Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Didim (Yenihisar) 1 adres
aydın-didim de fizyoterapi kliniğimde hizmet vermekteyim.Isparta FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON bölümü mezunuyum.
Yetişkin
Çocuk
Ege Caddesi, Didim (Yenihisar)
FİZYOTERAPİST BURAK SEVİLEN
Ege Caddesi, çamlık mahallesi ege caddesi no 97-B, Didim (Yenihisar) 09270
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
e....k
Profesyonel klinik detaylı ekipman tecrübeli Fzt tebrikler sizlere de tavsiye ederim
• FİZYOTERAPİST BURAK SEVİLEN • Diğer •
Fzt. Burak Sevilen
çok tesekkür ederiz
Burak Sevilen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Sevilen, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Burak Sevilen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Burak Sevilen adresi nerede?Burak Sevilen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ege Caddesi Didim (Yenihisar)
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Sevilen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Sevilen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Sevilen hangi dilleri konuşuyor?Burak Sevilen ile Almanca, İngilizce, Sırpça dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Sevilen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Sevilen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Sevilen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Sevilen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burak Sevilen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Didim (Yenihisar) civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Didim (Yenihisar) bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler