Anestezi, Dikiş, Glossektomi, Kısmi Glossektomi, Larenjektomi, Kulak Tüpü Takılması, Rinoplasti, Endovasküler Embolizasyon.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 521 hasta/danışan, Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi nerede?Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi adresi Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit şeklindedir.