Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Lisans dönemimde çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde, özel kliniklerde ve hastanelerde gözlem ve uygulama stajları yaptım.
Gelişimsel dil bozuklukları, konuşma sesi bozuklukları (artikülasyon ve fonolojik bozukluk), otizm, motor konuşma bozuklukları, edinilmiş dil bozuklukları, çeşitli sendromlara bağlı gelişen dil ve konuşma bozuklukları ve ses bozuklukları ile çalışmaktayım.
PROMPT Terapisti, Floortime 201 uygulayıcısı, TEDİL VE TODİL testlerinin uygulayıcısıyım.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
PROMPT Yöntemi
Ses Terapisi
Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz
İhsaniye Mahallesi Erkal Sokak, No: 3D Meray İş Merkezi K: 5 D: 12, Nilüfer, Bursa 16130
- Sigortası olan hastalar
C
c...
Biz birkaç dil terapisti denemesi sonrasında Beyza Hanım'la kardeşimin tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. Gerçekten hayatımda yaptığım en doğru karardı. Benim oğlumda gecikmiş konuşma vardı; herhangi bir tanısı yok; sadece uyaran eksikliğine dayalı ve sadece 2'li ve tekli kelimelerimiz vardı, ama Beyza Hanım'ın mükemmel yaklaşımı ve bilgisi sayesinde çok iyi bir ilerleme kaydettik. Şu an akıcı bir şekilde konuşuyoruz, ama hâlâ oğlumun Beyza ablası, bi kere yaklaşım olarak kesinlikle çocuklara ulaşmayı çok iyi bilen ve işinde alanında çok iyi. İyi ki oğlumun hayatına dokunmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
n ...y
Beyza hanım ile terapilere 3 ay önce başladık. Terapi öncesinde kızımın kelime sayısı fazla değildi. Seanslar sonrasında kelime sayısında artışlar oldu. Beyza hocamız kızımızla çok ilgilendi bize aktardığı bilgiler net ve anlaşılırdı. Çocuğumuzun gelişim sürecini yakından takip etti. ev ödevleri vererek ve bizden evdeki durumu ile ilgili videolar istedi. bize uyarılarda ve önerilerde bulunarak evde de çocuğumuzun dil gelişimi için çok büyük katkı sağladı. Buradaki tecrübelerini anlatması ve bize yol göstermesi evde de kızımızı desteklememize yardımcı oldu beyza hanım tatlı dilli ve güleryüzlü biri. Bize çok güven vermesinden dolayı tüm aileler gönül rahatlığı ile tavsiyemdir. Kendisini çok seviyoruz
• Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz • Dil Terapisi •
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, tatlı danışanıma bu yolda eşlik etmek benim için de çok güzeldi.
s....b
6 yaşındaki kızım harfleri yanlış çıkardıgı için gitmiştik İlk günden itibaren hem bana hem de çocuğuma yaklaşımı çok sıcak ve profesyoneldi. Kızım kısa bir sürede baya ilerleme kaydetti Süreci detaylıca anlattı ve gerçekten faydasını gördük. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Alanında gerçekten uzman bir terapist. Açıklayıcı, sabırlı ve ilgili yaklaşımı sayesinde çok verimli bir süreç geçirdik.
• başka bir yer • Diğer •
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Geri bildiriminiz için ve güveniniz için teşekkür ederim
se....
Canım Beyza hocam, Oğlum da bir kaç harfi çıkaramama problemini hızlıca çözdü. Seanslar eğlenceli ve dikkat çekiciydi severek isteyerek geldi oğlum her derse
• Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Seanslarımız benim için de çok keyifliydi, yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Beyza hanıma çocuğumun söyleyemediği harfler için gittik. Okula da gittiği için yazarken de karıştırarak yazıyor. Biz de referans ile Beyza Hanıma ulaştık iyi ki de gitmişiz. Kendisi çocuğumla hem harf üretme hem de yazı yazma üzerine çalıştı. Kısa zamanda çok ilerledik. Okuldaki öğretmenimiz de durumu fark etmiş oğlumun başarısının arttığını söyledi. Keşke daha önce gitseymişiz Beyza Hanım’a sürecimiz devam ediyor çok az harflerimiz kaldı, bizim için terapistten ziyade ailemizden biri gibi oldu.
