Üsküdar üniversitesi dil ve konuşma terapisi bölümünden 2018 Haziran ayında onur öğrencisi olarak mezun oldum. Yüksek lisans eğitimime Üsküdar Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi anabilimdalı Akıcılık Bozuklukları alanında tamamladım. Lisans eğitimimden sonra Konya'da dil ve konuşma bozuklukları alanında hizmet vermeye başladım. Konya kekemelik tedavisi, Konya geç konuşma, Konya dil ve konuşma terapisi, konya dil terapisi, Konya konuşma terapisi alanlarında hizmet vermekteyim. Lisans eğitim hayatım boyunca farklı kurslara ve seminerlere katıldım. 2015-2017-2019 Ulusal dil ve konuşma bozuklukları kongreleri 13-14-15 Ekim 2019 Yetilkin kekemeliğinde bilişse davranışçı yaklaşım ve exposure eğitimi 20-21 Mayıs 2018 Floortime 25 Mayıs 2018 Eteçom etkileşim temelli erken çocuklukta müdahale programı 2015-2016-2017 Dünya ses günü sempozyumu 11-13 Mayıs 2017 Total larenjektomi sonrası ses rehabilitasyonu: ses protezi uygulamaları 11-13 Mayıs Ses bozukluklarında klinik müdahale kursu 2025 promt klinisyeni oldum. 2 yıllık rehabilitasyon tecrübesinden sonra sahibi olduğum Selis Dil ve Konuşma Merkezinde hizmet vermeye başladım. Rehabilitasyon merkezindeki vaka çeşitliliğinin çok fazla olması nedeniyle her türlü dil ve konuşma bozukluğu yaşayan çocuklar ve yetişkinler ile terapilerimi sürdürdüm. Şu anda hizmet verdiğim Konya'daki Selis Dil ve Konuşma Merkezinde terapilerimi sürdürmekteyim. Çocuklarda ya da yetişkinlerde kekemelik, harfleri çıkaramama, yanlış söyleme, eklerin kullanılmaması, fonolojik farkındalık eksiklikleri, kelime dağarcığının az olması, geç konuşma, dudak damak yarıklığına bağlı olan konuşma bozuklukları, kaza sonrası yaşanılan konuşma bozuklukları, özgül dil bozukluğu, ses bozuklukları, yutma bozuklukları vs. ile ilgilenmekteyim.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları ,
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
T
t....b
9 yaşında ve 7 yaşında oğullarım R harfini doğru telaffuz edemiyorlardı. Beyza hanımı internette gördüm 3 seansta sorunu çözdük çocuklara çok iyi geldi çok memnun oldum.
Uzm. Dkt. Beyza Çalık
Sevgili danışanım teşekkür ederim ..
Ş
şe...a
Beyza Hanım oldukça ilgili ve başarılı bir terapist. Süreç boyunca tüm seanslarımız dolu dolu geçti. Yaşadığım sıkıntıları can kulağıyla dinleyip hep bi çözüm yoluyla geldi. Verdiği çalışmaları uygulayınca kısa sürede güzel sonuçlar aldım. Tüm seanslardan keyif aldığım, kendisiyle tanışmaktan memnun olduğum bir terapiydi
Uzm. Dkt. Beyza Çalık
Sevgili danışanım sizinle çalışmak çok keyifliydi süreci başarılı şekilde bitirdik azminizden dolayı ben teşekkür ederim ..
me...
Beyza hanımla yaklaşık olarak 2 ay önce tanıştık, 10 yaşındaki oğlum R harflerini çıkarmakta epey zorlarnıyordu 5 seansta çok güzel ilerleme kaydettik artık çok güzel zorlanmadan R harflerini çıkarıyor.Beyza hanım güler yüzlü , açıklayıcı çocuklarla iyi iletişim kurabilen bir terapist biz memnun ayrıldık.
Uzm. Dkt. Beyza Çalık
Sevgili ailem teşekkür ederim ..
