Merhaba , ben Dr.Çiğdem Acil. Soyadımın manidarlığını sevgili eşime borçluyum  .44 yaşındayım, 22 yıllık hekimim ve 12 yıllık uzmanım.Kısa bir süre önce İstanbul Suadiye Bağdat Cad.deki özel muayenehanemde serbest çalışmaya başladım.Ağırlıklı olarak estetik varis tedavileri kapsamında ameliyatlı ve ameliyatsız ( lazer , radiofrekans ,köpük ve
glue ile) varis tedavisi yapıyorum.Pek çok damar hastalığının erken tanısında oldukça faydalı olan renkli doppler ultrason ve damar haritalamaya yardımcı  cihazlarla  ve ileri biyokimyasal kan testlerinin de yardımıyla pıhtı  ve damar tıkanıklıklarının tanı ve tedavi süreçlerinde hastalarıma yardımcı olmaya çalışıyorum.İki çocuk
annesiyim.Sporu ve müziği seviyorum.

Yetişkin

Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Bağdat Palas apartmanı No 302/1 Kat 2 D:8, İstanbul

Makaleler

Op. Dr. Çiğdem Acil

Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Bağdat Palas apartmanı No 302/1 Kat 2 D:8, Kadıköy, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Çiğdem hanım detaylı bilgilendirme sonrası yapmış olduğu görüntüleme işleminde de ayrıca bilgiler vererek süreci anlattı. Gayet açık, anlaşılır ve yönlendirici bir görüşme sağladım. Çalışanlar da güler yüzlü ve nazikti.

• Op. Dr. Çiğdem Acil Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu  •

Dr. Çiğdem Hanımın yaklaşımı, tanı sürecindeki detaylı bilgilendirmesinden memnun kaldım.

• H

Annemin bacak ağrıları için gittik kendisine. Çok ilgili alakalı herşeyi detayı ile anlattı bilgilendirdi. Güleryüzlü ve çok donanımlı bir doktor kendisi. Varis , venöz yetmezlik , lipödem sıkıntı olan herkese tavsiye ederm

• B

Bende bu yorumlara bakarak Dr tercihimi yaptım bugün ilk randevunu aldım ve gittim.
    Dr Çiğden hanımın ,varis ile ilgili detaylı anlatımı aklımdaki tüm sorulara cevap vermesi ve yapılan işlemden memnun kaldım kesinlikle herkese tavsiye ederim ayrıca çalışanlarda gayet yardımcı oluyorlar.

• B

Uzun yıllardır varis problemi yaşıyorum gittiğim diğer doktorlar durumum hakkında beni çok üzen yorumlar yapmışlardı. Çiğdem Hanım durumumun çok ciddi olmadığını ve ameliyata gerek olmadığını söyleyerek içimi rahatlattı beni çok mutlu etti.

• Op. Dr. Çiğdem Acil Varis Tedavisi  •

• Y

Çiğdem hoca lipödem sorunum için çok ilgilendi. Çözüm önerilerini sundu. Detaylı bilgilendirmeler yaptı. Çok çok memnun kaldım.

• Op. Dr. Çiğdem Acil Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu  •

Eşimin ayak ağrıları için gittik kendisine. Çok ilgili alakalı herşeyi detayı ile anlattı bilgilendirdi. Güleryüzlü ve çok donanımlı bir doktor kendisi. Varis , venöz yetmezlik , lipödem sıkıntı olan herkese tavsiye ederm.

• Op. Dr. Çiğdem Acil Diğer  •

Dr .Çiğdem hanım ve güler yüzlü ekibinden çok memnunum
    Kılcal damar tedavisi için başvurdum kendisine ,bugün ikinci seansı uyguladık ..etkisini görmeye başladım bile çok şükür

• B

Çiğdem hanıma internet üzerinden ulaştım. Kendim de bir hekim olarak Çiğdem hanımın iletişimi çok iyi ve hastaya yaklaşımı gerçekten güven veriyor. Bir damarıma skleroterapi tedavisi uyguladı ve Yaygın kılcal damar varislerim nedeniyle lazer tedavim devam etmekte. Daha ilk seanstan gözle görülür bir iyileşme oldu tedavinin sonundaki değişimi sabırsızlıkla bekliyorum.

• I

Çiğdem hanım çok ilgili bir hekim. Yıllardır çözemediğim kılcal damar sorunum vardı. Bugün son seansım yapıldı o kadar azaldılar ki gitmesem mi diye bile düşünmüştüm :) Doktorumun ellerine sağlık.