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Bu süreçte verilen çalışmalardaki desteğiniz bizim için çok kıymetliydi. Yorumunuz için teşekkür ederiz
Z
ze...k
Beyza hocam alanında uzman bir terapist. Çocuğuma doktorlar atipik otizm olabilir diye tanı koydular ben de hemen araştırma yaptım beyza hocamızı buldum. Floortime ile çocuğumla çok güzel çalıştı. Çocuğumdaki göz teması, ortak ilgi daha çok arttı. Çocuğumla daha çok iletişim kurabiliyorum artık. Jest Mimiklerini daha çok kullanıyor. Seanslarımız daha çok yeni ama sabırla ve sevgiyle devam ediyoruz. Çocuğumda çok güzel ilerlemeler var en büyük şansım terapilere erken başlamamız. Bizi her seans sonunda bilgilendirmesi seans haricinde de yanımda desteğini hissetmem çok kıymetli. İyi ki bu yolda beyza hocamlayız.
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Sürecinize eşlik etmek ve çocuğunuzdaki gelişimine tanık olmak çok keyifli.. Güveniniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Ö
ö.....
Beyza Hanıma çocuğumun konuşması geride olduğu düşüncesiyle geldim. Çocuğum iki buçuk yaşında cümleleri var ama az gibi gelmişti bana. Beyza Hanım ilk değerlendirmede çocuğumla çok güzel ilgilendi uzunca bir seans geçirdi. Seans sonunda bize çok güzel bilgiler verdi çocuğumdaki her durumu iyice gözlemlemiş ve bize bunları aktarımı oldukça profesyoneldi. Şimdilik takip içinde geçireceğiz bu süreci benden evden videolar istedi iki haftada bir görüşme yapacağız bana birçok önerilerde bulundu eğer çocuğumda ilerlemeler olmazsa terapi sürecine başlayacağız. Beyza hanımın işini severek yaptığı çok belli Allah razı olsun herkese öneririm
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
ay...z
Canım Beyza Hocamıza çocuğumun yanlış söylediği harfler için gidiyoruz. Değerlendirmeden sonra 6 harfte problem olduğunu söyledi.Alanında uzman bir terapist. Kendisi çok kibar ve sevecen bir hanım. Çocuğuma yaklaşımı bizi bilgilendirmesi çok güzel. Çocuğum severek gidiyor. İlerlemeleri gördükçe çok mutlu oluyorum. Şimdiden çevremiz değişimi gördükçe çok şaşırıyor. Eve çalışmalar veriyor. Sürece devam ediyoruz. kendisinden çok memnunuz
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
C
c.....
3 yaşındaki kızım sadece birkaç kelime söylüyordu arkadaş tavsiyesi üzerine Beyza Hanımdan değerlendirme aldık bizi çok bilgilendirdi ve çocuk ile nasıl iletişim kurabileceğimizi çok iyi anlattı kızım Beyza ablasını çok sevdi çocuğumu zorlamadan oyunla konuşturdu yaklaşık 5 ayda çocuğum kendi yaşı seviyesine geldi çok memnun kaldık kendisi disiplinli temiz ve çok kibar bir terapist her şey güzeldi
• Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
Çok teşekkür ederim.
Beyza Nur Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Nur Cengiz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Beyza Nur Cengiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Ses Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Dil Terapisi.
Beyza Nur Cengiz adresi nerede?Beyza Nur Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Erkal Sokak Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Nur Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Nur Cengiz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Nur Cengiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Nur Cengiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Nur Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Nur Cengiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Nur Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Beyza Nur Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Nur Cengiz hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Nur Cengiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.