- Bel fıtığı
Omurga Cerrahisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
Sinir tuzaklanması
gö...
Çok başarılı bir doktor diğer doktorların %40 başarı ihtimali de dediği ameliyatları %99 başarı ile sonuçlandırıyor
• Özel Akademi Hastanesi • Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları •
a....s
Uzun süredir bel fıtığı ile ilgili ağrılarım vardı çoğu doktor yüzeysel olarak anlatıp ameliyat olmamı önerdiler tavsiye üzerine ve burada ki yorumları okuyarak Can beyle tanıştım daha önce hiç muayene olmamama rağmen ilgisi alakası bana yaklaşımı fıtığımın detaylı anlatması beni hoşnut etti ve Can hocamda ameliyat oldum sürecim gayet iyiydi ağrılarım yok oldu diyebilirim fakat ameliyattan 15 gün sonra fıtığım aynı yerden nüksetti şiddetli ağrıyla Can hocamla iletişime geçtim beni hiç mağdur etmeden öncelik tanıyarak tekrar 2. ameliyatımı yaptı şu an üzerinden 2 ay geçti ağrılarım olmadı bacağımda ki olan acıma günden güne azalıyor iyi bir doktorun önemini bu zamanda anladım benimle birebir ilgilendi ameliyattan çıktığımda ilk gördüğüm kişiydi kendisi espirili ve sempatik tavırlarıyla arkadaş gibi ilgilenmesi ayrı güzel
• Özel Akademi Hastanesi • Diğer •
T
t....ö
Prof.Dr.Can Yaldız harika bir hekim.Yanına yorgun ve üzgün bir şekilde eşimle gittiğimizde tüm endişelerimizi geride bıraktı.Konuyu o hoş tarzı ile tek tek anlattı.Bu tip çalışan eğitimli ve kişisel gelişimi ve iletişimi üst seviyedeki Doktorlarımız bence insanların mesleklerine bakış açısını da değiştiriyorlar.Eşimin ameliyatını başarı ile gerçekleştiren hocamıza ne söylesem az kalır.Akademi hastanesi ve CAN hocama selam olsun.
ne...n
Can Bey'e boyun fıtığı şikayetiyle gittim. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve tüm süreci bana ilgiyle tane tane anlattı. Dün ameliyat başarıyla gerçekleşti. Tüm süreç boyunca cana yakınlığıyla, ilgisiyle hep yanımda oldu. Tüm korkularımı alıp götürdü. Çok rahat girdim, çok mutlu ayrıldım. Tanıdığım en iyi doktor kendisi, iyi ki var, iyi ki tanımışım. Yolunuz kesiştiyse gözünüz kapalı kendinizi teslim edin derim.
• Özel Akademi Hastanesi • Diskektomi •
C
ca....
Sağ bacağımda ve belimde oluşan dayanılmaz Ağrı nedeni ile sürünerek gittiğim hastaneden güle oynaya çıkmamı sağlayan muhteşem insan Can Yaldız hocam.İyi ki karşılaşmışım kendisiyle yıllardır ameliyat olmaktan kaçtığım her yıl fizik tedavi ve iğnelerle dayanmaya çalıştığım rahatsızlığımı yaptığı açıklamalar ile tedavi sürecini oncesini sonrasını o kadar içten o kadar detaylı olarak anlattı ki sonsuz bir iç rahatlığı ve güven ile yıllardır ameliyat olmam diyen ben tamam hadi yapalım dedim .son derece ilgili esprili şahane bir doktor .operasyon sürecini çok rahat çok konforlu keyif ile atlatmamı sağlayan canım doktorum ve ekibine sonsuz minnetlerimle hakkınızı helal edin
• Özel Akademi Hastanesi • Omurga Cerrahisi •
R
ra...l
Eşimin bacak kasılması bel ağrısı şikayeti ile Can yaldız hocamıza başvurduk yaptığı açıklamalar tedavi sürecini o kadar Samim o kadar içten bir konuşmaydı ki aklımıza hiçbir şekilde bir şüphe kalmadı yardımcısı Meral Hanım bize yapılması gereken her şeyi bizzat tek tek yaparak anlatarak yardımcı oldu eşim ameliyat olmadan önce iki büklüm şeklinde idi ameliyat olduktan bir gün sonra hastaneden dik bir vaziyette yürüyerek çıktı ve gerçekten iyileşme sürecimizde hiçbir sıkıntı yaşamadık.
• Özel Akademi Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
Hayatımda karşılaştığım en harika doktor. Tedavinin yanı sıra hastalığımla ilgili tek tek göstererek güzelce anlattı her şeyi. Boyun fıtığı ameliyatı oldum ve ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrasında inanılmaz tatlı, ilgili ve açıklayıcıydı her anlamda. İlk defa bir doktora giderken korkmadan hatta neredeyse isteyerek gittim çok hoşsohbet, esprili, inanılmaz ilgili ve işinde çok çok başarılı biri. Allah razı olsun hepsinden.
se...e
Akademi hastanesinde Can hocaya sağ elimden sinir sıkışması ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrasında Can hoca bütün detayları çok güzel anlattı. Ameliyat esnasında da benimle konuşarak rahatlamamı sağladı ve 5 dakikada ameliyatımı gerçekleştirdi. Bütün hastalara karşıda çok ilgili davrandığını gördüm.
• Özel Akademi Hastanesi • Sinir tuzaklanması •
Y
ye...r
Can Hocam dün boyun fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi.Ağrılar içinde 15 gündür kıvranarak ve sol kolumda ve parmaklarımda hissizlik şikayetlerim ile Can hocamın kapısını çaldım.Açık konuşmak gerekirse Can Hocamla görüşüne kadar bu kadar ağrım ve güç kaybımda olsa hem kolumda hem parmaklarımda ameliyat olmayı düşünmüyordum.Can hocam dan Allah razı olsun detaylı açıklamaları,içtenliği,güleryüzü hastaya olan yaklaşımı vermiş olduğu güven herşey ama herşey için Can hocam Allah ondan razı olsun dün ameliyat olmuş biri olarak çok çok iyiyim ağrılarım geçti kolumda ve parmaklarımda his geri geliyor çok şükür .Allah Can hocama uzun uzun ömürler versin bizlere şifa dağıtmaya devam etsin inşallah iyki varsınız Can Hocam Siz olmasaydınız ağrı içinde kıvranmaya devam edip belki de ilerleyen zamanda sol kolum felç kalacaktı tekrar tekrar Allah sizden razı olsun
• Özel Akademi Hastanesi • Diğer •
gü...
Annemin bel ağrısı ve bacak kasılmaları sebebi ile kendisine başvurduk. Ameliyat sürecini ve sonrasını anlatarak en güzel şekilde süreci atlatmamızı sağladı.
Can Yaldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Yaldız, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Can Yaldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Disk Protezi Uygulaması, Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi, Beyin Anevrizması Onarımı.
Can Yaldız adresi nerede?Can Yaldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mah. D-100 Karayolu No: 22-24 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Yaldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Yaldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Yaldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Yaldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Can Yaldız hangi dilleri konuşuyor?Can Yaldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Can Yaldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Yaldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Can Yaldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta / danışan, Can Yaldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları