Tuzluçayır Mahallesi Natoyolu Caddesi No:55, Mamak 06620
d....s
22.05.25 tarihinde muayene olmak için kendilerine gittim sağ yumurtaligimda 6.5 cm dermoid kist olduğunu ve yumurtaligimin rahmim kadar büyük olduğunu acil ameliyat gerektiğini söyledi yaklaşımlarından dolayı olmayıp başka hastanelere gittim yumurtaligimin normal olduğunu ve kist olmadığını 1 den fazla hastanede teyit ettirdim.. boşuna ameliyat olucaktim. Ben hiç memnun kalmadım
• Özel Natomed Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Canan hocam gerçekten çok ilgili çok kaliteli bir insan Allah ondan razı olsun. Doğum öncesi ve doğum sonrası çok yardımcı oldu . Rabbim sizide çocuklarına bağışlasın
• başka bir yer • Diğer •
Canan Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Şimşek, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Canan Şimşek adresi nerede?Canan Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzluçayır Mahallesi Natoyolu Caddesi No:55 Mamak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Canan Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Canan Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Mamak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mamak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mamak bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mamak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları