Kardiyoloji daha fazla

Balıkesir 1 adres

1981 yılı Mersin doğumluyum.
Evliyim.
2007 yılından itibaren hekimlik mesleğini yapmaktayım.
Tıp fakültesi eğitimini Fırat Üniversitesinde,
Kardiyoloji alanında ihtisasımı Harran Üniversitesinde tamamladım.
Tezimi gebelik ve hipertansiyon hastalıkları preeklampsi ve eklampsi üzerine yapıp literatüre katkı sağladım.
Mecburi hizmetimi Bingöl de tamamladım.
Ankara Atatürk Eğitim Araştırma
Ankara Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi
Edremit Devlet Hastanesi hizmetlerimden sonra Ağustos 2021 yılından itibaren kalp ve damar hastalıkları üzerine kendi özel muayenehanemi açtım. Halen edremit cennet ayağı bölgesindeki özel kliniğimde kardiyoloji, kalp ve damar hastalıkları üzerine hizmet vermekteyim.

Çağdaş Emre Ayas Muayenehanesi

Cennet Ayağı Mahallesi 788 Sokak Koza Cennet Evleri C Blok K:3 D:15 Edremit Balıkesir, Edremit, Balıkesir 10300

• Sigortası olan hastalar

Kardiyoloji Randevusu

Cennet Ayağı Mahallesi 788 Sokak Koza Cennet Evleri C Blok K:3 D:15 Edremit Balıkesir, Balıkesir

• Ş

İlk defa gidiyorum Çağdaş Bey’e. Bir buçuk seneden fazladır kalbim için tedavi süreci içerisindeydim. Ama bi etki alamıyordum. Çağdaş Bey her şeyi en baştan tane tane açıkladı bana. İçimi çok rahatlattı gerçekten. Gebe olduğum için çok daha endişelendiriyordu bu durum beni. Hemşire Hanım ile çok güzel bir ekip oluşturulmuş. Sizlere denk gelmek büyük şans.

• Çağdaş Emre Ayas Muayenehanesi Kardiyoloji Randevusu  •

• R

İnternet üzerinden gördüm, çarpıntı ve mitral kapak yetmezliği sorunum vardı. Tedavi süreci ilaç vasıtasıyla oldu. Çağdaş Bey'i çevreme de tavsiye ederim. Gerek tedavisi, gerekse üslubu, hastaya karşı yaklaşımı ve ilgili davranış ve tutumları nedeniyle ben muayene ve tedavisinden memnunum. Çevreme yakınlarıma tavsiye ederim.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz

Çağdaş Bey'le üç yıl önce tanıştık. Eşim İzmir'de tedavi görmüş ve sonuç olarak kesin kalp kapakçığı ameliyatı gerekiyordu. Ben yıllardır Çağdaş Bey'i sosyal medyadan takip ediyordum. Randevu alıp doktorumuza gittiğimizde güler yüzlü bizi karşılayan kıymetli doktorumuz vardı. Bizim hikayemiz böyle başladı, sanki karşımızda yıllardır tanıdığımız bir dost vardı. Eşimin bütün şikayetlerini güler yüzüyle dikkatle dinledi ve tedaviye başladı. Çağdaş Emre Ayas, Edremit için çok çok kıymetli bir doktor. Sevgi ve saygılarımla.

• R

Çağdaş Hoca'nın adını yakın çevremden duydum. Annem By-Pass ameliyatlı. Bütün kontrollerinde Çağdaş Hoca'ya gidiyoruz. Yakın çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum, çok kibar, ilgili ve güler yüzlü bir doktor kendisi.

• I

Ritim bozukluğu için başvurdum. On numara bir süreç yaşadım, çok ilgili bir doktor. 10 sene önceki tahlillerime bile baktı. Bu zamana kadar kimse nedenini bulamamıştı. Hocamız tek bir tahlille sebebini buldu. İlaç tedavisine başladık, tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Süreçten ve kendisinden çok memnunum.

• N

Genel kontrol için kendisine başvurdum. Eşimle birlikte gidiyoruz. Ben de sorun yok, eşimde tansiyon vs. sorunlar var. Çağdaş Bey'den çok memnunuz. Her yıl kontrollere kendisine gidiyoruz. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. 1.5 saatini hastasına ayırıyor. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor ve hastasını dinliyor.

•  •

Tavsiye üzerine çarpıntı için gittim. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. Psikolojik olarak beni çok rahatlattı. Devamlı kontrollere gidiyorum takipli hastasıyım. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyorum. İlgili ve alakalı bir doktor. Çok memnunum kendisinden.

•  •

İlgili alakalı bir doktor. Tetkikleri çok iyi. Yüksek tansiyon ve ritim bozukluğu için başvurdum. İlaç tedavisine başladık. Takipli hastasıyım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Doktorumdan çok memnunum.

• G

Kalp rahatsızlığı için başvurdum. İnternette gördüm kendisini. Takipli hastasıyım. İlaç kullanıyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Çağdaş Bey'i çok beğeniyorum. İlgili ve alakalı bir doktor. Ufak bir sorun gördü istemesem bile anjiyoya kendisi gönderdi. 4 damar tıkalıydı. Bu duruma kendisi bile inanamadı. Bu konuda kendisine minnettarım. On binde bir vakaymışım. Birçok hocaya gittim. 7-8 senedir böyle bir hastalığı görmediklerini söylediler. Hepsi de aynı görüşte. Çağdaş Hocaya teşhisi ve bir şeylerin ters gittiğini fark etti.

• I

Genel kontroller için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. Tüm testleri yaptı. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Aklımda oluşan soru işaretlerinin cevaplarını alabiliyorum. Çağdaş Bey mükemmel bir doktor. Saatlerce ilgileniyor. Kafama takılan her şeyi sorabiliyorum. İstediğim bir saatte arayabiliyorum. En iyi doktorlarımdan birisi. Çok ilgili.