Z
ze...z
Benim oğlum 3 yaşında ve konuşmaya başlamamiştı bizde beyza hocama gittik çocuğun ilgisini yakalaması dil ve zihinsel gelişim sürecinin hangi aşamada olduğu hangi pratiklerin yapılması gerektiği ve konuşamamasının alt etkenleri konusunda çok başarılı oldu ve bizede çok iyi rehberlik yaptı ayrıca bir sonraki seansta verdiklerinin oğlumu ne kadar geliştirdiğini de gözlemleyip bize aktardı bir öğretmen olarak bunu çok değerli buldum ve kendimide bu yönde geliştirmeye başladım oğlumun şu an yaşıtlarının seviyesine ulaştığını düşünüyorum. Beyza hocamı gönülden tavsiye ediyorum
Uzm. Dkt. Beyza Çalık
Keyifli bir dil konuşma sürecini başarıyla tamamladı, miniğime hayatında başarılar diliyorum ..
be...y
Yaşıma rağmen terapiye bir şans verdim ve çok memnun kaldım tecrübesinden dolayı beyza hanım yardımcı olabildi ve problemimi cözebildi
Uzm. Dkt. Beyza Çalık
Sevgili danışanım gayretinden dolayı tebrik ederim, keyifli bir süreçti..
Y
y....)
Oğlumun konuşmasında takılmalar vardı ve R harfini çıkartamıyordu bu sebepten dolayı başvurduk. Kendim araştırıp buldum. 6 aydır gidiyoruz sürecin sonuna geldik. Çok olumlu sonuçlar aldık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Beyza Hanım cana yakın bir uzman. Çocuklarla ve bizimle iletişimi iyi. Konu hakkını bilgili ve tecrübeli. Yapmamız gereken ödevleri ve sorumlulukları iyi bir şekilde anlattı. Her konuda bize yardımcı oldu. Ücretlendirmesi de gayet iyi. Herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dkt. Beyza Çalık
Çok başarılı ve keyifli bir süreci bitirdik, sevgili miniğime sevgilerimle ..
sı...a
On dört yaşındaki oğlum r harfini söyleyemediği için Beyza Hanımla görüştük, iki seansta neredeyse düzeldi; güler yüzü, ilgi ve alakası için minnettarız.
• KONYA SELİS DİL VE KONUŞMA MERKEZİ • Dil Terapisi •
Uzm. Dkt. Beyza Çalık
Sevgili ailem başarılı bir süreci beraber tamamladık, azim ve gayretinden dolayı danışanımı tebrik ediyorum..
Beyza hanım çok ilgili ve güleryüzlü. 3 yaşında oğlum için görüşmeye devam ediyoruz ilerleme kaydettik konuşması daha anlaşılır oldu. Beyza hanımı çok seviyor.
s....a
Öncelikle çok güzel yüzlü bir doktor çocuğuma güzel yaklaşımı çok hoşuma gitti ilgili bilgili
Bizim toplam 2 harfli sıkıntı vardı 3 seansta hallettik hocamızdan çok memnunum herkese tavsiye ederim• KONYA SELİS DİL VE KONUŞMA MERKEZİ • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
a....)
Oğlum harfleri tam çıkartamıyordu, bu sebepten dolayı başvurduk. 3 seans gitti, sorunumuz çözüldü. Çıkaramadığı 6 harfi seanslar sayesinde çıkarttı. Oğlum Beyza Hanım'ı çok sevdi. Biz kendisinden memnun kaldık.
Beyza Çalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Çalık, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Beyza Çalık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Konuşma Terapisi.
Beyza Çalık adresi nerede?Beyza Çalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alavardı Mah. Çayırbeyi Sok. KYC Plaza 7/1 Kat:1 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Çalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Çalık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Çalık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Çalık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Çalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Çalık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Çalık hakkında ne düşünüyor?Toplam 90 hasta / danışan, Beyza Çalık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.