Uzm. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bolu 1 adres
Dr. Bülent Atasever, Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında görev yapmakta olup, mesleki çalışmalarını Özel Bolu Çağsu Hastanesi’nde sürdürmektedir. Tıp eğitimini GATA Askeri Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, uzmanlık eğitimini GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde almıştır.
Meslek hayatı boyunca Zırhlı Tugay Komutanlığı, Girne Asker Hastanesi, Derince Askeri Hastanesi, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi, Diyarbakır Askeri Hastanesi, GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde görev yapmıştır. Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında tanı, takip ve tedavi süreçlerine yönelik çalışmalarını farklı sağlık kurumlarında sürdürmüştür.
Halen Özel Bolu Çağsu Hastanesi’nde görev yapan Dr. Bülent Atasever, kadın sağlığı ve gebelik takibine ilişkin tıbbi uygulamalarını güncel bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda yürütmektedir.
- Yumurtalık Kisti
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!
SGK
Görüşler
f.....
Yaklaşık bir yıldır Bülent hocam'da tedavi görüyordum iki düşüğüm oldu ve üçüncüye hamileydim bi yakınımın ısrarı üstüne aynı hastanede başka bir doktora randevu alıp gittim çok pişmanım hiç memnun kalmadım... tekrar Bülent hocama döneceğim benim kısaca diyeceğim şudur Allah Bülent hocam gibi Doktorların eksikliğini vermesin.
• Bolu Özel Çağsu Hastanesi • Diğer •
bu...k
Hayatımda gördüğüm en ilgili doktor. 5 Haziran 2023 tarihinde sezeryan doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Bülent hocam benim doktorumdu. Ben çok fazla korktuğum için ve çok panik bir insan olduğum için dogumdan oldukça korkuyordum. Fakat Bülent hocam öyle bir motive etti ki beni. Sen bana bırak gerisini kafana takma dedi. Ve o kadar güzel bir doğum gerçekleştirdim ki. Dogum bitti ertesi gun ayağa kalkıp yürüyordum. Yaklaşık dogumdan 4 gün sonra tamamen dogumdan önce yaptığım bütün işleri yapar hale gelmiştim. Bülent hocamın eli çok hafif ve işinin ehli bir adam. Iyiki yollarımız kesişti. Ve iyiki hocamı tanıdım. Kadınsal hastalıklarda kadınların bir noktada Bülent hocamla yolunun kesişmesini isterim. O zaman beni anlarlar.
• Bolu Özel Çağsu Hastanesi • Diğer •
Bülent Atasever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Atasever, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Bülent Atasever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Bülent Atasever adresi nerede?Bülent Atasever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sağlık Mah. Dodurga Cad.No:62 Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Atasever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Atasever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Atasever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Atasever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Atasever hangi dilleri konuşuyor?Bülent Atasever ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Atasever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Atasever tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Atasever hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bülent Atasever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Atasever hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Atasever tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.