1999 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.Uzmanlık eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Acıbadem Bodrum Hastanesi

Ortakentyahşi, Gölbaşı Sk. No:11, Bodrum 48420

• V

valla iyiki cengiz hocaya rasladik 1hafta once bebegimiz oldu akcigerine dogumda su kacmis nefes almakta zorlaniyordu 3 gunde iyi edemedikleri oglumu 2 gunde iyi etti bilgi ilgi hepsi var sükranlarimi sunuyorum

• B

Bebeğimizin L iyi hastanede takip sürecinde Dr. Cengiz Akbenlioğlu ile birkaç kez görüşme sağladık. İlk muayenede mevcut durumla ilgili açıklamalar yaptı ve sürecin nasıl ilerleyebileceğine dair bilgilendirme sundu. Aylık takiplerde, gelişimle ilgili dikkat edilmesi gereken konulara değindi. Rutin kontrollerde yapılan ölçümler ve değerlendirmeler sayesinde süreci daha net şekilde takip edebildik. Görüşmeler sırasında yönelttiğimiz sorulara net ve açıklayıcı yanıtlar aldık. Her görüşmede, gelişimsel değişiklikler konusunda bilgilendirici bir yaklaşım sergilendi. Aile olarak, tıbbi bilgilendirme sürecine dahil edildik ve yapılan değerlendirmeler bu yönde yol gösterici oldu.

• F

Cengiz Bey harika bir doktor kızımın uzun süredir şiddetli karnı ağrısı vardı ilk muayenede apandisit teşhisi koydu ve kızım o gün içerisinde apandisit tanısı ile ameliyata alındı cengiz beye hayatımızı kurtardı

• D

Yazları Bodrumda ikamet ettiğimiz icin 2 aylık bebeğimizin kontrolü icin Acıbadem hastanesini tercih ettik ve İstanbuldaki doktromuzlada her zaman iletişim halinde olduk . Bir sağlıkçı olarak ( Eczacı ) bu doktoru tavsiye etmiyorum .

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Hastanenizde yaptim 2.dogumumu ve ne sansliyim ki Cengiz Bey gibi bir hekime denk geldik. Bebegim dogdu 10.gun randevu alip gittik yani o kadar cok bilgi verdi ki daha once bu kadar iyi bir hekime denk gelmedim. istanbul dan tasindik mugla ya ki istanbul da bile denk gelmedim "iyi hekimler vardir ama bana denk gelmedi" Cocugum 5 aylik oldu ve 3 yasinda oglum ikisinide kendisine gotururim. 3 yasindaki oglum surekli hasta ve gercekten cok sansliyim ki cengiz bey e denk gelerek cocugum artik surekli hasta degil, tedavilere, ilaclara cvp veriyor. Demem o ki siddetle tavsiye ediyorum o derece yani. Kendisine ilgi ve alakasindan ayrica tesekkur ediyorum.

• B

Burda yazılan ve birkaç kişinin çok övmesiyle gittiğimiz başlarda güzel ilerlerken sonradan yeni doğum yapmış bir annenin yüreğine ateş düşüren bir hekim. Kızım reflüsü olan bir bebekti ve doktor sadece büyüklerin içebileceği bir şurup vererek bir gece yarısı tıkanmasına sebep oldu. Oysa ki verdiği şurubun bebekler için olanını verseydi tedavi iyi ilerleyebilirdi. Tanı koyduğu anda lohusa bir annenin yüzüne bebeğiniz reflü tıkanma riski var biz böyle birçok bebek kaybettik diyerek beni muayenesinde gözyaşlarına boğdu. Tıkandığımız gece bizi hastaneye yatırarak bir gün bronşit bir gün reflü tanısı koydu. 40 günlük bebeğime 5 tane ilaç verdi. Yattıgımız gece vizite bile gelmeyen ve bana video gönderin deyip videodan teşhis koyan bir zat kendisi. İyiki hekim değiştirmişiz. Şimdi çok sağlıklıyız.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• Y

Hayatimda tanidigim en duzgun , en cana yakin ve en basarili doktor herkese kesinlikle tavsiye ediyorum . Yuzundeki guler yuzu , hastalarina olan ilgisi ve cana yakinligi teşekürler başarı devamını dilerim Cengiz Akbenlioğlu HOCAM. KIZIM :ADA ZEYRA ATAŞ

• M

Sagolsun isinin ehli guzel bir doktor..Rabbim eksikligini gostermesin...Heryerde konusur overim kendisini...Siddeyle tavsiyede ederim soranlara...

• M

Oğlum yekta doğduğu günden beri gidiyoruz cok iyi bir doktor daima telefonuna cevap verir sorularımızı cevaplar ilgilenir kendisine minnettarim ve herkeze tavsiye ederim iyiki bizede tavsiye etmisler ve cengiz beye gitmisiz çocuklarla iletişimi çok güzel ve çok çok ilgili bir doktor

•  •

Oğlum 17 Ağustos 2012 de doğdu.Doğumundan itibaren rutin olarak Cengiz Bey'e gidiyoruz. Çok cana yakın ,güler yüzlü, çocuklarla gayet ilgili ve güven duyduğum bir doktor. Kendisinden çok memnunum.Çocuk doktoru arayanlara tavsiye edebilirim.İşinin ehli bir doktor.Kendisine başarılar diliyorum.

Profili düzenle veya yönet