Merhaba, ben Psikolog Büşra Sude Güzel.
2025 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Mezuniyetimin ardından mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla çeşitli eğitimler aldım ve farklı alanlarda staj deneyimleri edinerek teorik bilgilerimi uygulama becerisiyle pekiştirdim.
Danışanlarıma güvenli, yargılamayan ve destekleyici bir ortam sunmayı önemsiyorum. Çocuk, ergen ve yetişkinlerle bireysel danışmanlık süreçleri yürütüyor; özellikle çocuklarla çalışırken oyun terapisi temelli yaklaşımlardan yararlanıyor ve ebeveynlere çocuklarının duygusal gelişimini destekleme konusunda rehberlik ediyorum.
Her bireyin kendine özgü bir yaşam öyküsü olduğuna inanıyor, psikolojik iyi oluşu destekleyen bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda danışanlarıma eşlik etmeyi amaçlıyorum.
289. Sokak, No:1/1, Ordu 52200
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Büşra Sude Güzel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Büşra Sude Güzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Sude Güzel, Psikoloji. Size Büşra Sude Güzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi.
Büşra Sude Güzel adresi nerede?Büşra Sude Güzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 289. Sokak Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Sude Güzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Sude Güzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Sude Güzel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Sude Güzel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Sude Güzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Sude Güzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Sude Güzel ile iletişime geçmenizi öneririz.