Gaziantep Özel Anka Hastanesi
Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162, Şehitkamil 27590
  • AXA Global
  • Acıbadem (TSS)
  • Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
  • Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
  • Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
  • Anadolu Hayat Ve Emeklilik
  • Anadolu Sigorta
  • Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
  • Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
  • Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
  • Ankara Sanayi Odası
  • Ankara Sigorta
  • Ankara Ticaret Odası
  • Arex Sigortası
  • Aveon Sigorta
  • Aveon Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Axa Sigorta
  • Bafra Sanayi ve Ticaret Odası
  • Bereket Sigorta
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ethica Sigorta
  • Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Garanti Bankası (TSS)
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Generali Sigorta
  • Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Groupama Sigorta
  • Halk Bankası A.Ş. Mensupları
  • Halk Hayat Ve Emeklilik
  • Halk Sigorta
  • Halk Sigorta (TSS)
  • Halkbank Mensupları
  • Konya Sanayi Odası
  • Magdeburger Sigorta
  • Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Mapfre Sigorta
  • Merkez Bankası Mensupları
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü (ÖSS)
  • Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfı
  • Ziraat Hayat Ve Emeklilik
  • Ziraat Sigorta
  • Ziraat Sigorta (TSS)
  • Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası
  • Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Tüm sigortaları göster

Kalp çarpıntısı sebebi ile gittiğim randevumda, muayene sürecinde beni sabırla dinleyen, ve tedavi konusunda açıklayıcı, içimi rahatlatan bir hekim.

Hastaya yaklaşımı son derece güven vericiydi. Tetkik süreci ve bilgilendirme aşaması oldukça detaylıydı. Kendimi emin ellerde hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Gökhan Altunbaş Kardiyoloji Randevusu  •

Adana yaşıyoruz babamın 3 damarı tıkalıydı anjiyo yapıldı açılmadı açık kalp ameliyatı önerildi.Babam için daha konforlu olacağı için tavsiye ve araştırmalarım sonucu iyi ki Gökhan hocayla tanıştık kapalı by-pass yaparım demişti ki gerçekten de öyle oldu kapalı ameliyat oldu babam 5.günündeyiz az önce taburcu olup eve geldik hayatımızda verdiğimiz en iyi karardı bu tüm ekibin eline emeğine sağlık Allah razı olsun

• Prof. Dr. Gökhan Gökaslan Randevu  •

R

Merhabalar ben Kahramanmaraş’tan geldim. Kahramanmaraş’ta Anjio yapıldıktan sonra kalp ameliyatı gerekiyor dediler bende açık kalp ameliyatı olmak istemediğim için kapalı kalp ameliyatı yapan doktorları araştırmaya başladım araştırmaların sayesinde bu işi en fazla yapmış Gökhan Bey’i tanıdım ve Gökhan Bey’e danıştım kendisi sonuçlarıma bakarak beni kapalı kalp ameliyatı yapacağını söyledi ve ben de güvendim ameliyat oldum gerçekten beni kapalı şekilde 4-5santimlik bir kesiyle ameliyatımı gerçekleştirdi şu an ameliyatıımın onuncu günündeyim arabamı kullanabiliyorum yan yat iyorum kendisine minnettarım

• Prof. Dr. Gökhan Gökaslan Diğer  •

Gökhan hocamla, annemin anjiyoya sevk edilmesi sürecinde tanıştık. Kendisi yaptığı detaylı değerlendirme sonucunda annemin endokardit hastası olduğunu, aort damarında genişleme bulunduğunu ve kalp kapakçığının değişmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca durumun oldukça riskli olduğunu açıkça ifade etti.

Hızlıca ameliyat sürecine girdik ve hocamızın koyduğu teşhisin ne kadar doğru olduğu birebir ortaya çıktı. Süreci bu kadar net, dikkatli ve isabetli yönetmesi bizim için çok kıymetliydi.

Alanında son derece yetkin, güven veren ve gerçekten işini hakkıyla yapan bir hekim.

• Prof. Dr. Gökhan Altunbaş Kardiyoloji Randevusu  •

Gökhan hocam a anjio için başvurdum. El bileğinden yapılan anjio sonucuma göre 3 damarımı başarıyla açtı ve beni sağlığıma kavuşturdu

• Prof. Dr. Gökhan Altunbaş Anjioplasti  •

Bir hekim düşünün; sadece hastalığınızı değil, sizi bir bütün olarak ele alıyor. İşte tam olarak böyle bir kardiyologla karşılaştım. İlk andan itibaren hissettirdiği güven, sakin ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde tüm endişelerim yerini rahatlığa bıraktı.

Bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz düzeyde. En karmaşık konuları bile anlaşılır bir şekilde anlatması, süreci adım adım paylaşması ve her soruya sabırla yanıt vermesi gerçekten fark yaratıyor. Muayene sırasında gösterdiği özen ve detaycılık, işine duyduğu saygının en net göstergesi.

Bugün kendimi daha sağlıklı ve güvende hissediyorsam, bunda en büyük pay kendisine ait. Mesleğini bu kadar özveriyle yapan hekimlerin var olduğunu bilmek umut verici. Kalp sağlığını önemseyen herkese gönülden tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Gökhan Altunbaş Kardiyoloji Randevusu  •

Muayene sürecimde ve tedavide oldukça ilgili ve güler yüzlü davrandı. Sorduğum her soruya detaylı açıklamalarla cevap verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Gökhan Altunbaş Kardiyoloji Randevusu  •

Hocama tavsiye üzerine gittim o kadar doktor gezen bir insan olmama rağmen bu kadar bilgili ve hastasıyla ilgilenen bir hekim ile karşılaşmadım. Allah hastaneye yolunuzu düşürmesin ama düşerseniz de Mutlaka Gökhan bey olsun.

• Prof. Dr. Gökhan Altunbaş Kardiyoloji Randevusu  •

Gökhan Altunbaş hocama göğüs ağrısı dolayısıyla muayene oldum. Geçmiş tetkit ve tahlillerime bakarak anjiyo kararı aldı. Operasyonum esnasında kendisi benimle konuşarak ve yaptığı işlemleri ayrıntısıyla anlatarak 1 damarıma stent takma işlemi uyguladı. Çok rahat bir operasyon geçirmemi sağladı. 1 gece hastanede kaldım. Bundan sonraki sürecimle ilgili ayrıntılı ve detaylı bilgilendirdi. Doktorumu benim gibi rahatsızlıkları olan hastalara şiddetle tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Gökhan Altunbaş Kardiyoloji Randevusu  •

Gökhan hocama adıyamandan ulaşıyorum. Anjio sonrasında by-pass olmam gerektiği söylendi. Bende açık kalp ameliyatı olmamak için araştırma yaparken Gökhan hocama rastladım. Kendisi kapalı kalp ameliyatlarında ileri düzeyde bir hocamız oldugunu öğrendim ve kendisine başvurdum. Hocamız anjiyomu izledi ve 4 damar kapalı şekilde kalp ameliyatı yaptı. İyi ki hocamla karşılaşmışım...

• Prof. Dr. Gökhan Gökaslan Diğer  •