Çorlu, Tekirdağ
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
f.....
cok ilgili bir doktor memnun kaldım memede kist için gittim oldukça rahatlattı takibe devam ediyorum tavsiye ederim
• Özel Çorlu Reyap Hastanesi • Diğer •
Meme de kitle oluşumu nedeniyle bugün muayene ve ultrason çekimim gerçekleşti. Hastasına karşı çok ilgili ve saygılı bir hekim. Her merak edilen soruyu titizlikle yanıtladığı gibi, çizim bile yaparak oluşum nedenlerini açıkladı. Babacan tavrı ve moralinizi yükseltmesi için dahi Doktor Bey tercih edilmeli.
• Özel Çorlu Reyap Hastanesi • Diğer •
R
ru...9
Cengiz bey fıtık ameliyatımı yaptı. Kısa sürede ayağa kalktım. Hasta ile iletişimi ve ilgisi yüksektir.
Cengiz Uyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Uyar, Genel Cerrahi.
Cengiz Uyar adresi nerede?Cengiz Uyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çorlu Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Uyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Uyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengiz Uyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Uyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Uyar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Uyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cengiz Uyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar