Abdominal Ultrasonografi
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Adrenalektomi
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Sanal Kolonoskopi
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Çocuk Gelişim Testi
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
1394 Sokak No:11/9Alsancak - İzmir2- Bahriye Üçok Bulvarı No:4 Daire:10 Karşıyaka, İzmir 35600
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir 35210
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Ceyhun Dizdarer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ceyhun Dizdarer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyhun Dizdarer, Çocuk Endokrinolojisi. Size Ceyhun Dizdarer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sanal Kolonoskopi, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Karaciğer Kan Testleri, Abdominal Ultrasonografi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Subkütan Enjeksiyon, Adrenalektomi, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi.
Ceyhun Dizdarer adresi nerede?Ceyhun Dizdarer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1394 Sokak No:11/9Alsancak - İzmir2- Bahriye Üçok Bulvarı No:4 Daire:10 Karşıyaka İzmir
- Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyhun Dizdarer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyhun Dizdarer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceyhun Dizdarer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyhun Dizdarer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceyhun Dizdarer ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları