Psk. Buse İmdat

Psikoloji daha fazla

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Yüksek Lisans eğitimimi ise Ankara Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında "Çocuğunda İşitme Engeli Olan ve Olmayan Annelerin Stresle Baş Etme Tarzı, Sosyal Destek Düzeyi ile Çocuklarının Sosyal Uyum Becerisini Değerlendirmeleri Arasındaki İlişki" adlı tez ile tamamlayarak "Uzman Klinik Psikolog" ünvanını almaya hak kazandım.
Mezuniyetimin ardından terapi uygulamalarımın yanı sıra üniversite öğrencilerine "Sosyal Uyum ve Bağımlılıkla Mücadele" seminerleri verdim. 2019-2022 yılları arasında Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nde (YEDAM) Uzman Psikolog olarak bireysel psikoterapi, aile danışmanlığı ve grup terapileri verdim. Alkol, madde, kumar, tütün ve internet bağımlılığı alanlarında çalıştım.
Mesleğimi severek yapmaya devam ediyorum. Bireysel psikoterapi (yetişkin) ve çiftlere terapi hizmeti vermekteyim.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Buse İmdat adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle