Kliniğimde yoğunluklu olarak kekemelik, selektif mutizm, işitme engeline bağlı dil ve konuşma bozuklukları, gecikmiş dil ve konuşma, konuşma sesi bozukluğu, edinilmiş dil konuşma bozuklukları (afazi), ses bozuklukları, dil bozuklukları, sendroma bağlı dil bozuklukları alanlarında çalışmaktayım.
- Kekemelik ,
- Dil ve Konuşma Bozuklukları ,
- Gecikmiş Dil ve Konuşma ,
- Afazi ,
- Akıcılık Bozuklukları ,
Eroğlan Mah. Çanakkale Yolu Cad. no:103/30 Halis Akıllıoğlu Apt. A Blok Kat:5 Daire:30, Edremit, Balıkesir 10300
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Eroğlan Mah. Çanakkale Yolu Cad. no:103/30 Halis Akıllıoğlu Apt. A Blok Kat:5 Daire:30, Balıkesir
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ne...n
Oğlum yaşına göre geç konuşuyordu yorumlara bakarak araştırarak büşra hanımla tanıştık çokta memnun kaldık açıklayıcı yol gösteren birisi yani alanında çok iyi diyebilirim temmuz ayından beri hala gidiyoruz faydasını da gördük.
• İdadil Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
f....k
Alanındaki bilgisi ilgisi bilgilendirici tavırlarıyla ve güleryüzü ile tek tercih
• Online Danışmanlık • Akıcılık Bozukluğu Terapisi •
Dkt. Büşra Yaman Demir
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
6 yasında kızımla konuşma bozukluğumuz oldugu için nisan ayında başlamıştık 6 harf eksiğimiz vardı süreci ödevlerimiz-alıştırmalarımızı yaparak 6 ayda tamamladık her iki tarafın desteği ve isteğiyle kısa ve keyifli bir süreç oldu bizim için.
• İdadil Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Dil Terapisi •
Dkt. Büşra Yaman Demir
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
s....)
Oğlum harfleri yanlış söylüyordu, bu sebepten dolayı başvurduk. 2 haftada iki harfi düzeltti. Diğer 2 harf kaldı. Otoritesi iyi sağlıyor. Çocuğum kendisini sevdi. İstanbul'da yaşıyoruz, orada yapılamayan şeyleri kısa sürede nasıl yaptı anlamıyorum. İlgili ve alakalı bir uzman. Çok memnunuz kendisinden.
h....)
Oğlumun kekemeliği için başvurduk. Sürecimiz güzel geçiyor ve devam ediyor. İlgili, güler yüzlü ve hoş bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendileri de arayıp soruyorlar, danışan takibi iyi bir uzman.
s....)
Tavsiye üzerine konuşma bozukluğu için başvurduk. Seanslarımız iyi geçiyor, baya ilerlemeler var. Memnunuz kendisinden. Her aradığıma ulaşabiliyorum. Çocuğum severek ve isteyerek seanslara katılıyor. Herkese tavsiye ederim.
a....)
Kızımın kekemeliği için başvurduk. 5-6 aydır gidiyoruz. Eskisine nazaran şu an kızım daha iyi. Büşra Hanım'ın ilgisi çok iyi. Kendisinden gayet memnunuz.
s....)
Babam için başvurduk. Afazi rahatsızlığı var. Hem online hem de yüz yüze hizmet alıyoruz. Seanslarımız çok iyi geçiyor. Çok tatlı bir kadın, iletişimi çok iyi. Babam herkesle iletişim kuramıyordu ama kendisiyle kurdu. Kendisinden memnunuz. Afazi hastalığını bilen uzmanlar az. Bölgede böyle bir uzman olması çok iyi.
n....)
Çocuğumda konuşma bozukluğu var. 2 senedir gidiyoruz. Aslında düzeldi ama okula başlayınca durumu tekrarladı. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Büşra Hanımdan memnunum. Bir sıkıntı yaşamadık. Çocuğumla ilgilenmesi güzel. Çocuğum seanslara severek gidiyor.
s....)
Çocuğumun konuşma gecikmesi vardı, bu sebepten dolayı araştırarak buldum. Olumlu sonuçlar alıyoruz. 4 aydır gidiyoruz, artık çocuğum konuşmaya başladı. Büşra Hanım çok iyi bir uzman, memnunum kendisinden. Çocukların üstünde güzel etkiler bırakıyor, oğlum da severek seanslara gidiyor.
Dkt. Büşra Yaman Demir
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Büşra Yaman Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Yaman Demir, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Büşra Yaman Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Dil Terapisi, Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Büşra Yaman Demir adresi nerede?Büşra Yaman Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eroğlan Mah. Çanakkale Yolu Cad. no:103/30 Halis Akıllıoğlu Apt. A Blok Kat:5 Daire:30 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Yaman Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Yaman Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Yaman Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Yaman Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Yaman Demir hangi dilleri konuşuyor?Büşra Yaman Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Yaman Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Yaman Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Yaman Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Büşra Yaman Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Yaman Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Yaman Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.