Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünü kazanıp başarılı bir şekilde mezun olmuştur.Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. Yayınlanmış olan tezini "Trafik Kazası Geçirmiş Bireylerde Örselenme Sonrası Gerginlik Bozukluğu ve Psikolojik Dayanıklılık" arasındaki ilişkinin incelenmesi üzerine yapmıştır. Yurt içinde ve yurt dışında kendi alanı ile ilgili bir çok eğitim ve seminerlere katılmıştır. İlk iş deneyimini Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Sonsuz Gelişim Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde ve Acıbadem Eskişehir Hastanesinde dört yıl danışanlarına hizmet verdikten sonra kendi danışmanlık merkezinde (Gürdal Abacı Plaza) terapilerine devam etmektedir.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Depresyon
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Hoşnudiye mah 732.sk No:12 Kat:3 Daire:21 Gürdal Abacı Plaza, Tepebaşı, Eskişehir 26130
- Sigortası olan hastalar
Çocuk Gelişim Testi
Öğrenci Koçluğu
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
ÇK Psikolojik Danışmanlık ve Psikoterapi Merkezi
Yaklaşık bir yıldır (30 civarı seans) Çağrı Bey ile düzenli olarak görüşüyorum.
Bu süreçte özellikle kaygı, stres ve finansal davranışlar konusunda farkındalık kazandım.
İlk başladığım dönemde hem iş hem aile yaşamımda ciddi bir kriz içindeydim; 12 yıllık şirketimde maddi sıkıntılar yaşıyor, 18 yıllık evliliğimde ise stresin yansımalarını hissediyordum.
Zaman zaman hiçbir şey yapmak istemiyor, sadece uyumak istiyordum.
Çağrı Bey’in sakin, sistematik ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde terapi süreci benim için güvenli ve verimli hale geldi.
Kendisiyle çalışmak, hem duygusal farkındalığımı hem de davranış kalıplarımı anlamamda büyük katkı sağladı.
Bugün geldiğim noktada, işimde ve hayatımda çok daha dengeli, güçlü ve farkında biriyim.
Profesyonelliğini ve insani yaklaşımını içtenlikle takdir ediyorum.• ÇK Psikolojik Danışmanlık ve Psikoterapi Merkezi • Randevu •
di....
Evliliğimde eşimle çok zor süreçler yaşıyorduk.Hem bireysel terapi hemde çift terapileri aldık Çağrı Bey'den.Bu süreçte gerek eşime gerekse bana olan desteği evliliğimize çok büyük bir katkı sağladı.Minnettarız
• ÇK Psikolojik Danışmanlık ve Psikoterapi Merkezi • Çift Terapisi •
s....a
Kaygı ve korkularım için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 6-7 ay gittim, kısa bir ara verdim, tekrar başladım. Seanslardan verim alıyorum. Kaygılarımda ve korkularımda azalmalar oldu, olumlu sonuçlarını gördüm. İçten ve sıcakkanlı bir uzman. Danışanını çok iyi anlıyor, yaklaşımı çok iyi. Yaklaşımı sayesinde kendi problemimi anlayabiliyorum. Seanslar sonrasında rahatlama ve farkındalık oluşuyor.
T
t....o
Ailesel sebeplerden dolayı destek almak istedim. 8 seans gittim. Kısa bir ara verdim, tekrar devam edeceğim. Seansların çok faydasını gördüm. Çağrı Bey anlayışlı bir uzman, iyi bir dinleyici ve yol göstermesi çok güzel. Danışanına yardım etmek istiyor.
e....d
Kendim internetten araştırıp tercih ettim. Takıntılık ve kaygı için başvurdum. 2 seans gittim. Seanslarım iyi geçiyor. Kendimi uzmanın yanında rahat hissedebiliyorum ve memnunum.
f.....
Öfke kontrolü sorunum sebebiyle tavsiye üzerine Çağrı Bey'e ulaştım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Bazı konularla ilgili farkındalığımı arttırdı. Öfke kontrolümü sağlamaya başladım. Danışanına karşı tutumu gayet iyi. Süreçte hiçbir olumsuzluk yaşamadım ve memnunum.
Oğlum ergenlik döneminde ve çok agresifti. Yaklaşık 3 aydır Çağrı Bey ile devam ediyor ve çok memnunuz. Daha ılımlı ve sakin bir çocuk oldu. Normalde duvarları olan herkesle çok muhabbet etmeyen bir çocuktur. Çağrı Bey ile gerçekten iyi anlaştılar ve kendini açabildi. Ben de 1 aydır seans alıyorum kendisinden. Bu dönemde benim de kendi doğru ve yanlışlarımı görmem ve düzeltebilmem noktasında çok katkı sağladı. Çağrı Bey son derece ılımlı, sakin, naif ve kibar bir uzman. Süreçten oğlumda ben de çok memnunuz.
Ç
ç.....
Daha önce boşanma sürecinde gitmiştim Çağrı Bey'e ve çok memnun kalmıştım. En son yaş dönemim sebebiyle gittim. Majör zorlanma dönemlerinde gittiğimde öncelikle bana ayna oluyor. Neyin içinde olduğumu anlatıyor ve çıkış yolları konusunda çok güzel açıklar veriyor. Kitaplar öneriyor ve kendi bilgilerini de çok güzel aktarıyor. Çağrı Bey önce danışanın konuşmasına, anlatmasına izin veriyor. Sonra analiz ediyor. Ayrıca danışana karşı çok sakin, nazik yaklaşıyor ve güven veriyor.
Anksiyete şikayetiyle tavsiye üzerine gittim Çağrı Bey'e. 3 aydır devam ediyorum. Panik atak geçirmiyorum. Hayata karşı daha olumlu bakmamı sağladı. Örneklendirmeleriyle kendi hayatımdaki olayları bağdaştırabiliyorum ve bu çok işime yarıyor. Ben konuşurken dinleyişinden değer verdiğini hissediyorum ve yol gösteriyor.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
OKB sebebiyle tavsiye üzerine gittim, Çağrı Bey'e. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Hayatımda ciddi yönde değişiklikler oldu. Çözüme yönlendirecek birçok konuda bana yardımcı oldu. Çağrı Bey çok iyi bir dinleyici olmasının yanında iyi bir yorumlayıcı da. Samimi yaklaşımı sayesinde kendimi rahat bir şekilde çekinmeden ifade edebiliyorum.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Çağrı Kuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağrı Kuşcu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Çağrı Kuşcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Dikkat Testleri.
Çağrı Kuşcu adresi nerede?Çağrı Kuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mah 732.sk No:12 Kat:3 Daire:21 Gürdal Abacı Plaza Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağrı Kuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağrı Kuşcu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağrı Kuşcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağrı Kuşcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çağrı Kuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağrı Kuşcu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağrı Kuşcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 104 hasta / danışan, Çağrı Kuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağrı Kuşcu hangi sigortaları kabul ediyor?Çağrı Kuşcu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.