Ben Psikolog Beyza Nur Kılçadır. Aldığım çocuk, ergen, genç yetişkin ve yetişkin Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi ile danışanlarımı görmekteyim; ayrıca Şema Terapi eğitimim ile çalışmalarımı sürdürüyorum.
Üstün empati kabiliyetim ile seans esnasında rahat hissettiğiniz bir ortam yaratmayı amaçlıyorum. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi yaklaşımları, sorunları düşünce ve davranış kalıpları üzerinden ele alır ve bu süreçte size uygun destek sunar. Bu yaklaşımları çocuklar, ergenler, genç yetişkinler ve yetişkinlerle kullanıyorum. Çocuklarla çalışmaktan ve oyun terapisi uygulamaktan keyif alıyorum.
Sizinle çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor, randevu ve iletişim süreci hakkında size yardımcı olmak için buradayım. İsterseniz sosyal medya hesaplarımdan da bana ulaşabilirsiniz
- Sınav Kaygısı
- Sosyal Fobi
- Özgül Fobi
- Kaygı Bozuklukları
- Fobiler
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Beyza Nur Kılçadır adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Beyza Nur Kılçadır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Nur Kılçadır, Psikoloji. Size Beyza Nur Kılçadır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Beyza Nur Kılçadır adresi nerede?Beyza Nur Kılçadır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Nur Kılçadır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Nur Kılçadır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyza Nur Kılçadır hangi dilleri konuşuyor?Beyza Nur Kılçadır ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Nur Kılçadır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Nur Kılçadır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.