- Gebelik
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Tüp Bebek
İnfertilite ve Tüp Bebek
el...f
Sayın Fıcıcıoğlu'na minnettarım, sayesinde bebiğimizi kucağımıza alabildik. infertilite problemi yaşayan çiftlerin sabırlı olmalarını ve doğru doktoru bulmalarını tavsiye ederim.
ne...n
Cem bey yeditepedeki tüp bebek merkezinde tedavilerini yapıyor ve oldukça profesyonel bir ekibe sahipler. Hastalarıyla iyi ilgileniyorlar, ben aradığımı buldum ve sonuç alabildim. Tüm ekibine teşekkür ederim.
Cem Fıçıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Fıçıcıoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Cem Fıçıcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek.
Cem Fıçıcıoğlu adresi nerede?Cem Fıçıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ondokuz Mayıs Mahaleesi Begonya Sokak No:12 Kadıköy / İstanbul Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Fıçıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Fıçıcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Fıçıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Fıçıcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Fıçıcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Fıçıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cem Fıçıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları