1989 yılında Ankara’da dünyaya geldim. 2007 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesini bitirdim. Tıp eğitimime Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladım ve 2013 yalında buradan üçüncülük derecesiyle mezun olarak Tıp Doktoru unvanını kazandım.
İhtisasımı, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamladım. Yalova Devlet Hastanesinde çocuk ve ergen psikiyatri uzmanı olarak görevime devam ettim. Bu süreçte mesleğime olan tutkum ve çocuklara, gençlere daha iyi bir gelecek sunma hedefim beni her zaman motive etti.
Şimdi ise, çocukların ve gençlerin ruh sağlığını desteklemek, onlara ve ailelerine en iyi şekilde yardımcı olmak için çalışmalarıma Çanakkale’de kendi muayenehanemde devam ediyorum.
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Ceren Kaya Dağdeviren adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ceren Kaya Dağdeviren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Kaya Dağdeviren, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Ceren Kaya Dağdeviren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Randevu, Çocuk ve Ergen Terapisi, Bireysel Terapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Ergen Terapisi.
Ceren Kaya Dağdeviren adresi nerede?Ceren Kaya Dağdeviren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa mah. Hamdibey sok. No:9-11 D:2 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Kaya Dağdeviren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Kaya Dağdeviren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Kaya Dağdeviren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Kaya Dağdeviren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceren Kaya Dağdeviren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Kaya Dağdeviren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Kaya Dağdeviren ile iletişime geçmenizi öneririz.