Prof. Dr. Cem Somer Atabekoğlu, kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
İlgi ve Araştırma Alanları ; Ovulasyon indüksiyonu, İnfertilite, Laparoskopik cerrahi, IVF, Fertilite korunması, Endometriosis, Reprodüktif endokrinoloji.

Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi

Kızılırmak Mah, Eskişehir Yolu Next Level A Blok 12. Kat Söğütözü, Çankaya, Ankara 06520

• C

Sayın hocamız ve ekibinin üstün ilgi ve tecrübesi sayesinde 01.11.2025 tarihinde bebeğimizi kucağımıza aldık. Kıymetli hocamız ve ekibi üstün bilgi birikimi ve ilgisiyle tüm süreci en güzel şekilde geçirmemizi sağladı.

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Sezeryan Doğum  •

• Ö

Sakin ve net cevaplar ile ilk randevumda çok rahattım cem bey ile daha uzun zaman görüşeceğiz bilgisi ve işini severek yapması beni mutlu etti. Güvenle gidebileceğiniz bir hekim

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Doğum Kontrol  •

Cem hocamızla yumurtalığımda yer alan 7,5 cm çapındaki kist rahatsızlığım dolayısıyla tanıştım. Tavsiye üzerine hocamızdan haberim oldu, araştırmalarım sonrası son noktayı Cem hocanın koymasını istedim. Söz konusu sağlık olduğunda kişinin kendini kime emanet edeceği gerçekten mühim bir sorun. Doğru doktoru bulduğunuzda ise denklemin zor kısmı çözülmüş oluyor. Cem Bey de tam olarak böyle bir doktor. Branşı üzerine sayılı insanlardan olduğuna emin olabilirsiniz. Moral bozukluğuyla gittiğim kliniğinden Cem hocanın bilgilendirmeleri sonrası daha rahat ayrıldım. Ameliyattan çıktıktan sonra ise dikişlerimin küçüklüğünü gören doktor arkadaşlarımla şaşkınlık yaşadık. O kadar büyük bir kisti bu derece küçük kesiklerle yumurtalığıma zarar vermeden çıkarabilmiş olması kendisinin cerrahi alanda ne kadar başarılı olduğunun kanıtıdır. Böyle donanımlı bir profesörden eğitim aldıkları için öğrencileri de çok şanslı. Her alanda böyle insanlara ihtiyacımız var. Doktorumuzu gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Laparoskopi  •

• B

Cem Hocaya arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gebelik planım olduğu için gittim. Hoca çok ilgili ve açıklayıcıydı. Detaylı bir şekilde muayenemi gerçekleştirdi. Öncesinden gelen hormonal hastalıklarım da olduğu için kafamdaki soruları tek tek sabırla cevapladı. Güven veren bir yapısı var. Gebelik durumunda da hocayla devam etmeyi düşünüyorum.

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Normal Randevu  •

Cem Hoca’nın donanımına, bilgi-beceri ve bunları aktarırken yaklaşımına güvenerek ikinci defa kendisiyle hamilelik sürecimi ilerleteceğim. Son haftalarımda il dışından gelen biri olarak güveniyorum kendisine.

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Randevu  •

• N

Harika bir doktor uzun yıllardır tek doktorum bizi kızımıza kavuşturan ve tüm tedavimi sağlayan ve takip eden ilgili alakalı işinde çok profesyonel gözüm kapalı gittiğim tek kişi Cem hoca iyiki varsınız gözünüz kapalı gidebilirsiniz

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Normal Randevu  •

Kıymetli Cem Beyi yıllardır tanırım ilgi ve alakasıyla muhteşem bir doktordur. Rutin kontrollerimi aksatmadan giden bir hastası olarak doktor arayışı olan tüm hastalara şiddetle tavsiye ederim. Rahatsızlığım konusunda doğru teşhis ve doğru tedavi süreciyle kafanıza takılan en ufak sorulara bile açıklayıcı detaylı bilgi vermesinden tutun ,kendisiyle konuşurken sizi güvende hissettirmesi takdire şayan. İyi ki varsınız hocam ,saygı ve sevgilerimle...

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Diğer  •

İlk çocuğumu cem hocam sayesinde dünyaya getirdim.İkinci çocuğumda da tereddütd cem hocaya devam ediyor.Riskli gebelik ve tekrarlayan düşükler konusunda işinin uzmanı bir hekim.

• Z

Gerçekten kıymetli bir hoca. Anlaşılır ve tedavi odaklı olması çok güzeldi. Çikolata kisti için gittim memnun kaldım

• Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi Laparoskopi  •

• N

Kendisinin çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum. Bunu kendimizde deneyimledik. tüp bebek tedavi sonucum olumlu oldu. 8 aylık hamileyim ona güvenim sonsuz Kendisine minnettarım, iyi ki onu tercih etmişiz