Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden ''Yüksek Onur'' derecesiyle bölüm üçüncüsü olarak mezun oldum. Aynı zamanda Odyoloji bölümünden yandal yapmış bulunmaktayım.
Lisans hayatım boyunca çeşitli özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, hastanelerde ve özel dil-konuşma kliniklerinde stajlar yaptım. Bu deneyimler, çalışma alanlarımızın çeşitliliğini görme ve farklı danışan gruplarıyla çalışma fırsatı sundu.
Lisans hayatımda SERÇEV (Serebral Palsili Çocuklar Derneği)'in Süper-Palsi Projesi'ne katılarak serebral palsili bireylerle tanıştım. Proje süresince ve sonrasında etkinliklere katıldım.
Mesleki gelişimim için çeşitli eğitimler aldım, sempozyumlara/kongrelere katıldım.
Şu anda Konya'da dil ve konuşma bozuklukları alanında hizmet vermekteyim.
Konya, Konya
Galeri
Konya, Konya
Ceyda Yılmaz
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Ceyda Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ceyda Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyda Yılmaz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ceyda Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ceyda Yılmaz adresi nerede?Ceyda Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyda Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyda Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceyda Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyda Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceyda Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.