Erg. Büşra Nur Yonca

Ergoterapi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Ergoterapist Büşra Nur Yonca; Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü’nü Onur Öğrencisi olarak tamamlamıştır. Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Ergoterapi programında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.
Çeşitli alanlarda klinik deneyimi olmakla birlikte ağırlıklı olarak pediatri alanında çalışmaktadır.
Pediatrik rehabilitasyon ünitelerinde; gelişim geriliği, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, down sendromu, özgül öğrenme güçlüğü, otizm spektrum bozukluğu, yaygın gelişimsel bozukluklar, serebral palsi, çeşitli kas hastalıkları ve genetik sendromlara sahip olan çocuklarla duyu bütünleme, ince motor becerileri, günlük yaşam becerileri, bilişsel beceriler ile duyusal sürecin entegrasyonu üzerine kurucusu olduğu YONCA Ergoterapi ve Gelişim Merkezi’nde danışan kabul etmektedir.

Çocuk

İnönü Mahallesi Kartal Caddesi no:57 daire:3, Ataşehir, İstanbul 34755

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Ergoterapi Randevusu

Otizme Erken Müdahale

• F

Kızımın kıyafet problemi için gittik Büşra Hanım a.Evden çıkmamız krize dönüşüyordu.Yaklaşık 3-4 ay gibi zaman diliminde sıkıntımız tamamen ortadan kalktı.En ufak bir problem yaşamıyoruz kıyafete dair.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

• YONCA Ergoterapi Ve Gelişim Merkezi Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)  •

Oğlumun dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu için başvurdum. 1.5 senedir gidiyoruz, kendisinden memnunuz. Seanslar sayesinde olumlu gelişmeler görüyoruz. Herhangi bir şikayetimiz yok. Sürecimize devam ediyoruz.

• I

Duyusal bütünleme ve konuşma için başvurduk. 1.5 senedir gidiyoruz. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Baya iyi ilerlemelerimiz var. Çok ilgili bir uzman süreci yakından takip ediyor. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Oğlumda dikkat eksikliği, hiperaktivite ve duyusal hassasiyet vardı. 7 aydır gidiyoruz, seanslarımız gayet güzel geçiyor. Büşra Hocam çok samimi, içten geri dönüşler yapıyor. Uzmanımız çok güzel bir bağ kurdu. Çok memnunum, kendisinden herkese tavsiye ederim.

• B

Kızımın uyku problemi vardı. Psikolog'a gittik, ergoterapiste gitmemizi önerdi. 7 ay gittik, çok fazla olumlu sonuçlar aldık. Uyku probleminin altında başka sebepler yatıyormuş bunları da çözdük. Çok memnun kaldım, kendisinden birçok kişiye de tavsiye ettim. Büşra Hanım ilgili bir uzman, memnun kaldım kendisinden. Seanslar bittiği halde aradığımda cevap alabiliyorum, hemen yardımcı oluyor.

• M

Kızımın aşırı hareketliliğinden dolayı başvurdum. 1 senedir gidiyoruz, şu an ara ara gitmeye başladık. Kontrol amaçlı devam ediyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Seanslarımız verimli geçti. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Oğlumu ekrana maruz bırakmıştım, çok gazlı bir bebekti. Yaşıtlarına göre geri kaldı. 18-19 aylıkken Büşra Hanım ile tanıştık. İyi ki kendisi ile karşılaşmışız. Şu an oğlum yaşıtlarından daha önde. Çok memnunuz kendisinden. Böyle bir sıkıntı yaşayan herkese tavsiye ederim. Oğlum şu anda 4 yaşında, hala Büşra Hanımla iletişim halindeyiz.

•  •

Çocuğum hiçbir yiyeceği çiğneyemiyordu. Çorba içiyordu, onu da yutmakta zorlanıyordu. Ergoterapist önerdiler, biz de Büşra Hanım'ı araştırıp bulduk. Seanslarımız çok güzel geçti. Çocuğum artık çiğneyebiliyor ve yutabiliyor. İnce motor ve kaba motorunda sorun vardı, şu an bu durum düzeldi. Genel olarak her şeyden çok memnunuz. Büşra Hanım bize ailemizden biriymiş gibi yaklaştı. Takıldığımız noktalarda hemen soru sorabiliyorum, yardımcı oluyor.

• I

Oğlumun kıyafet giyinme ile alakalı duyusal sıkıntıları vardı. 7-8 ay boyunca gittik. Sürecimiz çok güzel geçti. Oğlum severek seanslara gitti. Daha önce oyun terapisine götürdük, çok gitmek istemedi. Ergoterapist oğluma daha iyi geldi. Kendisinden ve süreçten memnun kaldık. İletişimi ve profesyonelliği de iyi bir uzmandı.