Psk Buket Doğa Çabukel, Psikolojik danışmanlık yolculuğumda, bireylerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine ve hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkma becerilerini geliştirmelerine rehberlik ediyorum. İnsan psikolojisinin dinamik yapısına olan merakım ve profesyonel etik değerlere olan bağlılığımla, danışanlarımın kendilerini güvende ve anlaşılmış hissettikleri bir alan yaratmayı hedefliyorum.
Uzmanlık Alanlarım
Sporcu Danışmanlığı: Sporcuların performans kaygısı, motivasyon yönetimi ve sakatlık sonrası psikolojik toparlanma süreçlerinde yanlarında yer alıyorum. Zihinsel dayanıklılığı artırarak, sahadaki başarının sadece fiziksel değil, zihinsel bir hazırlık süreci olduğuna inanıyorum.
Yetişkin ve Ergen Danışmanlığı: Ergenlik döneminin getirdiği kimlik arayışı ve çatışmaların yanı sıra, yetişkinlik hayatındaki stres, kaygı ve ilişki yönetimi gibi konularda bütüncül bir yaklaşım benimsiyorum. Her bireyin hikayesinin benzersiz olduğunu biliyor ve süreci bu özgünlüğe göre şekillendiriyorum.
Fuatmorel Mah. 2850. Sk, İsmet İnönü Blv.,, Mersin
Psk. Buket Doğa Çabukel
Fuatmorel Mah. 2850. Sk, İsmet İnönü Blv.,, Mersin
Psk. Buket Doğa Çabukel
Fuatmorel Mah. 2850. Sk, İsmet İnönü Blv.,, Yenişehir, Mersin 33100
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Buket Doğa Çabukel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Buket Doğa Çabukel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Doğa Çabukel, Psikoloji. Size Buket Doğa Çabukel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Buket Doğa Çabukel adresi nerede?Buket Doğa Çabukel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fuatmorel Mah. 2850. Sk, İsmet İnönü Blv., Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Doğa Çabukel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buket Doğa Çabukel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buket Doğa Çabukel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buket Doğa Çabukel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Buket Doğa Çabukel hangi dilleri konuşuyor?Buket Doğa Çabukel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buket Doğa Çabukel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Doğa Çabukel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Buket Doğa Çabukel hangi sigortaları kabul ediyor?Buket Doğa Çabukel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.