Kırşehir, Kırşehir
fü....
Dyt. Çağla Begüm YILDIRIM ile memleketim Antalya'da tanıştık. Online danışmanlık verdiğini söyledi ve tanışmamızın ilk günü beslenmeme dikkat etmemi sağladı. Bir akademisyen olarak öncelikle kullandığı dil ve üslup beni etkiledi ve 45 günlük süreçte 5kg 600gr kilo vermemi sağladı. 65 kg 600 gr iken başladık ve sadece beslenme konusunda ona danıştım onayladığı ve onaylamadığı gıdalara ve miktarlara dikkat ettim. Ve sonuç şimdiden harika. Akademik çalışmalar nedeniyle geç saatlere kadar bilgisayar başında sabit kalıyorum ve profesyonel bir yardım harika oldu. Hiç aç kalmadan balığımı, etimi, hindimi yiyerek ve aşırı motive olarak farkında olmadan güzel sonuçlar aldım. Ben aşırı kilo almayı beklemeden formunu korumayı sevenlerdenim. Geç olmadan eski formuma kavuştuğum için mutluyum. Akademik kariyerine de devam etmesi ve bilgilerini güncel tutması ve her türlü ithal sebze ve meyveyi ve bunların kalorilerini de bilmesi çok güzel. Kendisi Kırşehir'de. İletişim konusunda hiç sorun yaşamadım.
• Dyt. Çağla Begüm Yıldırım • Diğer •
Çağla Begüm Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla Begüm Yıldırım, Diyetisyen.
Çağla Begüm Yıldırım adresi nerede?Çağla Begüm Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırşehir Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla Begüm Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağla Begüm Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağla Begüm Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla Begüm Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağla Begüm Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağla Begüm Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Çağla Begüm Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.