Uzm.Dr. Beyhan Karslıgil, Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) uzmanıdır. Hipotiroid, Karotis, Obsesif Kompülsif Bozukluk (OKB), Beyin Tümörü, Yüz Felci, Uykusuzluk, Sigara Bağımlılığı, Beyin Anevrizması, Nörolojik Hastalıklar, Gullian Barre Sendromu alanlarında hasta kabul etmektedir.
- Göz Hastalıkları
Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162, Şehitkamil
Gaziantep Özel Anka Hastanesi
Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162, Şehitkamil 27590
be...r
çok kibar ve ilgili doktor Antalya dan Gaziantep e sırf Beyhan hanım için gidiyorum herkese tavsiye ederim .verdiği ilaçlar bana çok iyi geldi kısa sürede toparlandım.
er...i
ben tam-med hastanesinde sigara tedavisi gördüm ve bu tedavi çok iyi işe yaradı beni tedavi eden doktoruma yani ayşe beyhan karslıgil kaya ya çok teşekkür ederim
Beyhan Karslıgil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyhan Karslıgil, Nöroloji. Size Beyhan Karslıgil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu.
Beyhan Karslıgil adresi nerede?Beyhan Karslıgil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyhan Karslıgil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyhan Karslıgil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beyhan Karslıgil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyhan Karslıgil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Beyhan Karslıgil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyhan Karslıgil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyhan Karslıgil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyhan Karslıgil hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Beyhan Karslıgil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.