İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladım. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde onur derecesiyle tamamlayarak mezun oldum. Eğitim süreci boyunca Hacettepe Üniversitesi Hastanesi, danışmanlık merkezleri ve özel eğitim kurumlarında yaptığım stajlar ile klinik deneyim kazandım. Lisans eğitimi sonrasında İstanbul’da çeşitli merkezlerde çocuklarla çalışarak mesleki deneyimini geliştirdim. Şu anda İstanbul Medipol Üniversitesi’nde Dil ve Konuşma Terapisi alanında tezli yüksek lisans eğitimine devam etmekteyim, aynı zamanda aktif olarak çocuklarla terapi çalışmalarını sürdürmekteyim.
Mesleki bilgi ve becerilerini sürekli geliştirmek amacıyla alandaki güncel terapi yaklaşımları ve bilimsel müdahale yöntemlerine yönelik birçok eğitim ve sertifika programına katıldım. Edindiğim bilgiler doğrultusunda, her çocuğun bireysel ihtiyaçlarına uygun, etkileşim ve oyun temelli terapi süreçleri yürütmekteyim. İlgi alanlarım arasında konuşma sesi bozuklukları, gelişimsel dil bozukluğu, gecikmiş konuşma, motor konuşma bozuklukları ve etkileşim temelli erken müdahale yaklaşımları yer almaktadır. Aynı zamanda Floortime 201 Terapisti ve PROMPT Klinisyeniyim.
- Çocukluk Çağı Apraksisi
Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi
Kekemelik Terapisi
Konuşma Terapisi
es...
8 yaşındaki kızımın "R" sesi telafuzunda büyük sıkıntı vardı,harfi çıkaramıyordu."R" sesi yerine "Y" sesini kullanıyordu.Hocamız daha ilk seansta tüm tespitlerini yapıp bize süreç hakkında bilgi verdi.Ben çok az ümitliydim , birçok yetişkin bu haldeyken benim çocuğumda da kalıcı olabilir diye düşünüyordum. Çağla Hocamız tecrübesi ve çabasıyla o kadar ümitlendir di ki beni,heyecanla süreci izledim.Bu hafta büyük bir sevinçle son seansımıza gittik.Benim kızım artık "R"sesini söyleyebiliyor Ne kadar mutluyuz anlatamam.Buraya gelip yazmamın sebebi başka çocukların da bizim yaşadığımız sevinçleri yaşamaları.İyi ki varsınız hocam...
• Dil ve Konuşma Danışmanlık Merkezi • Konuşma Terapisi •
ne...z
Merhabalar çocugumuzun gecikmiş konuşma zorluğu vardı kendisine bir sene gittik ve olumlu sonuçlar aldık. Kendi seanslarında ve evde bizi yönlendirmesiyle bize büyük katkı sagladı.Biz kendisine gittimizde 50 kelimemiz var yok arasıydi bir sene sonra çocugumuzla sohbette dönüştü iletişimimiz.Cagla hanım hem güler yüzüyle hem enerjisiyle bize ve çocuğumuza ilaç gibi geldi iyiki tanişmişiz iyiki karşılaşmişiz ve iyiki varsınız Çagla hanım
• Dil ve Konuşma Danışmanlık Merkezi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
Çağla İnce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla İnce, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Çağla İnce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Kekemelik Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi.
Çağla İnce adresi nerede?Çağla İnce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cami Sokak no 6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla İnce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağla İnce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağla İnce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağla İnce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Çağla İnce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla İnce bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağla İnce ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağla İnce hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Çağla İnce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri