Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden ''Yüksek Onur'' derecesiyle bölüm üçüncüsü olarak mezun oldum. Aynı zamanda Odyoloji bölümünden yandal yapmış bulunmaktayım.

Lisans hayatım boyunca çeşitli özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, hastanelerde ve özel dil-konuşma kliniklerinde stajlar yaptım. Bu deneyimler, çalışma alanlarımızın çeşitliliğini görme ve farklı danışan gruplarıyla çalışma fırsatı sundu.

Lisans hayatımda SERÇEV (Serebral Palsili Çocuklar Derneği)'in Süper-Palsi Projesi'ne katılarak serebral palsili bireylerle tanıştım. Proje süresince ve sonrasında etkinliklere katıldım.

Mesleki gelişimim için çeşitli eğitimler aldım, sempozyumlara/kongrelere katıldım

Şu anda  Konya'da dil ve konuşma bozuklukları alanında hizmet vermekteyim.

Köyceğiz, Demeç Sokak, 35/1, Meram, Konya 42090

• Sigortası olan hastalar

• D

Konuşma zorluğu çekiyorduk ve ceyda hocamla tanıştıktan sonra çok güzel ilerleme kaydettik birebir ilgilenmesi ve takip etmesi çok hoşumuza gitti

• Ayhan Demirel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi  •

Dkt. Ceyda Yılmaz

Görüşünüz için teşekkür ederim kıymetli velim

• K

Yaşadığımız konuşma sorununda bize çok güzel bir yol gosterici oldu. İlk görüşmeden itibaren samimiyeti hem bize hem çocuğuma çok iyi geldi. Açıklayıcı geri bildirimleri ve yönlendirmesi sayesinde daha rahat bir yol aldık. Dört ay gibi kısa bir sürede on kadar kelimesi hiç cümlesi olmayan oğlumun birden fazla cümlesi çok sayıda kelime artışı gördük. Gerek dersteki ilgisi gerekte ders sonrası bilgileri ile bize çok yardımcı oldu.

• Ayhan Demirel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Diğer  •

Dkt. Ceyda Yılmaz

Görüşleriniz için teşekkür ederim kıymetli velim. Sizlerle beraber çok güzel bir süreç geçirdik. Yolunuz açık olsun